app.gov.al

Please wait for loading...
    (39):

  /
   1  ~ 2014 may 02agjensia prokurimeve publikeAgjencia e Prokurimit PublikMirësevini në Sistemin e Prokurimit Elektronik të Agjencisë së Prokurimit Publik . Platforma e prokurimit elektronik është një aplikim i bazuar në rrjet, që mbështet 
   6  ~ 2014 may 11lavatrice zhavorri milot albaniaKREU I PARE - Agjencia e Prokurimit PublikDURRES ALBANIA SHA me adrese Kruje lagjja Hoxhe Nr. 12 se oferta e paraqitur
   7  +18 2014 apr 24certefikate iso ngaOperatoret ekonomike te perjashtuar nga prokurimi publik ...... nga AK eshte kerkuar Certefikate ISO 9001:2008 e cilesise se punimeve.
   12  -3 2014 apr 25www njoftime numer njee-Procurement platform - Home page - NjoftimeUdhëzim Nr . 3, Datë 03.04.2014 "Për Disa Shtesa Dhe Ndryshime Në Udhëzimin Nr .4, ... VENDIM Nr .1, Datë 21.01.2014 "PËR MIRATIMIN E NJË SHTESE DHE ...
   15  -3 2014 may 21pianista euraldibuletini i prokurimit publik 08/12/2008 - Agjencia e Prokurimit PublikOperatori ekonomik i shpallur fitues, adresa, nipti: “ EURALDI ” sh.p.k., ...... për personel akademik në Fakultetin e Muzikës, Shoqërim në Piano .
   16  +85 2014 may 24agjencia e elektrikut ne tiranap.k Tirane - perjashtohet per 2 (dy) vjet (21.02.2011. -21.02.2013)
   20  +13 2014 may 11rruga hamdi pepa tiraneBuletini NR 18 - Agjencia e Prokurimit PublikRruga “ Hamdi PEPA ”, Qyteti i Nxënësve, Tiranë . Lloji i procedurës se prokurimit: Proçedurë e Hapur – Prokurim publik me mjete elektronike.
   22  +8 2014 may 26specifikimi teknikMODULI - Agjencia e Prokurimit PublikNdryshimet dhe vështirësitë në specifikimin e punëve civile, mallrave dhe ..... (5) Specifikimi i përbashkët teknik është një specifikim teknik i parashtruar në ...
   23  +78 2014 jun 09grila te brendshmePIN - PIN“Transport i femijeve me nevoja te veçanta (linje Malecaj – Torovice – Balldre ... Blerje e montim grila vertikale të brendshme dhe meremetim grila plastike të ...
   23  +21 2014 may 22agjensia e elektrikut ne tirana
   28  -6 2014 may 05public procurement agencye- Procurement . Swith to English language · Rreth nesh | Përmbajta e faqes | Na kontaktoni | Ndihmë | Email. Mirësevini - Login. Telefon: 04 22 77 508 04 22 77 ...
   31  +11 2014 mar 27pkp kasa fiskaleKREU I PARE KREU I DYTE Buletini i Departamentit te ... - App.gov.alOperatori/et ekonomik i/te shpallor fitues, adresa, nipt: “ PKP ” shpk Korce,. Rruga e Voskopojes, Korce
   34  ~ 2014 apr 24oferta udhetimesh tirane brukselTravel Services - Agjencia e Prokurimit Publikprinc ipa lly fina nc e d by the. E. U. Tiranë , 18 – 19.2.2014 .... në ftesën për oferta për fluturime që Agjenti i Udhëtimeve X, që .... PËR HOTELET NË BRUKSEL .
   36  +65 2014 jun 24literature per procese gjyqesorekuadri ligjor per prokurimin, vendimet e udhezimet ne zbatim te ligjit , deri tek dokumentet
   36  +14 2014 may 25program per shkarkim filmashp.k Tirane - perjashtohet per 2 (dy) vjet (21.02.2011
   36  -15 2014 may 06nxemje me briketLista - Agjencia e Prokurimit PublikSherbimi i ruajtjes dhe sigurise me roje private REF-00097-11-25-2013 ...... BLERJE LENDE DJEGESE PER NGROHJE ( Briket . Pellet).
   40  +6 2014 may 05erpa invest shpk“NELSA” sh.p.k Tirane - perjashtohet per 2 (dy) vjet (21.02.2011. -21.02.2013) nga
   40  -16 2014 apr 06formatet e inventareveBuletini 09 Shtator 2013 Agjencia e Prokurimit Publik
   41  +20 2014 may 26hartimi i një artikulliFavorizimi i një operatori ekonomik të veçantë gjatë hartimit të një specifikimi .... e performancës japin një tregues të qartë të qëllimit për të cilin kërkohet artikulli .
   43  -3 2014 apr 09lekura import eksporta-Per mallrat te klases 1 dhe 7 RID per eksport , import dhe tranzit çmimi rritet 100 %. ...... PRODHIME NGA LEKURA E GEZOFI, OBJEKTE PER.
   44  ~ 2014 may 15metoda e vleresimit te aksioneveLexo më tepër - Agjencia e Prokurimit PublikPjesa III përshkruan metodat e ndryshme të prokurimit për mallrat, punimet dhe shërbimet dhe paraqet në .... tjera, ku shteti zotëron shumicën e aksioneve ose të kapitalit. 5. ... duke i klasifikuar ato nëpërmjet metodave të vlerësimit automatik.
   45  -30 2014 may 28njoftimeNjoftohen të gjithë Autoritetet Kontraktore, Operatorët Ekonomikë, Audituesit si dhe çdo Autoritet tjetër që në përmbushje të detyrës së tij përdor Sistemin e ...
   46  -3 2014 jun 09dhenskLloji i Proçedures se prokurimit: Kerkese per Propozim. Objekti i Prokurimit Ruajtja dhe sigurimi i objekteve te NSM DHE NSK per vitin 2011.
   46  +9 2014 may 29alko impeksOperatori “ ALKO IMPEX General Construction ” shpk, me perfaqesues ligjor z. Arber Abazi, me vlere te ofertes Vlera (me numra dhe fjale) 17 ...
   49  +18 2014 apr 22auto edi shpkLexo më tepërSH.P.K. . 273,129,235. 274,312,718. 2. K71420004C. "SHKELQIMI 07". 262,513,532 .... HYUNDAI AUTO ALBANIA. 36,120,000 ..... EDI HYMETLLARI. 3,525,072.
   54  +8 2014 may 24miliometer2490 Manometer vaji ZYH -3. 25. 210.00. 5,250. KUCOVE. 2491 Mushama lekure 56-5100-06. 2. 30.00. 60. KUCOVE. 2492 Miliometer CI9A ...
   58  +43 2014 may 22vlersimi per ekonomineManual Perdorimi për SPE – “Komisioni i Vlerësimit të Ofertave”komisionit të vlerësimit të ofertave, hyjnë individualisht në sistemin elektronik, ... Po të klikoni mbi këtë buton do shfaqen ofertat e operatorëve ekonomikë për .
   65  +8 2014 may 03ish-prokurori i kavajes"Deshmoret e Kombit", Ish - Godina e Ministrise se Mbrojtjes,Tirane .... Autoriteti kontraktor: Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë , Lagjia nr.
   65  -16 2014 apr 06beladdi hotel njNJ O F T I M ..... Televizionit (KKRT), nr. tel 226288, Rr. “Abdi Toptani”, ish- hotel Drini, Tiranë. ..... p.k, NIPT K57806601N & shoqeria Beladi me.
   69  +7 2014 may 10njoftime punesimi ne tiraneNjoftim i Kontratës - Njoftim i KontratësNjoftim ne TV, Po, Blerje me vlerë të vogël, Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit
   71  +30 2014 may 17keshillim profesional i nxenesveBuletini NR 14 - Agjencia e Prokurimit Publiknxenesve qe punojne dhe mesojne larg vendbanimit te tyre “Skrapar per vitin. 2014. Fondi Limit
   73  +17 2014 jun 30bisht palle durresbuletini i prokurimit publik 07/01/2008 - Agjencia e Prokurimit PublikSRNS ELEKTRONIKS” SHPK DURRES perjashtohet per 1 (nje) vit ...... Objekti i Prokurimit : Sistemim asfaltim rruga Durres – Bisht Palle .
   74  +27 2014 jun 14fatbardha dokoSheet134, Ervin Rrapaj, Arben Butka, Fatbardha Pashollari. 35, Adela Dani, Vera Ndreu ... 47, Emanuela Ibraliu, Mirlena Baci, Ardian Pali, Agim Doko . 48, Ejona Hoxha ...
   79  +2 2014 may 09calcium laevulinate elemental cabuletini i prokurimit publik 05/01/2009 - Agjencia e Prokurimit PublikN CALCIUM x. 10.85 mg) ...... CALCIUM . ELEMENT + ... LAEVULINATE ...... CA NV. BELGJIKE. 1,8. 1026 DOMPERIDONE. MOTILIUM x 10 mg,.
   84  +12 2014 mar 26lagja clirimi elbasanKREU I TRETE KREU I KATERT - Agjencia e Prokurimit Publikp.k. Elbasan me NIPT J62903393F perjashtohet per 3(tre) vjet ..... Lagja : “ Çlirimi ”, 054 252 823 per objektin e kontrates: Mirembajtje rutine dhe.
   92  -7 2014 may 05shpallje per punsimShpallje për Tender ... Shpallje për Tendera, Prokurim Elektronik? ... për propozime, Bashkia Bajram Curri, 10.076.095,00, 2014-04-22, 2014-05-04, Punë .
   94  -10 2014 jun 02ligji i faljes se gjobaveModuli F - Agjencia e Prokurimit Publikligji i përgjithshëm i BE- së , si rregullat dhe parimet e Traktatit të KE- së . Prandaj, për të
   94  -15 2014 apr 27rruga myslim ketaRruga e Gurasit, Buçimas,Pogradec,tel:086820231 ...... “DOKA ROAL+AGRI CONSTRUKSION” Sh.p.k , Rruga Myslim Keta Shtish -. Tufine ...
   96  ~ 2014 jun 09piket per ne universitetOperatoret ekonomike ne proces perjashtimi nga prokurimi publik -------
  1 of 1 pages