danahajijasman.wordpress.com

Please wait for loading...




      (22):

    /
     5  +5 2014 may 19bond itu benarDana Haji Jasman - WordPress.comSelain itu , Obomba juga akan dijangka hadir ... Mahdi itu TIDAK akan membawa perjuangan ... terjadinya satu perkara besar dan ia benar -
     14  +3 2014 may 25tukar depa kepada ekerKomen Sebelumnya - Dana Haji Jasman | Dana Haji Jasman*bukan ke 2012 dah kiamat ke ? boleh la 'tidur' selama-lamanya. ;-)
     23  +21 2014 jun 30info haji terbaruFollow “Dana Haji Jasman” - WordPress.comUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini ... Wahai kasimbaba ada lebih bertanyakan info dari pm leader sendiri ...
     26  ~ 2014 apr 16duni dana airFollow “ Dana Haji Jasman” - WordPress.comKronologi pelaburan Dana Haji Jasman semakin sampai…
     35  ~ 2014 may 05pelaburan forex panas terkiniHarap maklum. Kronologi pelaburan Dana Haji Jasman semakin sampai… ... sehabis fakta, terkini ..masih ujud ke istilah tanah melayu? Balas.
     36  -2 2014 may 03bicara jutawan vgmc... bernama Albert warganegara malaysia yg membina sistem VGMC dan menipu melayu ..... Kita berbicara bukan atas nilai belion tapi bertralionlion. .... Walaupun ribuan jutawan dan billionwan yg muncul sekalipun…beras ...
     39  ~ 2014 apr 03pak sb sahamDana Haji Jasman | Dana Haji Jasmanbila duit ni belom dapat, mmg semua peserta meroyan sb dah lama ..... tak bsngun2 dah…..seminggu lepas psaran saham bskl melonhjak naik ...
     52  ~ 2014 may 20mampus ada long catsistem yang sedia ada yakni sistem yang dikawal mengikut telunjuk ..... Info auta akan bermula jab lg..tunggu sampai mati lah semua.. Balas.
     54  +14 2014 may 18link mengeluarkan cahaya diblogPeringatan | Dana Haji JasmanLinking . Tolong jangan link blog ini ke URL lain. Maksudnya: Jangan post link ke blog lain atau
     59  +11 2014 mar 26rayyan punya gigiHarimau gigi jongang… Aku group selatan. Tamak haloba punya pasal mcm2 rmh aku join….auuuum. Tadak sign apa2 draf agreement pun ...
     62  ~ 2014 jul 03lagu aku bukan jutawanTerima kasih. :-) Penulis bukan lah salah seorang pelabur skim ini. ... Tp kena topup dulu baru dpt info jutawan . .... Lirik Lagu Kalau Aku Kaya –.
     65  ~ 2014 apr 14tentang game alibabaUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini ... ' Game ' ini belum sampai ke penghujungnya. ..... alibaba berkata:.
     67  ~ 2014 may 26grupko codeKomen Sebelumnya - Peringatan | Dana Haji Jasman - WordPress Lucas is a code name for high devil LUCIFER… ..... dapat penyumbang yg btol2 beriman da ikhlas nak bntu grup ko pm uii, ni tak raya sakan la ...
     69  ~ 2014 apr 12garenti buat duitsaya cadangkan puan azizah ni buat cerpen utk dHJ ni..mmg ada bakat menulis panjang2.
     71  ~ 2014 apr 25upin dan ipin bersunatWalaupun aku tidak melabur dan aku sendiri tidak berapa yakin dengan dana ini , aku harap kau orang berbincang dan berkongsi lah dengan
     83  -24 2014 may 22bondini bookbtPeringatan | Dana Haji Jasman - WordPress.comBond ini Benar tak lama lagi dpt spt diinternet benar2 jadi Sejarah Malaysia kpd 150 ribu
     86  ~ 2014 may 15penipuan cahaya forexMelayu tipu Melayu dan Melayu yang asik lihat cahaya atas kepala mcm HMS Malaya dan melayu jenin mcm ghost……kesian aku ... forex … forex ….korex! .... taun lepas pn ayat yg sama jugk,tp haram xada. penipu besar.
     87  ~ 2014 mar 27sms tiket danaUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini sampai ayat yang terakhir (sebelum ... atm kat shah alam mlm esok..beli tiket dulu baru dpt tgk atm. Balas ..... Chaiiitt….ni dah berkali kali sms ajak ngeteh.
     88  ~ 2014 may 29apa itu bonSelepas itu dana ini akan 'tidur' sebentar selama 5 – 6 bulan. Bayaran
     88  ~ 2014 may 12nerima nasehat dari siapapunNASIHAT AKU TAK PERLU DITUNGGU BENDA YG TIADA. ... saya baru dapat msg daripada PM menyatakan terkini wang amanah .... Ingat pesan ini, “Kita kurang berjaya bukan kerana kita kurang menerima , tetapi kerana kita kurang memberi. ... menguruskan dana ini baik siapapun mereka semoga semuanya dilindungi, ...
     92  -16 2014 mar 26hukum pelaburan hyip
     100  ~ 2014 may 02berita emas terbaruUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini sampai ayat yang ... Obomba juga akan melawat segi tiga emas di
    1 of 1 pages