mon.gov.mk

Please wait for loading...
    (41):

  /
   1  ~ 2014 sep 13mon govМИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКАпериод беше извршено реновирање и реконструкција на. терно Тестирање - ‎Конкурси - ‎Ранг Листи - ‎Министерство
   1  ~ 2014 jul 31minister za obrazovaniee Arsimit dhe Shkencës. Ministry of Education and Science.
   6  -1 2014 sep 19полагање испитПолагање на стручен испитВо прилог Министерството за образование и наука ви доставува два урнеци за полагање на стручен испит за приправници од средните и основни ...
   6  +10 2014 sep 08ads gov mkРЕЗУЛТАТИ - stipendii.mon. gov . mkМинистерството за образование и наука им соопштува на сите студенти, кои се пријавиле и доставиле соодветна документација согласно „Конкурс за  ...
   6  +10 2014 sep 08ads ov mk
   9  +92 2014 sep 20адс гов мкРЕЗУЛТАТИ - stipendii.mon.gov. mk
   10  -7 2014 sep 18Листа на симулации за тестирањеИнститутот за земјотресно инженерство ја демонстрираше Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија ( ИЗИИС), при што беше демонстрирана опремата за симулирање и тестирање  ...
   16  -1 2014 sep 29minister mondhe Shkencës. Ministry of Education and Science. ... umbm/814858Picture_780.jpg ...
   16  +61 2014 sep 17матураЌе се менува моделот на полагање државна матура Од оваа учебна година матурантите ќе полагаат три екстерни предмети и еден интерен, односно државната матура ќе се спроведе по моделот 1+2, ...
   17  +41 2014 sep 19knigi onlain1000 КнигиДобредојдовте на страната на читалната 1000knigi.com.mk.
   17  +84 2014 aug 31full scholarships egyptCall for scholarships for Egyptian students (academic 2013/2014 The Ministry for Education and Science of the Republic of Macedonia opens a public call for full undergraduate scholarships for Egyptian students, for the ...
   21  ~ 2014 oct 01file zilla ftpFileZilla FTPApache is not a FTP Server ... but FileZilla FTP is one. Please consider the following references. Into the main directory of xampp, start "filezilla_setup.bat" for ...
   21  ~ 2014 sep 19Орвил БуркСодржина - 1000 КнигиФ. Ј. Тревор Бурк , Едријан Шортал, Ричард Хејс-Хол и Иан Прити;. 663. Прирачник за спортска .... В.Мулинс и Орвил Ц. Вокер Јуниор;. 779. Меѓународно ...
   24  ~ 2014 sep 13naukaНАУКА МКCopyright © 2014 nauka .mon.gov.mk. Сите права се заштитени. Изработено од Универзитет за Информатички Науки и Технологии Св. Апостол Павле ...
   30  ~ 2014 sep 06mercury mailMercury MailMailing with Mercury Mail SMTP and POP3 Server. Some important notes for using Mercury! Sender: Recipient: CC: Subject: Message: *
   31  ~ 2014 sep 27file zilla ftp server
   31  ~ 2014 sep 24импактКонкурс за доделување еднократни финансиски средства за Официјален документ, потврда за висината на факторот на влијание ( импакт факторот, според Jornal Citation Report, SCImago Journal & Country Rank, ...
   33  -24 2014 sep 27ministria e arsimitМинистерство за Образование и Наука. Ministria e Arsimit dhe Shkencës. Ministry of Education and Science.
   35  +1 2014 sep 24onlain knigi
   35  +7 2014 sep 11ана вуковиќЛиста на студенти кои добиле стипендија Тип А на државните 12 18402 А Ана . Тони. Велкова .... 78 17598 А Ана . Никола .... Вуковиќ . Факултет за медицински науки. 92.80. 171 18523 А Бојана. Тони. Златева.
   37  +17 2014 sep 15elena kokolanskaДСД “Пелагонија” - Скопјеelena hristo matovska. Дарко. Трајче. Стојковски tina stojce kostadinova. Dobre. Vasil. Ristov. Драгана. Малиш .... Kokolanska . Abdilsamet. Fadil. Shaini amir.
   37  +2 2014 aug 26city college greeceCITY COLLEGE GREECE - stipendii.mon.gov.mkВрз основа на Протоколот за соработка за доделување на стипендии „ Борис Трајковски” со наш архивски број 15-8465/3 потпишан во ...
   38  +63 2014 sep 11spu studijne oddelenieHIGHER EDUCATION IN SLOVAKIA - stipendii.mon.gov.mkIng. Eva Tišliarová, Študijné oddelenie JLF UK ul. .... education in the form of personal participation at the SPU in Nitra and the virtual part composed as a.
   48  +31 2014 sep 20php switchPHP SwitchThe apachefriends PHP Switch is for switching XAMPP between the PHP version 4, version 5, AND (!) back. So you can test your scripts with PHP 4 or PHP 5.
   50  ~ 2014 sep 10filezilla ftp
   52  ~ 2014 sep 13р н бР е д е н б р о ј ИД тип стипенд ија И м е Т а т к о в о И ме П р е н б р о ј. ИД тип стипенд ија. И м е. Т а т к о в о. И ме. П р е зи м е. Ф акул тет. В купно. Бо д о ви. 1 22364 Б Александра. Цане. Ѓоргиеска. Факултет за ...
   53  +48 2014 sep 13министерство образованияОфицијална страница на Министерството за Образование и Наука на Република Македонија. Содржи информации за структурата на министерството, ...
   56  +45 2014 sep 05inconet gmbhСоопштение - Министерство за образование и наукаPlease do not hesitate to contact us at office@wbc- inco.net Оваа е-пошта е .... für Internationale Zusammenarbeit" (GIZ) GmbH and the Germ.
   58  ~ 2014 oct 01А л е к с е йП Р Е Д Л О Г - К А Л Е Н Д А РК А Л Е Н Д А Р. НА РЕГИОНАЛНИ ТУРНИРИ ЗА ДРЖАВНИ ПРВЕНСТВА. ВО СЕЗОНАТА 2013 – 2014 ГОДИНА. И С Т О Ч Е Н Р Е Г И О Н. О С Н О В Н И ...
   60  -3 2014 sep 29образование
   63  ~ 2014 sep 01as ナンバー 申請日本政府(文部科学省)奨学金留学生 申請 書 - stipendii.mon.gov.mk日本政府(文部科学省)奨学金留学生 申請 書. Research
   64  +6 2014 sep 19такси ВладаСтипендии од Италијанската влада за Македонски државјани И оваа година, Италијанската Влада нуди стипендии за македонски државјани, со цел да ја зајакне културната .... -Се плаќаат универзитетски такси ;.
   64  +37 2014 sep 10študijné oddelenie ukfConstantine the Philosopher University, Nitra (www. ukf .sk) .... Jana Mokrá, Študijné oddelenie LF UK ... Ing. Eva Tišliarová, Študijné oddelenie JLF UK ul.
   67  -43 2014 sep 10салиСпортски сали - Спортски игриМЕСТО, УЧИЛИШТЕ-ИМЕ НА САЛА. Делчево, СОУ Методи М. Брицо. Валандово, СОУ Гоце Делчев. Богданци, СОУ Богданци. Кавадарци, СОЗШУ  ...
   68  ~ 2014 sep 07ftp file zilla
   72  ~ 2014 sep 08filezilla ftp serverApache is not a FTP Server ... but FileZilla FTP is one. Please consider the following references. Into the main directory of xampp, start " filezilla_setup .bat" for ...
   73  ~ 2014 oct 02file zilla server
   79  +12 2014 sep 11наука
   80  ~ 2014 sep 20as ナンバー 申請
   84  ~ 2014 sep 20репаблика ивановоИстражувачи во Република Македонија - наука мкTena, Sijakova- Ivanova , tena. ivanova @ugd.edu.mk, Македонија, активен, Техничко технолошки науки, Применета геологија и геофизика, 1014, 48.
   84  ~ 2014 sep 05first name 日本日本 政府(文部科学省)奨学金留学生申請書 - stipendii.mon.gov.mkローマ字) (Family name/Surname) ( First name ) (Middle name) □Single(未婚) ... 可能な限り、渡日前~ 日本 留学中~帰国後にわたり使い続けることが予想され ...
  1 of 1 pages