danahajijasman.wordpress.com

Please wait for loading...




      (17):

    /
     10  -5 2014 sep 10bond itu benarFollow “Dana Haji Jasman” - WordPress.comJika ia benar - benar betul, berdoa (sekali lagi) agar leader kalian tidak
     23  +12 2014 aug 26pelaburan forex panas terkiniKronologi pelaburan Dana Haji Jasman semakin sampai…
     29  -3 2014 aug 09duni dana airDana Haji Jasman - WordPress.comUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini
     30  -7 2014 oct 02info haji terbaruPeringatan | Dana Haji JasmanInfo terbaru ..kemarin TSJ dah dpt 29/9 n PM2 akan dpt 2/10.. lepas Raya Haji .... tu 2015 mana tarikh yang benar Aku nak tahu sebelum raya haji ni dapat tak …
     45  -9 2014 aug 24bicara jutawan vgmcKomen Sebelumnya - Dana Haji Jasman | Dana Haji Jasman... bernama Albert warganegara malaysia yg membina sistem VGMC dan menipu melayu ..... Walaupun ribuan jutawan dan billionwan yg muncul ...... kepada Surat Ikatan, dengan budi bicara yang mutlak jika dianggap sesuai ...
     45  +14 2014 jul 19rayyan punya gigiBaik punya coincidence kan? ...... Aku rasa ko ni cikgu papazola punya citer boboy la,..asik kebenaran ..kebenaran.. ... Harimau gigi jongang…
     54  +29 2014 sep 14bondini bookbtPeringatan | Dana Haji Jasman - WordPress.comBond ini Benar tak lama lagi dpt spt diinternet benar2 jadi Sejarah Malaysia kpd 150 ribu
     69  +32 2014 sep 13padam 711 wifiOk aku bg hint email aku.. harunalrashid711 ... Kat atas tu dah kena ubah…no nya dah kena padam ..x tahu mcm mana blh jd mcm tu… ..... saya hanya customer tapi kat situ ada wifi …..apa kata mlm ni jumpa di sana dlm jam 9 ...
     73  ~ 2014 sep 17tobek aktbaratAllah hu akhbar …semoga Allah membalas di atas perbuatan mereka…jika ..... amik kaww….spesies2 PM kepala tobek mula meroyan kerana ...
     75  -61 2014 sep 17tukar depa kepada ekerKomen Sebelumnya - Peringatan | Dana Haji Jasman - WordPress Anonymous macamana pun kau, kau tak malu ke pada diri sendiri duk tulis…
     87  ~ 2014 oct 04blog dapet duitDana Haji Jasman | Blog Khas Dana Haji JasmanSetelah dekat setahun (setiap bulan) meminjam duit saya untuk menyara keluarga beliau, seorang pelabur akan mendapat advance sebanyak ...
     88  ~ 2014 sep 10senarai blog bakal kena hackAntara tujuan aku sediakan blog khusus ni adalah untuk mengumpulkan para SH
     90  ~ 2014 aug 13kumpul keratan metro... haram jugak der yng keluar… metro pun dah keluar 9 april 2011..search kat google image…keluar keratan die…amin…semoga amik iktibar..xmo gado2… insap2 je…wassalm .... kumpulan johor&wmkl bawah TUN TEJA .... sh tawar hati pd dana ni.betul ke bhgian jenayah ni tgah kumpul maklumat..?kalu ...
     92  ~ 2014 sep 16tafsir mimpi telekMenurut info dongeng di alam mimpi den a long long time ago… ..... Ada juga mendapat anugerah dari kerajaan mlysia sebagia tukang telek dan byk juga ..... Klu ada pakar tafsir dlm ni silalah bg penerangan serba sdikit buat tambah2 ilmu.
     92  -53 2014 jul 26pak sb sahamWahhh Pm Sepang tengah senyum2 kambing sorang2 la sekarang nii sb matlamatnya ..... Setuju dengan pak saat……kita sendiri tak pasti dana ini betul atau ...
     94  ~ 2014 oct 03nak dapat duit cepatlepas ni apa pulak?? pening kepala tengok semua ni huhu. harap duit cepat ... biar laa minyak naik. nanti dapat duit kamu ( nak tahu ) beli laa satu stesyen ...
     94  -27 2014 sep 17grupko codeLucas is a code name for high devil LUCIFER… ..... boleh la menyumbang, baru la ko dapat penyumbang yg btol2 beriman da ikhlas nak bntu grup ko pm uii, ...
    1 of 1 pages