arcx13.com

Please wait for loading...




      (69):

    /
     6  +21 2014 jul 21cerita hantu alamak toyolHantu Toyol Asrama KUSESS 2005 | BLOG ARCX13Okay disebabkan hari tu punya cerita Kisah Hantu Unik yang berlaku ... Masa tu sekolah memang tengah kecoh lah ada kes toyol mencurik.
     11  +10 2014 sep 13psikologiApakah Itu Bidang Psikologi ? | BLOG ARCX13Semasa saya baca kemaskini susunatur blog ni dan melihat pada entri-entri psikologi yang lama, saya terperasan sesuatu iaitu belum ada ...
     12  ~ 2014 sep 29saikologi
     16  -7 2014 aug 17kad pengenalan mykadWajib Tukar Kad Pengenalan Lepas 18 Tahun | BLOG ARCX13Okay harini ada member share informasi dekat Facebook pasal kad pengenalan mykad yang perlu ditukar setelah seseorang tu berumur 18 ...
     17  ~ 2014 sep 12che armadIdentiti Mak Cik Hajjah Sitt-Alwuzara Terbongkar! | BLOG ARCX13Adiba Ahmad tu cerita zaman 2008. hehe. silakanlah ambik
     19  -4 2014 sep 03jangan lupa namaku lirikLirik Lagu Pompa Besin - Jangan Lupa Namaku | BLOG ARCX13Hah aku terjumpa lagu OST Drama Ramadan Terakhir. Aku tak pernah tengok cerita ni dan belum tergerak lagi nak tengok sebab banyak ...
     22  +79 2014 sep 15faceberukKisah Si Alien Comel | BLOG ARCX13Faceberuk . Hoh, kalau dah datang bumi, mestilah tangkap gambar-gambar yang sangat banyak ye tak? Nanti bolela tunjuk dekat kawan ...
     24  ~ 2014 sep 17rahsia mimpi kepada kekasihAuta Psikologi: Kalau Kita Mimpikan Seseorang Tandanya Dia Terima kasih kepada Tumblr dan Twitter yang dikhususkan kepada ... Apa yang kita mimpi sebenarnya sentiasa merujuk balik kepada diri kita ...
     24  +19 2014 sep 14cik liyana luniaBiar Mati Anak Jangan Mati Adat | BLOG ARCX13Liyana Lunia 18 Disember 2011 7:45 PG .... hihi..btol2..sypun xnak tunang tp cik tunang yg srh tunang..mak ye nak..ikut je tp memang simple ...
     27  -2 2014 sep 15hantu raya seramKisah Seram Jumaat Punya Malam | BLOG ARCX13Cuba bagi contoh berapa banyak hantu Melayu yang ada dalam dunia ni? Pocong, polong, jembalang, toyol, hantu raya , pontianak dan ...
     28  +5 2014 oct 01tahajjud cinta dslrBLOG ARCX13: Senyum PandaLagu Cinta Muka Buku Diminta Diturunkan Segera . Ini ialah salah satu ... Anyway, sebenarnya perbuatan troll orang ni sama je macam ada DSLR . .... Anyway, tengok "dialog sebenar drama Tahajjud Cinta " yang merepek ni.
     31  ~ 2014 aug 09mencari jodoh yang sesuai(Psikologi) Pasangan Dengan Minat Berlainan Lebih Sesuai Isteri yang suka memasak lagi sesuai untuk lelaki tu. ... seseorang merupakan faktor peramal yang kita gunakan dalam mencari pasangan .
     33  +3 2014 jul 18hajj sitt al wuzaraIdentiti Mak Cik Hajjah Sitt - Alwuzara Terbongkar! | BLOG ARCX13Arlene Tan ialah Mak Cik Hajjah Sitt Al - Wuzara . Sebelum ni ... cukup ke tidak. Belum masuk menunaikan haji dan zakat dan lain-lain lagi.
     34  ~ 2014 jul 26cara block ip pelawatCara bypass Internet kerajaan Mesir | BLOG ARCX13Cara bypass Internet kerajaan Mesir ... To bypass government blocking of websites, use numerical IP ... Pelawat Lain Sedang Membaca:.
     35  -2 2014 sep 10kerana manisnya epalKisah Ironi Kebebasan Bersuara di Twitter | BLOG ARCX13Kerana mentadbir negara dan menegakkan hal agama adalah 'lebih senang' daripada membuat twtup. Kerana ... Kerana manisnya epal .
     36  -5 2014 aug 25new zealand bercutiPengalaman Disumbat ke Lokap New Zealand | BLOG ARCX13... tak buat apa apa dekat Wellington City sedangkan orang lain pergi bercuti ke South Island ... surat saman jalan raya pelajar new zealand .
     37  ~ 2014 jul 28medic mesir blogspotPanggilan Telefon ke Mansoura Mesir | BLOG ARCX13Tapi aku nak highlight isi kandungan daripada perbualan dengan 'adek' aku yang study Medic dekat Mansoura sana. Mula-mula aku ingat nak ...
     39  +2 2014 sep 27doraemon opening versi indonesiaLirik Lagu Doraemon Versi Indonesia | BLOG ARCX13VErsi lagu Doraemon yang aku paling suka ialah bila yang opening tu, ada belon banyak-banyak, lepas tu ada Nobita dengan Doraemon  ...
     39  +13 2014 sep 24cerita cipapKisah Period Haid Pertama Kak Fenny | BLOG ARCX13Akak pun takut gila time tu yu oll taulah kan, dahla malam sebelumnya akak tengok cerita Child's Play. Akak ingatkan ada patung Chucky ...
     40  +61 2014 sep 22transfer paypal ke maybankSurat Cinta Untuk Pengarah Urusan Maybank - SOLVED | BLOG KEBODOHAN APAKAH KENA CAS UNTUK TRANSFER DUIT? RM2 akan ... Bila duit makin berkurang tentulah nak tengok ke amna perginya. ..... ape susah brah. .tukar bank lain la..pakai jela paypal ..betul ke aku komen ni?
     41  +60 2014 sep 11engrish harroweMari belajar English cara Malaysia | BLOG ARCX13Ulang sekali lagi ya, " Harrow , hawa yu?" Hohoho jadi kalau orang lain pula yang bertanya kepada anda, bagaimana nak menjawabnya?
     43  -7 2014 aug 17cerita hantu di sekolahKisah Seram Unik Sekolah Menengah | BLOG ARCX13Takde bukti kukuh melainkan photoshop buruk di laman internet. Selain tu aku tak faham kenapa orang tutup mata bila tengok cerita hantu  ...
     44  +7 2014 jul 16resipi tart telurResipi Tart Telur Lelaki di Aidilfitri | BLOG ARCX13Tajuk dah ambiguous abis dah tapi tiada sesiapa yang dicederakan dalam sesi memasak Tart Telur Lelaki kali ni sebab kita guna telur ayam.
     46  -4 2014 sep 26timbang berat blogTimbang Berat Blog dengan iWebTool | BLOG ARCX13Mukadimah entri kali ni dimulakan dengan satu pertanyaan retorikal iaitu adakah anda tahu berapa berat blog /website anda? Berat blog  ...
     48  -10 2014 jul 25tudung ariani xlHakikat Trend Tudung Semasa | BLOG ARCX13Tengok orang lain, eh ada pattern tudung yang aku jarang-jarang nampak.
     52  +49 2014 sep 22tutorial cantikkan kotak komenBLOG ARCX13: Tutorial Blogging dan FacebookTutorial Butang Like dan Mesej Facebook Untuk Blogspot .... Dibawah post ini ialah kotak komen . ..... P/S: Cantik kan stokin aku? muahaha.
     52  +10 2014 jul 19perempuan suka perempuanPerempuan cantik, Lelaki kacak, dan Psikologi | BLOG ARCX13Well, maybe lelaki sosioekonomi tinggi dan yang bijak pandai suka perempuan yang berperwatakan baik, berdikari, highly intelligent dan ...
     54  +47 2014 sep 23bila murid derhaka kepada guruSaya Haramkan Ilmu Awak! | BLOG ARCX13Bila terbaca sahaja status tu, tiba-tiba saya terasa seperti berada dalam
     54  ~ 2014 jul 24kredit dhd erfahrungenHalatuju Psikologi Selepas SPM | BLOG ARCX13Kelulusan diperlukan: Lulus SPM; Minimum 3 kredit SPM; TOEFL
     57  ~ 2014 sep 25sentinel prime desintegra aBLOG ARCX13: Review MoviesSentinel Prime dah bergomol dengan Optimus berejam-jam, dan berjaya .... Masalahnya, bila dia berada dalam bentuk separa makhluk ...
     58  ~ 2014 jul 20gambar pepek melayu... arr kita melayu .nope! pokoknya x salah bcerita tp bagaimana ia diceritakan supya org x ... [PSIKOLOGI] Kenapa Kita Benci Gambar Sendiri?
     60  -5 2014 sep 10resepi tart telur
     60  ~ 2014 aug 24cipap bini orangOrang Latin cakap, Impossible! sebab benda tu memang tak dibuat dek orang ah .... "eh ni bini ko ni dia datang period masa umur bla3 kan?".
     65  +36 2014 sep 18melukis doodleAku Pun Boleh Doodle | BLOG ARCX13Teringat jugak zaman sekolah rendah dulu orang bayar aku 50 sen untuk setiap gambar digimon yang aku lukis . Haha sucker gila padahal ...
     65  +1 2014 sep 17cara buat auto retwitAplikasi Auto Retweet Triberr.com | BLOG ARCX13Oklah dah lama aku tak buat tutorial maka kali ni aku nak hajar korang ... Dalam website ni dia ada cara sendiri yang mengelakkan spam dan ...
     65  ~ 2014 aug 02tambahkan fbml statis... mutan yang dihalang oleh bapa si perempuan kerana status kasta mereka yang berbeza ... Bahagian gambar tu akak tolong tambahkan je.
     66  ~ 2014 sep 06kehidupan sebenarnya artis koreaHakikat Korea yang Kau Kena Tahu | BLOG ARCX13Aku tulis ni berdasarkan cerita Korea yang aku pernah tengok
     70  +25 2014 sep 11apa itu sains hayat... Psikologi Kolej Islam Sains & Teknologi sahaja sehingga lima muka pertama. .... Ditamparnya Kepala Budak Pendidikan Khas itu . ..... nak ambik asasi sains apa ... sains hayat , sains gunaan or sains kesihatan/bersekutu?
     70  ~ 2014 sep 02fanpage facebok paling ramaiPenambahan Ciri Baru Fanpage Facebook | BLOG ARCX13Ini memang benda yang paling bagus rasanya dalam perubahan ni. Katakanlah korang post apape dekat wall fanpage tu, post yang paling  ...
     72  +29 2014 aug 29gambar gadis cuteLindungi Gambar Anda dari web GadisComel | BLOG ARCX13nasib baik la aku tak trgolong dlm gadis comel..aku jejaka comel je
     72  ~ 2014 jul 26ea pembunuh forexSenyum Panda - Mohon Keampunan Keseksian | BLOG ARCX13ea ..miera leyana? siapa tu???? xknal? lol. ... readers; because they dont read some dumbass' blog that writes abut motherfiretrucking FOREX
     73  +28 2014 jul 28lelaki kacak malaysiaPerempuan cantik, Lelaki kacak , dan Psikologi | BLOG ARCX13... membuatkan gadis Malaysia penggemar Mekdonel berasa rendah ... Muka perempuan dan lelaki yang cantik dan kacak adalah dikaitkan ...
     74  +22 2014 jul 28otak kanan dan kiriAdakah Anda Seorang Yang Berotak Kanan atau Kiri ? | BLOG Sebenarnya kajian baru mendapati bahawa penggunaan otak kanan dan kiri ni hanyalah satu mitos dan tidak benar sama sekali. Pengkaji di ...
     75  ~ 2014 sep 28jeling mata ke atasBLOG ARCX13: Cerita HantuIni lebih kepada pengalaman misteri .... sikit tapi akau malas nak ambik port sebab aku jeling ngan mata aku, aku nampak kain telekung.
     75  +26 2014 aug 30nak belajar bahasa inggerisNah, senang bukan belajar bahasa Inggeris di Malaysia? Selepas ... Sebelum tu, CC nak bagi award untuk video iklan Nescafe ni ya.
     75  ~ 2014 aug 04program ppc yang bagusRamai yang bertanya tentang halatuju selepas SPM untuk ... dalam bidang psikologi, UKM lah tempat yang paling baik bagi saya. .... ada lagi ke? abang panda under program ppc buat foundation dekat maktab ke overseas?
     76  ~ 2014 sep 26cara menggunakan tua mammaKegunaan alternatif Encik K | BLOG ARCX13Senang je cara nak buat nye. Korang keluarkan ... Jadi, cara alternative kalau belon tak ada, bolehlah anda menggunakan Encik K. Kebaikan: Encik .... lamanya iklan nirodh tue ....lol. BalasPadam ... mamma mia! 19 Mac 2010 ...
     76  -8 2014 sep 26utarçš„muet band3.12 je.. and muet band 2.. layak tak saya untuk mohon course ni??? kalau ... psikologi di KIST, Bachok Kelantan,,skang saya further kat UTAR , ...
     76  +9 2014 sep 21kematian maria ozawaKalau Bunuh 140 Juta Muslim dan Angelina Jolie | BLOG ARCX13... si pemerhati terkantoi tak kisah dengan kematian 140 juta orang tu, .... ramai org respond pasal news yg maria ozawa terselamat dr gempa ...
     76  +25 2014 sep 10cerita mamatCerita Hantu Perpustakaan Universiti [REPOST] | BLOG ARCX13Berdasarkan cerita mamat tu terjun dari atas sampai ke bawah lalu mati di tempat kejadian. Maka sejak itu lah kedengaran cerita yang ada ...
     76  ~ 2014 aug 11apa itu blogApakah Itu Bidang Psikologi? | BLOG ARCX13Semasa saya baca kemaskini susunatur blog ni dan melihat pada ... ada satu artikel yang menjelaskan apakah maksud bidang psikologi dan ...
     77  +14 2014 sep 01siapa zack zukhairi18SX Kisah Penyayang Yang Terlampau | BLOG ARCX13zack zukhairi 20 Disember 2009 4:32 PTG. gilerrrrr ah! ada 'abg terjah' sudah. .... Siapa beliauuuuuu? Zella dalam train ada entri khas maa.
     78  ~ 2014 jul 22nak promote derma sosialsearch?updated-max=2014-05-31... - BLOG ARCX13Psychological processes promoting the relation between exposure to media violence and
     78  ~ 2014 jul 20gambar air terjunAir Terjun Gunung Pulai Johor | BLOG ARCX13Dalam gambar je nampak indah tapi sebenarnya tepi tu banyak gila ... Kalau agak-agak tak makan dekat air terjun tu boleh buat kau mati, ...
     80  +2 2014 sep 11transfer duit ke akaun indonesiaSurat Cinta Untuk Pengarah Urusan Maybank- SOLVED | BLOG KEBODOHAN APAKAH KENA CAS UNTUK TRANSFER DUIT ? ... Lirik Lagu Doraemon Versi Indonesia .... pergi bank dlu..mak aihh tak ke leceh ya amat tu.. dan CIMB jugak kena bayar rm2 klu transfer duit ke akaun lain..-_-".
     80  -19 2014 aug 06tudung saiz lTengok orang lain, eh ada pattern tudung yang aku jarang-jarang .... Pilih saiz L ke atas , tudung biar berlining tidak jarang dan berhias ...
     81  +20 2014 sep 19kenapa harga topup kena taxKenaikan 6% Mas Kahwin Mengikut Negeri | BLOG ARCX13Berikut ialah senarai harga bagi mas kahwin mengikut negeri yang belum
     82  ~ 2014 sep 07sejenis telenovelaKejujuran Pemotong Kayu membawa Kemusnahan | BLOG ARCX13Sila baca Kehilangan - Persimpangan untuk siri telenovela misteri episod 3 .... Adakah Bipolar Disorder Sejenis Masalah Mental?
     83  ~ 2014 sep 18lembu gergasiSiapa Jahat, Siapa Baik? | BLOG ARCX13Sebenarnya takde efek pun sebab lembu tu lembu jantan. Dan di ... Lalu sampailah beliau ke sebuah istana gergasi , yang didiami oleh seekor ...
     83  ~ 2014 aug 12arti nama seseorangSebenarnya bila ada orang kata yang bila kita mimpikan someone, ... maksud mimpikan seseorang .... Tanpa Nama 25 April 2014 12:16 PG.
     85  ~ 2014 jul 29letak perfect strenght avonBLOG ARCX13Tengok kat bahgian peta . Sebenarnya mak ..... Your greatest STRENGTHS . ..... OK, I know I'm not Mr Perfect , neither am I flawless in my life. But, just ..... It was hard even for me to recognize her with all that AVON products. lol
     85  ~ 2014 jul 22tafsiran mimpi menurut islamMenurut Carl Jung, mimpi ni ialah satu minda di bawah sedar kita. ... tapi bila baca kitab ibnu sirim pasal tafsiran mimpi , menarik jugak. of ...
     90  ~ 2014 sep 12cerita luncah
     90  ~ 2014 sep 11menjadi peringkat pertama di gogleJadi sekarang ni psikologi hanyalah ada di peringkat diploma dan ke atas
     91  +9 2014 sep 23fobia sama cewek cantikDisebabkan Kak Fenny masih muda dan gadis sunti lagi maka entri kali ni
     93  -2 2014 aug 16gambar wanita cantikPerempuan cantik , Lelaki kacak, dan Psikologi | BLOG ARCX13(Entri ini mengandungi gambar - gambar yang konfem tak boleh ditonton ... Muka perempuan dan lelaki yang cantik dan kacak adalah dikaitkan ...
     94  ~ 2014 sep 18menggunakan iframe blogspotAdakah Anda Seorang Yang Berotak Kanan atau Kiri? | BLOG ... dan pengiraan. Betul ke? Untuk ujian-ujian tersebut bolehlah menggunakan Iframe website tersebut di bawah ni. Content diambil daripada ...
     96  ~ 2014 sep 15orang yang sedang melihat tvSebenarnya bila ada orang kata yang bila kita mimpikan someone, itu tandanya dia sedang ... (KLIK SINI) Berita ini sdg disebar secara meluas di kaca TV . ... ni kita bukan kena lihat pada subjek atau orang yang kita mimpikan sahaja tapi kena tengok juga pada konteks mimpi dan cerita keseluruhannya.
     100  ~ 2014 aug 03abg bulu ketekfirst time aku terbaca , terus mcm apa lah dia ni bende private cmtu pun nak cerita ke? adoi lain la ko cite first time cukur bulu ketiak tade lah ...
    1 of 1 pages