bkt.com.al

Please wait for loading...
    (64):

  /
   1  ~ 2014 jun 12prima bktBKT > Prima KësteInstallment is the newest service that BKT offers to the PRIMA MasterCard and PRIMA GOLD MasterCard clients. If you have a credit card issued by BKT take ...
   1  ~ 2014 jun 10kursi i euros bktBKT - Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare. ... Kursi i Këmbimit, Blerje, Shitje. EUR/LEK. 139.35. 140.85. USD/LEK. 102.35. 103.85. GBP/LEK. 171.20. ‎Kontakt - ‎Aplikoni për punë - ‎Llogaritësi i Depozitës - ‎Llogaritësi i Kredisë
   1  ~ 2014 jun 08bkt bankMoti. Tiranë 34/18; Durrës 31/20; Shkodër 33/16. Të reja mbi BKT . Tiranë, (28 maj, 2014) - JCR Eurasia Rating, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tr... Mbi BKT  ... ‎Kontakt - ‎Aplikoni për punë - ‎Llogaritësi i Depozitës - ‎Llogaritësi i Kredisë
   1  ~ 2014 jun 04bkt alMoti. Tiranë 26/14; Durrës 25/16; Shkodër 28/13. Të reja mbi BKT . Tiranë, (28 maj, 2014) - JCR Eurasia Rating, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tr
   1  ~ 2014 jun 01ebank bkt alBKT e-Banking
   1  +1 2014 may 30banka shqiptare kombetareMoti. Tiranë 20/13; Durrës 21/15; Shkodër 22/12. Të reja mbi BKT. Tiranë, (28 maj, 2014) - JCR Eurasia Rating, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tr... Mbi BKT ...
   1  ~ 2014 may 30bkt albaniaMoti. Tiranë 20/13; Durrës 21/15; Shkodër 22/12. Të reja mbi BKT . Tiranë, (28 maj, 2014) - JCR Eurasia Rating, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tr
   1  ~ 2014 may 25bkt durresMoti. Tiranë 28/16; Durrës 26/17; Shkodër 27/14. Të reja mbi BKT . Varshavë, Poloni (13 Maj, 2014) – Çmimet dhe vlerësimet vazhdojnë t&e
   1  ~ 2014 may 23banka kombetare tregtareUpdate Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. Moti. Tiranë 29/15; Durrës Degët në KosovëPrishtinë - Kosovë. Tel: ++381(0)38222910. Fax: ++381(0
   1  ~ 2014 may 20national commercial bank bktUpdate Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. Moti. Tiranë 24/13; Durrës ‎Aplikoni për punë - ‎Kontakt - ‎Llogaritësi i Kredisë - ‎Llogaritësi i Depozitës
   1  ~ 2014 may 19kredi per shtepiBKT > Kredi për Shtëpi /DyqanKredi për Shtëpi /Dyqan. Përshkrimi i produktit. Për shumë prej nesh, blerja e një pasurie rezidenciale është një nga vendimet më të rëndësishme si dhe ...
   1  ~ 2014 may 18kredi per shtepi bktPër shumë prej nesh, blerja e një pasurie rezidenciale është një nga vendimet më të rëndësishme si dhe ndonjëherë transaksioni më i madh financiar që mund  ...
   1  ~ 2014 may 12bkt korceBKT > Degët në RretheDegët në Rrethe. Degët në Tiranë · Degët në Rrethe · Degët në ...
   2  ~ 2014 may 26bkt kosoveBKT > Degët në KosovëDrejtor. Rr. "Kosta Novakovic", Nr 9 Qyteza Pejton Prishtinë - Kosovë . Tel: ++381( 0)38222910. Fax: ++381(0)38222906. Ercan Gürelli E-mail: egurelli@ bkt .com.
   2  +1 2014 may 23bkt tirane punonjesitBKT > Një Vend i Shkëlqyer për të PunuarBKT vlerëson mundimin, kohën dhe përkushtimin që punonjësit e saj tregojnë për të arritur suksesin. Duke e identifikuar këtë synim, BKT beson se vlerësimi i ...
   2  -1 2014 may 15banka kombetare tregtare prishtineAdresa. Kontakti. Drejtor. Rr. "Kosta Novakovic", Nr 9 Qyteza Pejton Prishtinë - Kosovë. Tel: ++381(0)38222910. Fax: ++381(0)38222906. Ercan Gürelli E-mail:  ...
   6  +19 2014 jun 13kolateralBKT > Kredi me kolateralKredi Konsumatore me Kolateral . Përshkrimi i produktit. Dëshironi ndihmë financiare për studime jashtë Shqiperisë? Duke ju referuar kredisë së shkollimit, BKT ...
   6  -2 2014 mar 25kredi per masterimages/banner/Plus-al.jpg /rimbushje-celulari.aspx _self images images/banner/ kredi - per -rregullim-shtepie.jpg / kredi - per -rregullim-shtepie-. aspx _self images/banner/web-banner- Master -Card.jpg /mastercardgold.aspx ...
   8  -2 2014 may 27kursi kembimitKursi i Këmbimit , Blerje, Shitje. EUR/LEK. 139.20. 140.60. USD/LEK. 101.75. 103.25. GBP/LEK. 170.75. 174.95. CHF/LEK. 113.25. 116.00. TL/LEK, 48.62. 49.80.
   10  -5 2014 mar 28bankat ne shqiperiBKT > Mbi BKTTiranë, Shqipëri (1 Dhjetor, 2013) – Banka Kombëtare Tregtare ka rikonfirmuar pozicionin e saj si “ Banka më e mirë në Shqipëri ” për vitin 2013. Revista ...
   14  +14 2014 may 19kursi i kembimitKursi i Këmbimit , Blerje, Shitje. EUR/LEK. 139.30. 140.70. USD/LEK. 101.35. 102.85. GBP/LEK. 169.70. 173.85. CHF/LEK. 113.20. 115.95. TL/LEK, 48.23. 49.40.
   15  +8 2014 may 03banka of albaniaBKT > HistoryBanka Kombëtare Tregtare, with today's name, was established in January 1993, after the merging of the Albanian Commercial Bank (ACB) and the National ...
   20  +81 2014 may 04kembimi valut ne shqiperiFaqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi .
   21  +7 2014 apr 22kursi valutor sotKursi i Këmbimit, Blerje, Shitje. EUR/LEK. 138.95. 140.95. USD/LEK. 100.45. 102.35. GBP/LEK. 167.30. 173.50. CHF/LEK. 112.70. 116.90. TL/LEK, 46.74. 48.46.
   28  +1 2014 may 21kerkoj pune ne tirane 2011Rrjeti i BKT përfshin 85 degë, nga të cilat 61 janë të vendosura në Shqipëri dhe
   28  -12 2014 may 05banks in albaniaBKT > Who we are?BKT, which leads the market in retail banking , is the second largest and the oldest commercial bank in Albania , having a total asset value of 2.5 billion USD and ...
   29  -2 2014 apr 01tatimi ne burimBKT > Depozita bankareInteresi dhe tatimi në burim . Njihuni me interesat e depozitave të ofruara nga banka nëpërmjet buletinit të fundit të Normave të Interesit. Hapni depozitën tuaj ...
   31  +1 2014 may 16logo atm primaBKT > Prima Credit CardsWith PRIMA MasterCard and VISA your payment style will change.
   32  +12 2014 apr 25abonim ne digitalbBKT > Paga ImeTransfertë për mbylljen e overdraftit në një bankë tjetër pa komision, ... Autorizim për Debitim Direkt; Abonim në Digitalb ; Rimbushje Celulari; Pagesa Doganore ...
   35  ~ 2014 apr 04hotel diplomati ne tiraneQë nga privatizimi në vitin 2000, BKT është e vetmja bankë në Shqipëri që
   37  ~ 2014 may 31money gram punoBKT > MoneyGramMoneyGram është një lider botëror në fushën e transfertave dhe mundëson mbërritjen e parave tuaja kudo ku keni ... MoneyGram është lider i të gjitha shërbimeve të transfertave dhe operon në bashkëpunim të ngushtë me ... Puno me ne.
   39  -12 2014 jun 06universiteti privat cilet jan
   43  -21 2014 jun 20shtepi ne shqiperiBKT > Kredi për EmigrantëPër ata të cilët e kanë vendosur të kenë një banesë në Shqipëri , për të jetuar ... Kredia për shtëpi për emigrantët, më e mira dhe e vetmja ofertë në treg për këtë ...
   43  -3 2014 mar 26lagja clirimi elbasanKëtu mund të shkarkoni ekstraktin e kompanisë - BKThyrje te saj, prane agjensise ekzistuese te BKT. Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja Vojo Kushi, Rruga. Clirimi , Pallati nr. 752, kati i pare. Elbasan Peqin PEQIN ...
   46  -22 2014 apr 17shkolla e mesme kristalBKT > Degët në TiranëDegët në Tiranë. Degët në Tiranë · Degët në Rrethe · Degët në ...
   48  -3 2014 may 09dyqane don boskoBKT > Kushtet e fushatës Cola MasterI shpërblyer kartëmbajtësit me dhuratë menjëhërë në pikën e shitjes ( dyqan ). ... Market Don Bosko ; Big Market Amb Amerikane; Big Market Komuna e Parisit ...
   49  ~ 2014 apr 02evaluations of time magazineBKT > Awards and EvaluationsEMEA Finance magazine reaffirms its evaluation for BKT as “The Best Bank ... evaluates BKT as “The Bank of the Year for Albania” for the second time in a row.
   50  ~ 2014 apr 03vende pune ne tiraneE lexuar në rreth 180 vende të botës, The Banker është burimi kryesor i të dhënave
   52  ~ 2014 apr 14italian albanian bankAnnuAl RepoRt 2012 - BKTcountry-wide presence that makes it the biggest Albanian bank in the region. Albania's oldest ...... BKT is one of seven banks taking part in the Italian - Albanian .
   57  ~ 2014 apr 10moneygram check transferBKT > Money TransferMoneyGram is a global leader in worldwide money transfer services making sure ... MoneyGram location near to your place by checking www. moneygram .com ...
   59  ~ 2014 may 13alpha bank swiftCurrency Bank Swift /BIC AUD Commonwealth Bank of ... - BKTSwift /BIC. AUD. Commonwealth Bank of Australia, Sydney. CTBAAU2S. CAD. Canadian Imperial Bank of Commerce, Toronto ... Alpha Bank AE, Athens.
   60  -16 2014 may 25ebank
   60  ~ 2014 may 21panairi bujqesor 5 tetorTiranë, (10 tetor , 2013) - JCR Eurasia Rating, duke vlerësuar praktikat e
   63  +7 2014 mar 27urban invest katalogBKT > ShareholdersInvestments with the strength to build tomorrow today…
   67  ~ 2014 apr 28sinema dergisi turkuvazRecord magazine's list of the world's best 225 contractor companies report in 2009.
   69  +32 2014 apr 14fatura ebill cezRaport Vjetor 2012 - BKTavantazhet konkurruese dhe me zgjerimin e dinamikës së saj, BKT filloi një fazë të re zgjerimi të suksesshëm
   70  -26 2014 jun 30universiteti durres part timeBKT > About UsJCR Eurasia Rating reaffirms AAA (Alb) to BKT for the sixth time in a row
   70  -1 2014 apr 10cez albania ebillBKT > Bill paymentsBKT in agreement with Operators: ALBtelecom, AMC, CEZ , Eagle Mobile, Plus, UKT, UKD & UKKO helps you pay all bills ... E -mandate from Paid Bills menu.
   73  -3 2014 apr 10ministria e financesVlerësimi nga kjo revistë prestigjioze me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri” për ... së Korporatave dhe rregulloreve të vendosura nga Ministria e Financave .
   74  +27 2014 apr 04kerkoj pune ne durresQë nga privatizimi në vitin 2000, BKT është e vetmja bankë në Shqipëri që është
   77  ~ 2014 apr 06nje gazete japonezeBKT është banka më e vjetër tregtare në vend, me një rrjet prej 84 degësh, ... është filiali Euroaziatik i Agjencisë Japoneze të Vlerësimit, një nga agjencitë më ..... financiar, publikon me shumë se 100 revista, buletine informative dhe gazeta .
   78  ~ 2014 may 14formular aplikimi per puneBKT > ProjektetAML · Formular Aplikimi për Sponsorizim · Formular Aplikimi për Dhurim ... degës Financë-Bankë, si dhe kontratë pune për studentët e diplomuar me sukses .
   79  -16 2014 may 16dita boterore e ushqimitDega më e re, Dega Piazza, do të ofrojnë të gjithë gamën e produkteve dhe
   79  +22 2014 apr 16e mail adresaAdresa . Kontakti. Drejtor. Rr. "Kosta Novakovic", Nr 9 Qyteza Pejton Prishtinë - Kosovë. Tel: ++381(0)38222910. Fax: ++381(0)38222906. Ercan Gürelli E - mail :  ...
   80  ~ 2014 apr 27quick visa cardsPRIMA credit card provides you of a quick credit line. You can purchase in every POS worldwide, in Internet or perform cash withdrawals (max 10% of card limit), ...
   84  +17 2014 may 22vlersimi per ekonominePavarësisht normave të ulta të rritjes ekonomike në Shqipëri, BKT ka mundur të jetë ... BKT është kompania e parë në Shqipëri e vlerësuar për përputhjen me ...
   85  ~ 2014 apr 19world money transferMoneyGram is a global leader in worldwide money transfer services making sure your money gets where it's needed, whether that's around the world or across ...
   86  ~ 2014 may 25orar 43Tel: +355 4 24 43 073; +355 4 24 43 074; +355 4 24 43 075 ... This guarantee program consists in Tirana Municipality's offering of a fund of 100 million ALL, as a ...
   87  +14 2014 may 21spotet me te rejaÇFARE DUHET TE DINI NESE MERRNI NJE KREDI ... - BKTZhvillimi dhe zgjerimi i tregut bankar gjatë viteve të fundit , me krijimin e .... Norma nominale siç komunikohet shpesh në spotet televizive nuk përfshin kostot ...
   91  ~ 2014 jul 03the banker magazineEMEA Finance magazine reaffirms its evaluation for BKT as “The Best Bank in ... The Banker evaluates BKT as “The Bank of the Year 2013 for Albania” for the ...
   91  ~ 2014 jun 14national commercial bankUpdate Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin. Moti. Tiranë 31/16; Durrës
   91  ~ 2014 jun 07euro ebankKursi i Këmbimit, Blerje, Shitje. EUR /LEK. 139.10. 141.10. USD/LEK. 101.85. 103.75. GBP/LEK. 169.50. 175.80. CHF/LEK. 112.90. 117.05. TL/LEK, 48.63. 50.41.
   92  ~ 2014 may 04analiza e bilancitRaport Vjetor 2011 - BKTPërmbajtja . 2 BKT në ... Në vitin 2011, BKT festoi 85 vjetorin e hapjes së degës së saj të Vlorës. ..... Në vitin 2012, ne planifikojmë një rritje të bilancit prej 25.
   98  -49 2014 may 27ofroj vende pune ne shqiperiRrjeti i BKT përfshin 85 degë, nga të cilat 61 janë të vendosura në Shqipëri dhe 24
  1 of 1 pages