danahajijasman.wordpress.com

Please wait for loading...




      (13):

    /
     10  +19 2014 feb 10bond itu benarFollow “Dana Haji Jasman” - WordPress.comJika ia benar - benar betul, berdoa (sekali lagi) agar leader kalian tidak ..... JAWAPAN MUDAH SAHAJA JIKA DANA ITU ADA BERITAHU  ...
     17  ~ 2014 feb 16tukar depa kepada ekerKomen Sebelumnya - Dana Haji Jasman | Dana Haji JasmanSekian. *bukan ke 2012 dah kiamat ke ? boleh la 'tidur' selama-lamanya. ;-). 14 Ogos 2011
     34  +16 2014 jan 21bicara jutawan vgmcsemuga ruhnya diletakkan dikalangan - Dana Haji Jasman | Dana Dah ramai yg jutawan sebenarnya…kita je…yang asik negatif.
     44  -10 2014 mar 06info haji terbaruUntuk update terbaru tentang Dana Haji Jasman ni, sila baca entri ini ... salam!! ko knape sh? kte info tkini tapi date dec14,2013.. dah msok  ...
     47  +5 2014 jan 24halalkah jenis pelaburan hyipKronologi pelaburan Dana Haji Jasman semakin sampai…
     58  ~ 2014 feb 19kenapa harga topup kena taxPersoalan utama mereka adalah, “ Kenapa lambat? .... Sebab tulaa 2 bulan lepas sampai sekarang team2 hj tu mintap topup utk urusan duit jaminan tu faham ? Korang ... Apa pun, perkara yang lepas jangan dikenang…kita kena think forward .... Pada tahun 1986, negara telah terjejas oleh kejatuhan harga   ...
     59  +23 2014 feb 13bondini bookbtPeringatan | Dana Haji Jasman - WordPress.comPagi; Bond ini Benar tak lama lagi dpt spt diinternet benar2 jadi Sejarah ..... Sedikit info lagi…dikatakan golden book sudahpun berada ditgn  ...
     61  -3 2014 feb 11padam 711 wifibuat yang percaya pada dana ni..tp sekarang merasa tertekan… amalkan ayat ni : .... Ok aku bg hint email aku.. harunalrashid711 . Pastu..@
     68  ~ 2014 feb 06link mengeluarkan cahaya diblogPeringatan | Dana Haji JasmanLinking . Tolong jangan link blog ini ke URL lain. Maksudnya: Jangan post link ke blog lain atau forum ehem-ehem di blog ini.
     70  ~ 2013 dec 05rayyan punya gigipuiiiii..bodoh punya osman..mana ada dana tt dah kuar!!!aku dah check dah.. takder punn!!!!! hakkkktuiiii sekali lagi ...... Harimau gigi jongang…
     76  +5 2013 dec 05hukum pelaburan hyipKomen Sebelumnya - Dana Haji Jasman - WordPress.com
     84  ~ 2014 feb 19nak duit com mySetelah dekat setahun (setiap bulan) meminjam duit saya untuk menyara .... to momo..betul ke nak dapat??bila??tahun dijanji dah masuk 8 thn  ...
     96  ~ 2014 jan 15fb najib razak hancurSemalam kononnya Najib sudah sign check untuk di'cash out oleh para
    1 of 1 pages