cec.org.al

Please wait for loading...
    (17):

  /
   2  +1 2014 sep 08listat e zgjedhesveKomisioni Qendror i ZgjedhjeveSot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve së bashku me Prezencën e OSBE-së në Shqipëri, Këshillin e Europës, UN Women organizoi Konferencën “Kodi Zgjedhor : ...
   7  +14 2014 oct 04ilirjan sheme eleziKandidatët e rregjistruar sipas Zonave Zgjedhore3, Ilir , Nevruz, MEMO, PBDNJ. 4, Ndrek, Gjon ..... 10, Xhemal, Bilal, ELEZI , PLPSH. 11, Xhevit, Ibrahim .... 11, Sheme , Hajri, KRASNIQI, PBDSH. 12, Vladimir  ...
   11  -6 2014 jul 26central election commissionkufizuar · Manual i KZAZ-së · Manual i KQV-së · Manual i GNV-së · rez1-1 · SPOTE · FACEBBOOK1 TWITER1 YOUTUBE1. KONTAKT · www. cec .org.al © 2011.
   12  +8 2014 oct 01the central election commission
   22  -8 2014 aug 21harta e shqiperiseHarta e Shqipërisë - Komisioni Qendror i ZgjedhjeveRreth KQZ · Historiku · Anëtarët · Struktura dhe Organizimi · Rregullore e KQZ · Edukimi i Zgjedhësve · Raporte Financiare · Zgjedhësit me aftësi të kufizuar ...
   25  +2 2014 oct 01levizja socialiste per integrimLista shumemërore - Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKoalicioni "Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim" me shkronja nistore ( APMI). Nr. Subjekti ... 30, Partia Lëvizja Socialiste për Integrim · LSI. 31, Partia ...
   27  -9 2014 sep 25al resultRepublika e Shqipërisë - Zgjedhje për Kuvend 2013FIER · GJIROKASTER · KORCE · KUKES · LEZHE · SHKODER · TIRANE · VLORE. * VHG - Votave të hedhura gabim për Kuvendin. www.cec.org. al © 2013.
   38  -3 2014 jul 28edi alfred palokmalesi e madhe - Republika e Shqipërisë - Zgjedhje për Kuvend 2013Qëndra Votimi, Zgjedhësit e Regjistruar, Kanë votuar, Pjesëmarrja në votime në ( %). * VHG - Votave të hedhura gabim për Kuvendin. www.cec.org. al © 2013 ...
   47  -17 2014 sep 28rregulloreRregullore e KQZ - Komisioni Qendror i ZgjedhjeveRregullore e Organizimit dhe Funksionit të KQZ-së. Rregullore e brendshme e organizimit dhe funksionimit të administratës së KQZ- së.
   62  -15 2014 sep 01rruga hamdi pepa tiranetirane - Republika e Shqipërisë - Zgjedhje për Kuvend 2013BASHKIA TIRANE - NJESIA BASHKIAKE NR. 10 · BASHKIA TIRANE
   62  +15 2014 aug 16kushtetuta e shqiperiseHistoriku - Komisioni Qendror i ZgjedhjeveMe miratimin nga Kuvendi i Shqiperisë të Ligjit Nr. 8609, datë 08/05/2000 ... ndryshoi Kushtetuta e Republikes se Shqiperise dhe shfuqizoi nenet 153 e 154 ku ...
   64  -8 2014 sep 15blerina hyka krujekomuna berzhite - Republika e Shqipërisë - Zgjedhje për Kuvend ESTA HYKA . ANIFE LLAPO. ERLINDA KOÇI .... BLERINA KARAXHA. ILIR CANI. GAFUR REÇI. KLAUDIA ..... EDI PALOKA. KELTIS KRUJA . KASTRIOT ISLAMI.
   65  +36 2014 sep 12kerkoj pune ne tirane 2011Zgjedhje Vendore 2011 ... Deklarata për shtyp · Aktivitete · Trajnime · Prokurime · Vende të lira pune ... Në Konferencën e 23-të Vjetore dhe Takimin e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Zyrtarëve ... Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve së bashku me Prezencën e OSBE-së në Shqipëri , Këshillin e Europës, UN ...
   71  -25 2014 sep 22vende puneVende të lira pune - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve3, Njoftim për vend të lirë pune - Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve, në Drejtorinë e Shërbimeve ... 5, Njoftim për vend të lirë pune - Pranimi në shërbimin civil.
   71  -18 2014 sep 10njoftime puneVeprimtari dhe Njoftime ... 2, Njoftim për vend të lirë pune - Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve, në Drejtorinë e Shërbimeve dhe Logjistikës Zgjedhore.
   73  ~ 2014 aug 15njoftime per puneVende të lira pune për Zgjedhjet për Kuvend 2013Zgjedhje për Kuvend 2009 · Dokumentacioni ... Veprimtari dhe Njoftime . Deklarata për shtyp ... Vende të lira pune për Zgjedhjet për Kuvend 2013 · pdf · Shtyp ...
   93  ~ 2014 sep 05agim hamiti odisejakorce - Republika e Shqipërisë - Zgjedhje për Kuvend 2013AGIM GORICA. ENKELEDA GJONA. KOSTAQ BUZO .... PETRI NUKE. SHPETIM BABA-ALI. FLUTURIE HAMITI .... ODISE JATAGANI. EDMOND SKENDERAS.
  1 of 1 pages