mash.gov.al

Please wait for loading...
    (44):

  /
   1  ~ 2014 may 21mash shqiperiMinistria e Arsimit dhe SportitFaqja zyrtare me informata lidhur me arsimin dhe shkencën si dhe veprimtari të ndryshme arsimore në Shqipëri .
   7  -1 2014 may 02intracom telekom albaniaINTRACOM TELECOMFor a 2nd year in a row, INTRACOM Telecom Albania proudly announces the INTRACOM Telecom Albania . Scholarship Program for Albanian citizens.
   9  -1 2014 may 01fondi brain gainPlani Kombetar i SA, Kap 25 Kërkimi Shkencor - Faqja e parëInvestimet në shkencë ( fondi i Ministrisë) u përqëndruan kryesisht në ... dhe ka mbështetur vazhdimësinë e programit Brain Gain si një promotor i tërheqjes së ...
   9  +1 2014 apr 29lindita stergu hoxhaPersoneli AkademikHoxha . Prof. Kohë e plotë. UPT. Dekan (F. Arkitektures) Andrea. Maliqari. Prof. Asoc. .... Stergu . Lektor. Kohë e plotë. UPT. Alma. Krasniqi. Lektor. Kohë e plotë. UPT. Alma ..... Lindita . Gjata. Prof. Asoc. Kohë e plotë. UPT. Lindita . Hasimi. Lektor.
   11  +1 2014 may 26pyetja kerkimore teze masterVlerësimi dhe Akreditimi i Programeve të Studimit të ... - Faqja e parëStandardi I.7- Programet e studimeve “ Master Profesional” ofrohen në ..... Pyetje konceptuale; d. ... Rezultatet e arritura dhe cilësia e rezultatit të kërkimit - tezës ;.
   13  +10 2014 may 01vleresimi si proces motivuesfinal-report translated_StandPerfporm31 - Faqja e parë - Ministria e Si Standardet e Performancës ashtu edhe Vlerësimi i Performancës përbëjnë parimet bazë të ..... Inputet janë të gjitha burimet që futen në proces për të arritur outputet. Inputet ..... Informacioni është një prej 5 elementëve kryesorë motivues 3 .
   14  -4 2014 may 25shkolla ismail qemali shkoderUntitled - Faqja e parëgjimnazi: “ Ismail Qemali ”. Qyteti Korçë: shkollat 9-vjeçare: “ Shkolla e re”, “Sevasti Qiriazi”; gjimnazi: “Themistokli Gërmenji”. Qyteti Shkodër : shkolla 9-vjeçare: ...
   14  +29 2014 may 08universiteti i elbasanitUniversiteti Kodi Programi i Studimit Pikët UNIVERSITETI I TIRANËS UNIVERSITETI I ELBASANIT “Aleksandër Xhuvani”. 121 Gjuhë - Letërsi. 4,348.80. UNIVERSITETI I ELBASANIT “Aleksandër Xhuvani”. 122 Gjuhë -Letërsi  ...
   21  +25 2014 may 17keshillim profesional i nxenesveEFA/FTI - Ministria e Arsimit dhe SportitFigura 3: Arsyet për mosndjekjen e shkollës nga nxënësit e zonave urbane
   23  +78 2014 apr 30m a s hFaqja zyrtare me informata lidhur me arsimin dhe shkencën si dhe veprimtari të ndryshme arsimore në Shqipëri.
   23  ~ 2014 apr 16bileta avioni brenda italiseLidhja 5 - Faqja e parëmuaj) në vit nga pala italiane për kërkuesit shqiptarë dhe një mision i shkurtër ( 7ditë) nga pala ... Kërkuesit duhet të dërgojnë një relacion mbi aktivitetin e zhvilluar, brenda 30 ditëve nga përfundimi i ... ( biletën e avionit , kartën e imbarkimit).
   24  +55 2014 apr 15universiti i tiranesPikët e fituesit të fundit në Raundin e I-rëUNIVERSITETI I TIRANËS . 014 Inxhinieri Matematike dhe Informatike. 5,509.00. UNIVERSITETI I TIRANËS . 015 Teknologji Informacioni dhe Komunikimi.
   26  +12 2014 may 09perralla me elefantkopetinaver1 .eps - Faqja e parëRast studimor. Era dhe Mira po dëgjojnë edukatoren që po u lexon një libër me përralla . Kur ...... Përdor emrat e gjallesave (p.sh. elefant , lopë, zog, peshk, qen,.
   28  +4 2014 may 25motivimi ne mesimin e historiseBotim i përmuajshëm i MASH nr. 10 (2578) - 16 ... - Faqja e parëderi tek gjurmët e historisë të gdhendura në etnos, kulturë
   28  +45 2014 may 15klaudio papajaniPersoneli akademik i Institucioneve Jopublike të Arsimit të Lartë për Prof.Asoc. Kohë e pjesshme. 86 Blerina. Papajani . Lektor. Kohë e pjesshme. 87 Sofika. Qamirani. Prof. Asoc. Kohë e ...... 79 Claudio . Cortese. Prof. Kohë e plotë.
   34  -13 2014 may 28njoftimeMASH - Njoftime për shtypNëse dëshironi të kërkoni për njoftime duke u bazuar nga përmbajtja, shkruani një fjalë kyçe në Kërkim i avancuar. Ju gjithashtu mund të merrni informacion për  ...
   35  +31 2014 may 10njoftime punesimi ne tiraneMASH - Njoftim për vend të lirë puneNë zbatim të ligjit Nr. 8549, datë 11.11.1999 “Statusi i nëpunësit civil”, ... e Drejtor në Drejtorinë Arsimore Rajonale përkatësisht: Tiranë , Durrës, ...
   36  +65 2014 apr 09universiteti i shkodresUNIVERSITETI I SHKODRËS “Luigj Gurakuqi”. 178 Gjuhë – Letërsi. 4,129.30. UNIVERSITETI I SHKODRËS “Luigj Gurakuqi”. 179 Gazetari dhe Komunikim.
   37  +58 2014 apr 20mbani pater mjedisinkopertina work book 3 - Faqja e parëUnë dua që Shqipëria ime të jetë e bukur dhe e pastër .... Mbani mend që një vijë e thjeshtë e ndërprerë me viza është një “luginë”. (letra thellohet përgjatë asaj ...
   39  -6 2014 may 25fletore zyrtare korrik 2011Vitin shkollor 2013-2014 në sistemin arsimor parauniversitar31.08. 2011 "Per strukturen, planin mesimor dhe veprimtarine mesimore te shkollave te ...... Ky Udhezim hyn nefuqi meniehere dhe botohet ne Fletoren Zyrtare .
   42  -16 2014 may 24blerina hyka krujeBotim i përmuajshëm i MASH nr. 9 (2577) - 7 nëntor ... - Faqja e parëKavajë, një në Shijak, në Krujë dhe në Durrës.Ministria e
   42  +59 2014 apr 22nje film me teksRREGULLORE PER FAQET ZYRTARE TE ... - Faqja e parëWebsite – Tërësia e webpage-ve, dokumentave tekst , imazh, film , video, animacion etj të vendosur në një ose disa webservera të aksesueshme me anë të ...
   42  -2 2014 apr 03elton deda jolaIAL Pozicioni Emri Mbiemri Titulli PunesimiErvin. Demo. Prof. Asoc. Kohë e pjesshme. UT. Zv/Dekan F. Drejtesise). Jola ..... Deda . Prof. Kohë e plotë. UT. Anxhela. Starja (Bardhyli). Lektor. Kohë e plotë. UT ..... Kohë e plotë. UT. Elton . Pasku. Prof. Asoc. Kohë e plotë. UT. Elton . Skendaj.
   46  +55 2014 may 30banka shqiptare kombetareSTRATEGJIA KOMBETARE E SHKENCES ... - Faqja e parëDrejtoria Shqiptare e Patentave dhe e Markave. ARA /. QSHK ..... Siç u përmend më lart, Banka Botërore ka financuar gjithashtu pajisjen e laboratoreve të.
   48  -5 2014 may 20pedagogji parashkolloreFormulari A3097 Cikël i Ulët Parashkollor (24). 098 Histori - Gjeografi (20)
   49  ~ 2014 apr 20telecom flyer designsFor a 2nd year in a row, INTRACOM Telecom Albania proudly announces the ... design of computing systems for wireless and optical telecommunications  ...
   52  -21 2014 may 26hartimi i një artikulliRregullore për "Etikën në veprimtarinë kërkimore dhe ... - Faqja e parëKërkimi joshkencor është një mënyrë e fitimit të dijeve e njohurive që rrjedhin ..... Hartimi i një artikulli shkencor kërktm angazhimin serioz të autoritjo vetëm në ...
   57  +34 2014 apr 17shkolla e mesme kristalLista e institucioneve arsimore private1, Listë e Institucioneve Arsimore Private të sistemit parauniversitar, ndarë sipas cikleve dhe e
   59  -2 2014 may 29universiteti bedri hapSi të zgjedhim shkollën e lartë? - Faqja e parëShqipëria ka bërë një hap të rëndësishëm në aspktin e
   67  ~ 2014 apr 24njoftime per puneFaqja e parë Njoftime për Shtyp. Njoftim për vend të lirë pune . Prapa ... 69/2012 “ Për sistemin arsimor parauniversitar” dhe VKM nr. 66, dt.
   68  +33 2014 mar 25intesa sanpaolo bank albaniaFor a 2nd year in a row, INTRACOM Telecom Albania proudly announces the ... Municipality ofTirana, Intesa Sanpaolo Bank Albania ,. ProCredit Bank and NBG  ...
   72  -69 2014 jun 12ministria e arsimitVKM Nr. 565, datë 27.06.2013 - Faqja e parëkuotave kryhet nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së. Shqipërisë, sipas propozimeve nga ministritë e arsimit dhe autoritetet.
   72  -10 2014 may 21ora e hapur në shkollëSTANDARD BIDDING DOCUMENTS - Ministria e Arsimit dhe Sportitdhe të kualifikuar për “Prokurimin e laboratorëve shkencorë në shkollat 9-vjecare dhe të ... Dokumentin e Tenderit në adresën e dhënë më poshtë nga ora 9 oo.
   72  ~ 2014 may 13me pushime ne romeFunksionojne ne perputhje me Udhezimin e ministrit te Arsimit dhe Shkences ..... perfshirjen e kultures rome ne edukim dhe te pergatise materiale ne ndihme te.
   73  ~ 2014 apr 18pushimet ne shqipriPushimet . Periudha e pare filion me 24 dhjetor 2013 dhe mbaron me 7 janar 2014. .... ne Republiken e Shqiperise ". ne vitin shkollor 2013-2014, ne provimet e .
   75  +26 2014 may 14formular aplikimi per puneEdukimi_per_karrieren-nxenesitLibër pune për nxënësit. SHTËPIA BOTUESE ..... Çdo CV ose formular aplikimi duhet t'i dërgohet punëdhënësit së bashku me letrën shoqëruese. Synimi i letrës  ...
   77  ~ 2014 may 20ramadan cipuriÇipuri . Prof. Kohë e plotë. 11 Qazim. Xhelili. Prof. Kohë e plotë. 12 Emil. Lafe ...... Kohë e plotë. 21 Ramadan . Cipuri . Lektor. Kohë e plotë. 22 Rahim. Ombashi.
   82  -69 2014 jun 29për zhvillimin e infrastrukturës së cilësisë në shqipëriKoferenca rajonale - Ministria e Arsimit dhe Sportitzhvillimit të tanishëm e perspektiv të ekonomisë dhe tregut të punës. Në këtë
   84  ~ 2014 may 30kalendari 4 korrikNe mbeshtetje te nenit 102, pika 4 te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, te ligjit nr. 69/2012, date ... dhe provimet t'i zhvillojne sipas ketij kalendari : Kl. XIII.
   89  ~ 2014 apr 09intracom it servicesFor a 2nd year in a row, INTRACOM Telecom Albania proudly announces the ... and provides high-quality after-sales services to its customers. It provides ...
   91  ~ 2014 may 09procredit bank albaniaFor a 2nd year in a row, INTRACOM Telecom Albania ... Albania , Emporiki Bank Albania , Primo Communications, ... ProCredit Bank and NBG Bank Albania .
   94  -11 2014 may 21panairi bujqesor 5 tetorCilësi në arsim - Faqja e parëPanairi i shkollave profesionale. - Për një .... mbulohen nga Ministria e Bujqësisë e Republikës Popullore të ... vitit shkollor 2012/2013, pra nga data 1 tetor 2012 deri në datën ... 5 . Letër reference për kandidatin prej docentit referues. Vini re:.
   94  +7 2014 may 08shkolla sami frasheri tirane139, 137, Kuçovë, Sami Frasheri , Gjimnaz me kohe te shkurtuar, UMASH, 473 ..... 281, 279, Qyteti Tirane , Shkolla Franceze e Tiranes , cikli fillor, VKM, 531, 8/07/ ...
   95  -20 2014 may 18njoftime puneNa kontaktoni · Përshtypja Juaj · Faqja e parë Njoftime për Shtyp. Njoftim për vend të lirë pune . Prapa. 21-10-2013 ...
  1 of 1 pages