masht-gov.net

Please wait for loading...
    (135):

  /
   2  ~ 2014 feb 28ministria e arsimitMinistria e Arsimit , e Shkencës dhe e Teknologjisë - MASHT, MEST Webfaqja zyrëtare e Ministrisë së Arsimit , të Shkencës dhe të teknologjisë. Informata për edukimin në Kosovë, sistemi i studimeve, arsimi  ... ‎Udhëzimet Administrative - ‎Planprogramet - ‎Arsimi parauniversitar - ‎Konkurset
   3  -2 2014 feb 16motivimi ne mesimin e historiseRevista 8.cdr - Ministria e ArsimitFormat e motivimit të nxënësve për .... shpërndau në ditën e parë të mësimit në shkollën fillore “Ismail ..... historisë dhe vërtetë është kënaqësi që të përurosh sot   ...
   3  -1 2014 jan 23entrepreneur education and trainingA national Strategy for Entrepreneurship Education and Training .Entrepreneurship in the education and training system. 2. 3. Actors. 4. 4. Status of entrepreneurship in education. 5. 4.1. Primary and Secondary education. 5.
   3  +1 2014 jan 02technology deputy minister mustafaMinistria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë - MASHT, MEST Minister of Education, Science and Technology (MEST), Mr. Rame Buja accompanied from the deputy minister , Mr. Nehat Mustafa , welcomed today in a meeting  ...
   4  +6 2014 feb 12mash shqiperiWebfaqja zyrëtare e Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të teknologjisë. Informata për edukimin në Kosovë, sistemi i studimeve, arsimi  ...
   6  -1 2014 feb 05kultura shqiptare01 Kultura Shqiptare 2013.indd - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe Besa Luzha, Lush Culaj, Muhamet Ahmeti-Metis. KULTURA . SHQIPTARE . Fletore tematike për nivelin e parë dukggjini. Page 2. MINISTRIA E ARSIMIT, E  ...
   6  -1 2014 jan 07arsimi para univesitare privatmë shumë - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë Ky është një proces i cili ka filluar para një vit e gjysmë, i përkrahur nga
   7  -4 2014 mar 02statistikat e kosovesStatistikat e Arsimit në Kosovë 2011/12 - Ministria e ArsimitStatistikat e Arsimit në Kosovë 2011/12. 2. Republika e Kosovës -Republika Kosova-Republic of Kosovo. Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e   ...
   7  -5 2013 dec 07membrana e mikrogjallesaveBIOLOGJImbi bazën e një procedure të mirëfilltë shkencore, si nga forma, qasja metodologjike, organizimi .... në funksionin e qelizës. • Strukturat qelizore ( mitokondriet, ribosomet, plastidet, membrana .... të organizmit ndaj mikrogjallesave patogjene.
   8  +4 2014 feb 08pedagogji parashkolloreanalizë e gjendjes së tanishme në edukim parashkollor në kosovëparashkollor ende nuk e ka zënë vendin që e meriton në kuadër të sistemit të ..... 3 Abdylaziz Veseli: ” Pedagogjia parashkollore ”, “Universiteti i Prishtinës”,  ...
   10  +2 2014 mar 01universiteti i biznesit dhe teknologjiseUniversiteti i Prishtinës - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Webfaqja zyrëtare e Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të teknologjisë . ... Universiteti i Prishtinës është themeluar me Ligjin mbi Themelimin e Universitetit të Prishtinës, të cilin e ... Fakultetin e Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë 16.
   11  -1 2014 jan 24kosova academic servicesPROJECTS SUPPORTED BY THE FRENCH EMBASSY IN THE Cofinancing of the higher education fair organised by the Kosovo Academic Services (KAS) and the University library in Pristina The French embassy cofinances  ...
   12  +73 2014 mar 02rregulloreRREGULLORE MBI ORGANIZIMIN DHE ... - Ministria e ArsimitMe këtë rregullore dhe duke u mbështetur në ligj përcaktohet vendi i punës, lloji dhe shkalla e arritshmërisë profesionale, njohuritë e nevojshme , përkatësisht  ...
   12  +2 2014 feb 22beden eğitimi dersi planlarıBEDEN VE SPOR EGITIMI : DERSININ PLAN VE PROGRAMIBEDEN EĞİTİMİ VE SPOR haftalık ders sayısı 2, yıllık toplam 74 ders saati. GİRİŞ . Temel ve çevresel ile spor hareketleri etkinlikleri sayesinde, bu yaştaki  ...
   12  -1 2014 feb 14bilal xhaferri analiza ra beratiGJUHË SHQIPE DHE LETËRSIBilal Xhaferri . Purpuranti: tregimi i etnisë. Ra Berati : tema. Eja trishtim: temat / ... Kënga e këngëve - pjesë për lexim, analiza dhe komente. Analizë. Letërsia e  ...
   13  -6 2014 jan 14kuptimi i fjales valsiteknologji - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë1.1 Analiza e fjalës , rrjedhshmëria e gjuhës dhe e mendimit, pasurimi sistematik i fjalorit;
   13  +27 2013 dec 21universitet i prishtinesCURRICULUM VITAETetor 1989 : Regjistrimi në studime në Universitetin e Prishtinës - Departamenti i Biologjisë. Prill 1995: ... e Biologjisë, FSHMN- Universiteti i Prishtines .
   14  +62 2014 jan 31matematik dersi - xMATEMATİKhaftalık ders sayısı 2, yıllık toplam 64 ders saati ... Matematik dersinin hedefi ... x giderken limitler, belirsiz şekiller – ispatsız. I.2.2. Fonkisiyonlarda süreklilik.
   14  +32 2014 jan 23university of thesaloniki shefieldEntry Scholarships for students from Kosovo - Ministria e Arsimit, e Entry Scholarships to the University of Sheffield International Faculty,. City College in Thessaloniki , Greece for students from. Kosovo, 2013-14.
   15  +8 2014 mar 03konvikte prishtine pranuar17.01.2012, - E Martë Ministri Buja përuroi konviktin nr.VII në Qendrën e Studentëve. Në Qendrën e Studentëve të Universitetit të Prishtinës , me një ceremoni  ...
   18  +50 2014 feb 24lufta e pare boteroreHISTORIA - Ministria e ArsimitXX. Lufta e Parë Botërore . Marrëdhëniet ndërkombëtare në prag të Luftës së Parë Botërore. Lufta e Parë Botërore (1914-. 1916). Hyrja e SHBA-ve në luftë dhe .
   18  ~ 2014 feb 04telenovela forca e fatit capitoloKUMTESAT I Nga konferenca vjetore e shkencës - Ministria e Një shembull i mirë do të ishte rasti kur Kuteli tek novela “ E madhe është gjëma e
   18  +83 2014 jan 14vleresimi si proces motivuesDoracaku për identifikimin, vlerësimin dhe arsimimin e fëmijëve me dhe të drejtave ligjore për edukim, arsimim, përkrahje në shërbime, vlerësim
   19  +23 2014 mar 07ministria e diasporesMësimi plotësues në diasporë - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe Kurrikula e SHSHMP ne diaspore ... Një pjesë të madhe të kësaj mërgate e përbëjnë fëmijët dhe të rinjtë e moshës së arsimit të detyrueshëm, pjesa më e   ...
   19  +24 2014 feb 11psikologjiaPsikologji - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e TeknologjisëPsikologjia si shkencë gëzon sot një popullaritet të madh tek njerëzit, sidomos midis nxënësve të shkollave të mesme. Psikologjia renditet si një ndër profesionet  ...
   21  -1 2014 feb 17specifikimi teknikRISHPALLJE PËR SHPREHJE TË INTERESIT Qeveria e Kosovës realizohet prokurimi si në vijim i pajisjeve të nevojshme: Përshkrimi i mallrave të nevojshme: Nr Përshkrimi/ specifikimi teknik . Sasia. Njësia.
   22  +12 2014 feb 18rupice na kosi kod deteta0-6 godina STandaRdi RaZVoJa i UČEnJa U RanoM dETinJSTVUDokument o standardima razvoja i učenja su sastavljeni u korist sve dece koja
   24  -9 2014 feb 19learning development entrepreneursSTANDARDS for QUALIFICATIONS in ENTREPRENEURSHIP Specifications for Teachers/Trainers of Entrepreneurship Learning
   24  +17 2014 jan 29ayrılmaz bir parçası113 GİRİŞ Resim sanatı günümüzde hayatımızın ayrılmaz bir 113. RESİM – İŞ EĞİTİMİ haftalık ders sayısı 1, yıllık toplam 37 ders saati. GİRİŞ. Resim sanatı günümüzde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline.
   24  ~ 2014 jan 25natyra vijon pejaLibri i abstrakteve-Konferenca e pestë vjetore e shkencësdisa fenomeneve natyrore apo te simuluara ne laborator. Problemi tjeter
   24  +16 2014 jan 23university of shefield thesaloniki
   24  +16 2014 jan 21university of shefield thessaloniki
   24  +77 2013 dec 26njofje ne internetQendra kombëtare për njohje të diplomave - Ministria e Arsimit, e NARIC Kosova. NARIC Kosova - Qendra Kombëtare për njohje dhe informim akademik. ARSIMI I LARTË. Qendra e Kosovës për bashkëpunim ndërkombëtarë .
   25  ~ 2013 dec 04shpia e pritjes shkopiSTANDARDET E ZHVILLIMIT DHE TË MËSUARIT NË FËMIJËRINË Ky publikim është zhvilluar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Kosovë,
   26  -3 2014 mar 08sanat eserinde ifade duyguRESİM – İŞ EĞİTİMİ GİRİŞ HEDEF ÖZEL HEDEFLER HEDEFLER Resim sanatı günümüzde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş ... edilen özellikleri vurgulamakla, öğretmen, duyguların ve eserde nelerin ifade edilmek.
   26  ~ 2013 dec 04kredi per masterKRITERET E PERBASHKETA PER VLERESIMIN E PROGRAMEVE Në ciklin e dytë të studimeve ( Master ) duhet të akumulohen 60-120 kredi , ashtu që në fund të ciklit të dytë i diplomuari të ketë mbledhur të paktën 300 kredi . 4.
   30  +5 2013 dec 08amerika amerika pesme ilahije327 UVOD Muzička umjetnost kao tonska umjetnost, najljepša od Amerika – Kolumbija ... Jednoglasne, dvoglasne i višeglasne pjesme ... Ilahije . Trubadurske pjesme . Laso: Madona mia Cara. Monteverdi: La schate di morire.
   31  -12 2014 feb 28shkronja eLibër i gjuhës - Ministria e ArsimitHartuese e këtij libri: Shefl<ije Islamaj. Koordinatorë: ... Projekti është mbështetur nga Shkolla e Lartë Pedagogjike e Cyrihut. (Instituti ... SHKRONJA Ë . Ëndrra .
   31  +17 2014 feb 26pretvaranje zapremineMatematikaDa obavlja mjerenje dužine i da vrši pretvaranje višeimenovanih jedinica u jednoimenovane ... jedne u druge i obrnuto;. • Da obavlja mjerenje zapremine tijela;  ...
   32  -12 2014 feb 18heinz kasparovskyThe main speech of this seminar was held by Dr. Heinz Kasparovsky Austrian ENIC/NARIC Director. In his speech "Recognition-challenges  ...
   32  -1 2013 dec 18metal noktalama delgiÖĞRETİM PLAN VE PROGRAMI - Ministria e Arsimit, e Shkencës Noktalama işaretlerine gerekli ve uygun duraklamalar yapar
   33  +4 2014 feb 15labinota ramiqiRezultatet e Maturës857 Prishtinë SH LABINOTA . ALIMI. 1. 16 29 69. 858 Prishtinë ...... 5362 Ferizaj PR VALMIRA. RAMIQI . 3. 2. 33 73. 5363 Ferizaj PR ZELIJA. OSMANI. 3. 2. 68.
   34  +67 2014 feb 28universiteti privat cilet janStrategjia e Zhvillimit të Arsimit të Lartë në ... - Ministria e Arsimitcilësia e burimeve njerëzore të cilat i disponon shoqëria. Arsimi i lartë ka
   34  -6 2014 feb 17pyetja kerkimore teze masterRevista 5_final.cdr - Ministria e Arsimitstudimet Master , bursa të nivelit MBA i cili është për
   34  -5 2013 dec 17negacije u francuskom jezikuPërmbajtjet programorena znanje i sposobnost za komunikaciju na francuskom jeziku . Ovaj program ..... Upitna rečenica~ negacija (Phrase interrogative- négative): Tu ne manges pas?
   35  +2 2014 mar 02shtepia botuese uegen kataloguKURRIKULA E SHKOLLËS SHQIPE TË ... - Ministria e ArsimitKatalogu i njësive-teksteve letrare sipas niveleve dhe klasave /propozim/. 9 ..... Bardhyl Musai, Psikologjia e Edukimit, Shtëpia Botuese : Pegi, Tiranë,1999. 2.
   36  +6 2013 dec 29akademiket ne kosoveNë bazë të rregullave ligjore të Ligjit mbi Arsimin e Lartë në Kosovë , Rr. nr. ... ndajë grada të njëjta akademike si institucionet në Hapësirën Evropiane te Arsimit  ...
   36  +25 2013 dec 14internetten biyoloji dersleriB I Y O L O J I haftada 2, yilda 74 ders saatiBiyoloji dersi sayesinde öğrenciler, canlıların yapı ve yaşayışı, üreme ve gelişmesi ..... herbaryum, insektaryum, teraryum, sıvı ve kuru preparatlar, internet , CD.
   37  +64 2014 mar 03për zhvillimin e infrastrukturës së cilësisë në shqipërimë shumë - Ministria e Arsimit , e Shkencës dhe e Teknologjisë Ecim tutje – Arsimimi për Zhvillim Ekonomik ... "Por, për të vazhduar më tutje në drejtim të rritjes së cilësisë në arsim na duhet edhe më tej ndihma e partnerëve, prandaj ... Ministri Buja u takua me kryeministrin e Shqipërisë .
   37  -18 2014 feb 25gazeta e kosovesGAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS / Nr. 14 / 9 1. GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS / Nr. 14 / 9 SHTATOR 2011 , PRISHTINË. LIGJI Nr. 04/L-037. PËR ARSIMIN E LARTË NË REPUBLIKEN E   ...
   37  -17 2014 feb 11roma e vjeterHyrjetë kaluarën e shoqërisë njerëzore nga kohët më të lashta e deri në Mesje- ... shoqëror e shtetëror në Kohën e Vjetër dhe Mesjetë. ... filozofinë, etj. Roma e vjetër .
   38  ~ 2013 dec 16memoire en lineAide- Memoire from Joint Annual Review 2013 of the Education This Aide Memoire mainly reflects the group work from the ..... and coordination of all activities in the education sector in Kosovo, in line .
   39  -18 2014 feb 19rendesia e veshjesMinistria e Arsimit, Shkencës dhe TeknologjisëProceset ndërfazore. 6. Proceset përfundimtare në finalizimin e veshjeve ..... të tregojë rëndësinë dhe qëllimin e teknologjisë së veshjeve ;. - të klasifikojë prerjet   ...
   39  +11 2014 jan 23analiza e bilancitKorniza e programit mësimor profesional - Ministria e Arsimit, e PËRMBAJTJA . II. ... Përpilimi i bilancit fillestar të gjëndjes. 3. ..... përmbajtja e hollësishme e lëndëve të teorisë profesionale dhe e moduleve të praktikave. 13  ...
   40  -12 2014 feb 20universiteti bedri hapRevista 10.cdr - Ministria e Arsimitpërfituar Universiteti i Prishtinës,. Universiteti i ... Tempus hap oferta të reja për arsimin e lartë. Zëvendësministri ..... Draga, Rexhep Mitrovica, Bedri Pejani,.
   42  -6 2014 feb 26fituesit master shkencor gazetariFjalët Kyçe: Master Program, Shkenca shendetesore, nevoja per programe te reja
   42  +16 2014 jan 11vjerrsha gjuha jonePlani dhe Programi Mësimor Gjuhë Shqipe për Nxënësit e Lënda mësimore Gjuhë shqipe për klasën e tretë të shkollës fillore- ... Të njohin gjuhën shqipe , të mësojnë veçoritë e saj, të pasurojnë fjalorin ... Vjersha : “Shifrat.
   42  +29 2013 dec 10hans dieter steinbachmore - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë - MASHT Minister of Education, Science and Technology, Ramë Buja has expected today the German Ambassador in Kosova, Hans Dieter Steinbach ,  ...
   43  +10 2014 jan 09republic of kosovoOFFICIAL GAZETTE OF THE REPUBLIC OF KOSOVA / No. 14 / 9 Based on Article 65 (1) of the Constitution of the Republic of Kosovo , ... role of state and society in development of higher education in the Republic of Kosovo .
   44  -38 2014 mar 05ministriae ediaspores kosovetë Shkencës dhe të teknologjisë. Informata për edukimin në Kosovë , sistemi i studimeve, arsimi parauniversitar, arsimi i mesëm, arsimi i lartë.
   44  +39 2014 feb 12vlersimi per ekonomineDrafti final STANDARDET E VLERËSIMIT - Ministria e ArsimitVlerësimi para së gjithash ka për qëllim të nxënit dhe të arriturat e nxënësve. - Përmes vlerësimit nxënësit .... (socio- ekonomike , kulturore etj.) 5. Përgatit raporte   ...
   44  +10 2014 feb 10qeveria e kosovesRepublika e Kosovës Republika Kosova-Republic of Kosovo Republika e Kosovës . Republika Kosova-Republic of Kosovo. Qeveria –Vlada- Government. Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe Teknologjisë- Ministarstva za  ...
   44  -7 2014 feb 07minire hajdariRezultatet e maturës69 Gjilan SH. MAKFIRE. HAJDARI . 1. 13. 13. 51. 70 Gjilan SH. EGZON. MUJI. 1 ...... MINIRE . LEKA. 5. 13. 29. 55. 570 Gjilan PR. DEVLETE. LATIFI. 5. 13. 13. 55.
   44  ~ 2014 feb 03uyku getiren melodiedukatë muzıkore klasa e ıvmüziği icra ediyorlar o Kademeyle, müzik notaların yazılış işaretlerini tanıyorlar ( ritm ve melodi için) ... tekniğini dile getirirler ... Çocuk ve uyku -Refik Saydam. 10.
   44  -4 2013 dec 19zarf etkinlikleri edebiyat dersi1 TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Genel Lise, Matematik-Bilişim Liseleri olması için ölçütler Edebiyat dersinde verilmeye çalışılır. Bu ders süresince öğrenciler
   45  -4 2014 jan 21epoika e re06.02.2012, - E Hënë Speaks for “ Epoka e re ”, Minister Rame Buja. We are preparing for the University of Gjilan. "In the year 2012 we are planning to establish  ...
   45  -21 2014 jan 21vlada kosova portalMinistry of Education, Science and Technology (MEST), in support to 03/L-189 for the state administration of the Republic of Kosova , (Official. Gazette, no. 82, date ... of Kosovo . Qeveria – Vlada – Government .... learning), MEST of Kosova should build special portal of dynamic education (in the. INTERNET).
   45  +42 2014 jan 21city college thessalonikiCity College in Thessaloniki , Greece for students from ... The University of Sheffield International Faculty, CITY College in cooperation with the.
   46  ~ 2014 feb 05metoda e vleresimit te aksioneveDrafti final STANDARDET E VLERËSIMIT - Ministria e Arsimit, e Qëllimet e vlerësimit të bazuara në rezultatet mësimore të kurrikulës. 4. ... Përdor metoda të shumta dhe të ndryshme të vlerësimit të përshtatshme për nxënësit e .
   47  -17 2014 feb 06linoleum za linorezLIKOVNO VASPITANJERazvijanje sposobnosti i saznanja za sve likovne elemente, stvaralački rad, različite materijalne i estetske .... Grafika: Grafičke tehnike: gipsorez, linorez , drvorez, monotipija… Materijali:papir, boja, linoleum , gips, drvo, karton… 5. Primijenjena  ...
   47  +10 2014 jan 11cfare jane sistemet politikeTRP preliminary findings - ALQeverisja dhe financimi: A janë buxhetet, Menaxhimi i sistemit , dhe kapacitetet ..... Çfarë (më tej) iniciativa politike apo veprime janë parashikuar për adresimin e   ...
   47  ~ 2013 dec 15mod medyan nedegıtım, bılım ve teknolojı bakanlıgı - Ministria e Arsimit, e Shkencës model , şekil, maket;. - slayt, saydam ..... ned in other subjects (e.g., ..... istatistik verilerin grafik olarak gösterimi. • ortalama değer, mod ve medyan . • tesadüfi  ...
   50  ~ 2014 feb 22virus gogaKUMTESAT nga konferenca vjetore e shkences ... - Ministria e Arsimitjanë virus të vegjël me mbështjellës nga 40 deri në 60 nm ne diametër dhe rreth .... Origination and consequences of bovine viral diarrhea virus .
   50  +44 2014 jan 25ministria e drejtesise kosoveWebfaqja zyrëtare e Ministrisë së Arsimit, të Shkencës dhe të teknologjisë. Informata për edukimin në Kosovë , sistemi i studimeve, arsimi  ...
   51  +50 2014 mar 02revolucioni francezHISTORIA XI - Ministria e ArsimitKonceptet dhe parimet e zhvillimeve shoqërore prej Mesjetës e deri te Revolucioni . Francez Borgjez. Të identifikojnë. ▫ Personalitetet më të shquara politiuke,  ...
   52  -15 2014 mar 05ministria e transportitDepartamenti i Infrastrukturës dhe Shërbimeve Teknike - Ministria e Drejton dhe mbikqyrë operimin e sektorit të logjistikës, duke përfshirë planifikimin , kontrollin dhe menaxhimin e transportit , sistemin e inventarit, furnizimin me  ...
   53  +48 2014 jan 22city college greeceCity College in Thessaloniki, Greece for students from ... The University of Sheffield International Faculty, CITY College in cooperation with the.
   54  -12 2014 jan 29perralla me elefantUdhëzime didaktike PARAABETARE - Ministria e Arsimit, e Motivim ndaj të mësuarit në përgjithësi: Me lojërat didaktike, tema të këndshme e tërheqëse, me
   54  +39 2014 jan 11ilahi komedya pdfTESTI ii - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisëkullanılmıştır? C. Bu yaşıma kadar hep ağır işlerde çalıştım. 15. Aşağıdakiler estandır? C. İlyada – Şehname – İlahi Komedya olmuş Cennet – Henriade – Çılgın  ...
   54  +15 2013 dec 23harta e italisGJEOGRAFItërësi, regjionet e saj në veçanti dhe shtetet veç e veç, për të nxjerrë nga .... Rumania, Italia , Malta,. Qipra ... në vendet e Evropës Jugore, të analizohet harta e .
   55  -21 2014 feb 25drita nixhaplani dhe programi i lëndës: edukata fizike dhe sportiveLITERATURA. 1. Hasangjekaj, Gjionlli, E., Nixha , M., Rakovica, H., Puka, J.,. Allajbegu, M., Fizičko vaspitanje za 1. i 2. razred srednjeg usmjerenog obrazovanja;.
   55  -7 2014 feb 22arbresha hotiRezultatet Qershor 200910 52. AR. Pejë. 4 FITORE. HOTI . 1. 11 52. AR. Pejë. 4 ?LBANA. CAKIQI. 1. 1 52. AR. Pejë. 4 EDONA. HAXHIJAJ ..... 1 ARBRESHA . AVDULLAHU. 3. 3 63. GJ1.
   55  +29 2013 dec 19fen laboratuvar malzemeleri mebBIYOLOJI Matematik ve Eformatik Lisesi (Haftada 2, yida 66 ders saati)Başka bir deyişle, öğretmen derslik, laboratuvar ve doğada gerçekliştirilen çalışmalarda ... H. Çığırgan, M.Ay: fen bilgisi 4,5,6,7,8, MEB -Ankara, 1999. • S. Börü, Ş. Çavak: Bıyoloji ... yapılması, bitki ve hayvanlara ait malzemenin sınıflandırılması;.
   56  -5 2014 feb 27iministry of science technologyMinistry of Education, Science and Technology - Ministria e ArsimitOur main partners of our projects are: Ministry of Education, Science and Technology (MEST), University of Prishtina (Pedagogical Faculty), Municipal Education  ...
   57  +16 2014 jan 29afrim nikli koalicioniAGJENDA - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e TeknologjisëShqipëria në axhendën e Koalicionit Antifashist gjatë Luftës Dytë Botërore. 12.00 -13.00 Dreka .... AFRIM HAMIDI, SYLEJMANI DRITON, KRYEZIU. ALLTANE  ...
   58  ~ 2013 dec 08skola znanja turskidalje - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e TeknologjisëPoželio je da ova škola i sve škole na Kosovu, Turska škola i škole prijateljskih ... "Nalazimo se u veku gde informacija, znanje , transfer znanja i  ...
   60  +30 2013 dec 22ministria e finances07.11.2013, - E Enjte ... establishment of the National Students Union, in building management capacities of finances and increase of academic autonomy in all  ...
   61  -8 2014 mar 03shkolla ahmet gashiShkollat e mesmeTabelar me shënime për Drejtor Komunal të Arsimit dhe drejtorë të shkollave të mesme të Republikës së Kosovës. Rajoni ... Agim Gashi .... Ahmet Ahmeti.
   61  -26 2014 jan 31lojra me ngjyrossa më nxitës për zhvillimin optimal të fëmijëve dhe të mësuarit e tyre. Duke pasur
   62  +21 2014 jan 28matematikte mod hesaplamMATEMATIK VIIMatematik bilimi sayıları ve uzayda şekiller arasındaki ilişkileri inceleyen bir ... sayısal (numerik) hesaplamalar, algoritmanın elde edilişi, hesaplama süreçleri, .... değerler. III. 1.4. Mod ve medyan (ortanca). Öğrenciler: - istatistik bilgilerin.
   62  ~ 2013 dec 21makina ne kosovSHKOLLAT PROFESIONALE NE KOSOVE SIPAS REGJIONEVEMakineri Operator i prodhimit. Makina elektrike. Automekanik telekomikac. 7 Sh. M.T. "Shaban Spa." Pejë. Elektrotek. Informatikes. Makineri Mekanik I makinave.
   64  ~ 2013 dec 28foundation of a republicScholarship of the Scholarship Foundation of the Republic of Austria Scholarship Foundation of the Republic of Austria. | Duration | max. 4 months. | Quota | max. 100 scholarships; the quota depends on the budget. | Grant.
   66  -4 2014 mar 01dogadaj synonimTESTI ii - Ministria e ArsimitThe expression 'Promised Land' was a synonym of a country. This country was ______. A. America .... Koji je to dogadjaj ? A. Rat izmedju Austro-Ugarske i  ...
   66  -10 2014 feb 27cfare jane toponimetQëllimet e mësimit të gjeografisë janë që nxënësit:
   66  ~ 2014 feb 05birincim sözlüklatın dılı ıçın programsal strüktürLatince'nin dilbilgisi ve sözlük terminolojisinin tarihi değeri. III. ... Birinci ve ikinci grubun sıfatla (us, -a, -um; er, -a, -um, bitimli sıfatlar ve bitimi üç, iki ve bir sesten  ...
   66  +12 2014 feb 01karrige ne banaknenit 6.1 paragrafi (d) të Ligjit mbi Arsimin Fillor dhe të Mesëm në Kosovë nenit 6, 8, ... Puna në banak ..... Mirëmban dhe rendit tryezat dhe karriget sipas planit.
   66  +35 2013 dec 15vjersha per skenderbeunShpallje Publike Shpallja dhe kriteret minimale kualifikuese për Vjersha të zgjedhura për fëmijë. Vjersha të zghedhura për fëmijë. Vjersha të zgjedhura ... Çorapëgjata. Legjendë dhe rrëfime për Skënderbeun .
   68  -12 2014 jan 25prevod tacit skillZa četvrti razred osnovne škole - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe kurs ili djelatnost i plan, program, tekst i način realizacije). Izborna nastava može se
   69  -7 2014 feb 15derivatet e naftes 2009 2010AGJENDA - Ministria e ArsimitTularemia në moshat fëminore në periudhën janar-dhjetor 2010
  1 2 of 2 pages