omghackers.com

Please wait for loading...




      (380):

    /
     1  ~ 2014 sep 25siapa penggodam anonymousSiapakah Anonymous Hackers? Kumpulan Atau Perseorangan Siapakah Anonymous ? Anonymous ... tidak kisah siapa atau di mana.. Entry ini .... Kumpulan Penggodam Akan Menyerang Portal Kerajaan .
     1  +35 2014 jul 17tutorial usaha vpnSSH vs VPN ~ OMG! Hackers?Disebabkan itu Mr.Hac TIDAK menulis tutorial menggunakan DNS ataupun ... juga usaha untuk memahaminya bukan sedikit, tetapi jika ada kesungguhan, Hac ...
     2  ~ 2014 aug 07apa itu phisingApa itu Phishing ? ~ OMG! Hackers?Salam..jom kita sama-sama belajar apa itu phishing dan tujuannya.. Phishing merupakan percubaan untuk melakukan jenayah penipuan ...
     2  +99 2014 jul 22traffik selepas tukar hosting2 Bulan Selepas Tukar Domain, OMG! Hackers? Peroleh Google 2 Bulan Selepas Tukar Domain, OMG! ... Blog atau website mengalami aliran traffic yang tinggi. 4. ... OsemSpace : Web Hosting Yang Awesom.
     3  ~ 2014 aug 14apa itu dnsApa Itu Domain Name System (DNS) ? ~ OMG! Hackers?Pada hari ini kita akan belajar mengenai Domain Name System atau pun singkatannya DNS. Apa itu DNS ? Ini adalah definisinya yang saya ...
     3  +3 2014 aug 04perisian waktu solat malaysia[Sedut] Software Waktu Solat ~ OMG! Hackers?Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia Entri kali ni lain sikit, Mengenai software waktu solat . Ia amat berguna untuk orang yang merantau ...
     4  +2 2014 aug 21justkhai hosting terbaikJustkhai .com Di Hack Oleh AhliSyurgaCrew ~ OMG! Hackers?Justkhai .com kenahack oleh AhliSyurgaCrew. Sengaja
     5  -2 2014 sep 29apa itu ddosApa Itu DoS dan DDoS Attack? ~ OMG! Hackers?Denial-of-Service Attack (DoS Attack) atau Distributed Denial-of-Service Attack ( DDoS Attack) adalah satu percubaan untuk menjadikan ...
     5  -2 2014 sep 16jiwahostJiwa Host Bankrup?? ~ OMG! Hackers?'Like i said in the previous email'? Serius. Tiada e-mel dari Admin Jiwa Host berkenaan perkara ini. Kalau ada sudah tentu aku tak membuta ...
     5  ~ 2014 sep 07siapa cipta virusCipta Virus Palsu ~ OMG! Hackers?... rasa mungkin ramai yang dah tahu cara nak cipta virus palsu jenis ni tapi tak lengkap blog .... Siapa tahu mcm mana nak create kita punya.
     5  +8 2014 jul 26cara block ip pelawatFebruary 2011 ~ OMG! Hackers?Salam semua pengunjung , pelawat , pembaca, khususnya kepada follower
     6  +9 2014 sep 13senarai laman web kena hackSenarai Website Yang Di Hack Oleh Anonymous Hackers ~ OMG Berikut di senaraikan laman- laman web yang telah digodam oleh Anonymous ... (ye lah..dah kena hack , nak berjaga-jaga apa lagi kan?).
     6  -2 2014 aug 12apa itu vpnApa Itu VPN ? (2) ~ OMG! Hackers?Jadi apa VPN ni buat untuk secure kan connection kita dari diceroboh? Yeah! ... Di dalam terowong itu pula mengandungi maklumat anda.
     6  +10 2014 aug 08macamana nak ringankan firefoxCara Melajukan Firefox ~ OMG! Hackers?Tujuan Mr.Hac tulis ni bukan nak bagi korang-korang yang so called ... pelayar web Mozilla Firefox , anda boleh terus mula meringankan , ...
     6  +95 2014 jul 17syarikat internet di malaysiaOne Telco - Rangkaian Telekomunikasi Terendah di Malaysia Syarikat ini bertapak di Dycom Sdn Bhd (965002-D) Level 7 Ikhlas ... Dah puas dengan internet kita beralih arah ke panggilan luar negara.
     7  +10 2014 sep 25senarai laman kena hackBerikut di senaraikan laman - laman web yang telah digodam oleh Anonymous ... (ye lah..dah kena hack , nak berjaga-jaga apa lagi kan?).
     7  +2 2014 aug 31cara tukar ip addressCara Untuk Menukar IP dan Melayari Laman Web Secara Cara Untuk Menukar IP dan Melayari Laman Web Secara Anonymous ... sampai website tu dah habis loading dan menunjukkan IP korang dah ...
     7  ~ 2014 aug 19domain name percumaCara Mendapatkan Domain Secara Percuma 2012 ~ OMG! Hackers?Cara Mendapatkan Domain Secara Percuma 2012 ... blog anda dari pilihan domain [dot] com, org, net, biz, info dan name secara percuma .
     7  +5 2014 aug 09vpn yang paling baikSpotflux : Bypass Sekatan, Layari Internet Dengan Lebih Selamat RaptorVPN ialah salah satu penyedia servis VPN yang terbaik dan paling bagus kerana selain kelajuannya yang memuaskan hati, ia juga ...
     7  +64 2014 jul 17shoutmix blogwalking toolsBlogwalking Software/ Tools Terbaru dari Jiwa Kacau! ~ OMG Blogwalking Software/ Tools Terbaru dari Jiwa Kacau! ... Samaada dari Google, Cbox, Shoutmix dan juga blog2 lain yang meletakkan link ...
     8  -3 2014 sep 18cara disable highlightDisable Highlight ? Cara Nak Copy?? ~ OMG! Hackers?Ok...jadi macam mana caranya untuk kita copy sesuatu entry atau artikel dari blog/laman web yang buat disable highlight tadi? mudah sahaja!
     9  +16 2014 sep 28cara menginstal ubuntuTutorial Cara Memasang Ubuntu 14.04 Dual Boot Dengan Windows Bagi anda yang tidak mahu berfikir panjang, di sini anda boleh terus klik pada ' Install Ubuntu alongside Windows 7'. Tetapi buat mereka yang ...
     9  ~ 2014 sep 22tutorial root xperia x8[ Tutorial ] Root , Install dan Guna xRecovery Pada Xperia X8 ~ OMG Back To Topic, Tutorial ini boleh ikut pengguna yang pakai Sony Ericsson Xperia X8 . Tapi kena ingat, Xperia X8 ini ada dua jenis. E15i dan ...
     9  +14 2014 sep 15papago androidPapago M11 Untuk Peranti Android ~ OMG! Hackers?Please let us know if any feedback. Please email to android @ papago .com.tw. We will solve it as soon as possible. ◎Q&A. •No GPS signal on ...
     9  ~ 2014 aug 10cara install ubuntu
     10  +10 2014 sep 11membuat feed untuk websiteCara Membuat RSS Feed Untuk Blog Dengan FeedBurner ~ OMG Cara Membuat RSS Feed Untuk Blog Dengan FeedBurner ... sesuatu kemaskini dari hasil kerja, seperti pos pada laman web atau blog. Untuk  ...
     10  -4 2014 sep 05apa itu ubuntuApa Itu Ubuntu ? ~ OMG! Hackers?Apakah yang dimaksudkan dengan Ubuntu ? ... Ketika itu , sistem operasi (OS) Unix banyak diguna pakai oleh industri ... Apa Itu Distribution?
     10  +72 2014 aug 16fungsi alpha ssl3 Android Black Market : Alternatif Kepada Google Play ~ OMG Blackmart Alpha .... Dilepaskan · Beatbox 0.6 : Penambahan Fungsi dan Perubahan Visu. ... Beats by Dr. Dre UrBeats In-Ear Headphone Review · Noontec Zoro Headphone Review · Pemecah Keselamatan SSL : Bahagian II ...
     10  ~ 2014 jul 24multi task pada androidAndroid Multitasking Is The King ~ OMG! Hackers?Kerana itulah saya cuba variasikan lagi multitasking pada Android dengan menggunakan beberapa aplikasi yang bakal saya perkenalkan ...
     11  -4 2014 sep 06melayari laman web yang disekatCara Melayari Laman Web Yang Disekat ~ OMG! Hackers?Selesai!! sekarang anda sudah mampu melayari laman web yang telah disekat dan untuk mengetahui sama ada anda telah berjaya atau tidak,
     11  +12 2014 aug 03cara membaca top sshDisebabkan itu Mr.Hac TIDAK menulis tutorial menggunakan DNS ataupun Proxy,
     12  +2 2014 sep 30siapa anonymousLebih mudah tahu ialah Anonymous Ialah ORANG YANG TIDAK DIKENALI. ... dunia.. tiada siapa boleh cakap anda ialah ahli Anonymous atau ...
     12  +19 2014 sep 17cara buat rssFeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS ( RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     12  -7 2014 sep 07cara guna backtrack 7Tutorial Metasploit Menggunakan Backtrack (Remote Exploit Tutorial Metasploit Menggunakan Backtrack (Remote Exploit)
     13  +12 2014 sep 15cara buat rss feedFeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS ( RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     13  -6 2014 aug 18domian name percuma
     14  +87 2014 sep 10cara menggunakan mikogoApa Itu Remote Administration Tool (RAT)? ~ OMG! Hackers?... Ammyy Admin, Mikogo dan seumpama dengannya adalah 'sah' (Legal) .... Hari ini aku nak ajar korang semua cara - cara nak menggunakan  ...
     14  -6 2014 sep 06cara melajukan broadbandCara Melajukan Broadband Yang Habis Limit (Mencapai Had Kuota Cara ni sebenarnya senang..tapi Hac bimbang bagi sesetengah orang yang baru dalam dunia IT, ia nampak susah..ini merupakan kaedah ...
     15  +86 2014 sep 30papago map android new version•Auto Zooming the Map by Speed ... Please email to android @ papago .com.tw. ... DAT back after you finish updating new map data. ... memori telefon "internal" == > (Gingerbread 2.1/ 2.2 /2.3) atau salin ke dalam memori telefon ...
     15  +17 2014 sep 24dnb nor virusprogram[ Antivirus ] Norman Security Suite V8 : 4 Tahun ~ OMG! Hackers?Seperti jenama antivirus kebanyakkan, ciri-ciri yang termasuk ialah ... Tapi ini adalah versi Norman Security Suite DnBNOR edisi khas. Maksud ...
     15  +32 2014 sep 10lajukan broadband celcomCara Melajukan Broadband Yang Kehabisan Limit: ... aku nak ajar korang semua cara-cara nak menggunakan celcom broadband secara free, ...
     16  +4 2014 sep 24cara menjadi hackerPanduan Menjadi Seorang Hacker ~ OMG! Hackers ?Untuk menjadi seorang hacker bukannya senang, ada beberapa perkara ... cara - cara untuk bertanya dengan cara yang di sukai oleh hacker . :)
     17  -12 2014 sep 20siapak cipta virusCipta Virus Dengan Perisian Virus Generator ..... tapi dia tak tau bahawa orang yang dia hentam tu siapa ..ada yang betul-betul berjasa kepada ...
     18  +9 2014 oct 03cara lajukan broadband
     18  ~ 2014 sep 12kamera yg okLenovo S930 Review (Malaysia) ~ OMG! Hackers?Tentu pembaca artikel ini juga memiliki gajet yang canggih kan? ... Kamera belakang yang dimuatkan dalam peranti ini beresolusi 8MP, beserta flash. .... OK . Email. Facebook. Twitter. Pinterest. LinkedIn. Google +. Digg.
     18  +41 2014 sep 06software backlink generator percumaPemberian Trafik Percuma : Bagaimana Mereka Melakukannya Pemberian Trafik Percuma : Bagaimana Mereka Melakukannya?
     19  -3 2014 sep 28cara lajukn broadband
     19  +30 2014 sep 13cara hack hostingHack Facebook Menggunakan Fake Login Page ~ OMG! Hackers?Sekarang buat satu akaun di dalam web hosting yang percuma seperti 110mb. com, ..... Kwn,sy nk mtk tlg la..de x cara nk hack id facebook?tp melalui tfun?
     19  +30 2014 sep 13cara membuat rss
     19  +28 2014 sep 10cara membuat rss feed
     19  -1 2014 sep 08cara menggunakan ultrasurfCara Menggunakan Ultrasurf 10.10 ~ OMG! Hackers?Tutorial Cara Menggunakan Ultrasurf ini Mr.Hac buat khas untuk mereka yang masih tak tahu bagaimanaj cara terbaik untuk ...
     19  +77 2014 sep 05traffik selepas guna hostingMarch 2012 ~ OMG! Hackers?Dalam browser yang korang guna tu, pergi kat "option"
     19  +9 2014 aug 15free hosting terbaik' Hosting ' Percuma Terbaik Di Muka Bumi. ~ OMG! Hackers?2freehosting.com adalah penyedia 'web hosting ' yang wa maksudkan. ... semua cara-cara nak menggunakan celcom broadband secara free , ...
     19  +44 2014 aug 09android black marketSebagaimana yang kita ketahui, sebelum ini terdapat banyak ' Black Market ' untuk peranti Android yang popular, contohnya Applanet dan ...
     20  -1 2014 sep 21software blogwalkingBlogwalking Software /Tools Terbaru dari Jiwa Kacau! ~ OMG Komen ini adalah berkaitan Blogwalking Software yang aku sedang develope… Isu ini menjadi hangat kerana semasa aku melancarkan ...
     20  -7 2014 sep 13cara nak lock usbJanuary 2011 ~ OMG! Hackers?Bagaimana Perisian Antivirus Berfungsi (Klik di sini)
     20  +11 2014 aug 26jakim waktu solat gpsDilengkapkan waktu azan dan timetable waktu solat selama 1 bulan =) ... dibekalkan dengan GPS kiblat ( saya agak ragu2 dengan itu ==" )
     20  -4 2014 jul 31cara bikin rss feed
     21  -2 2014 sep 01cara menguasai bahasa inggerisCara Mudah Mahir Bahasa Inggeris : Bahagian 1 ~ OMG! Hackers?Bonda guru bahasa Inggeris , anaknya pula tak pandai. Bermula dari situ, Mr.Hac mencipta sendiri cara cepat belajar dan menguasai bahasa ...
     21  +16 2014 aug 03software auto blogwalkingKomen ini adalah berkaitan Blogwalking Software yang aku sedang ... Kelebihan script ini korang melakukan BW secara auto tanpa perlu ...
     22  +4 2014 sep 20mengawal bandwidthBelajar Wordpress 1: Membina Blog Dengan Hosting. ~ OMG Bukan hanya selepas pasang wordpress boleh terus digunakan. Kena fikir tentang sekuriti lagi,cara mengawal bandwidth dan sebagainya.
     22  +30 2014 sep 19membuat rss feed
     22  +14 2014 sep 05android mesti adaDeskPins : Aplikasi Mesti Ada ~ OMG! Hackers?Jika ya… komputer anda sepatutnya sudah ada aplikasi yang bernama DeskPins. .... 3 Android Black Market : Alternatif Kepada Google Play.
     22  +5 2014 sep 03auto blogwalking software
     23  -10 2014 sep 03blog komputerSenarai Blog dan Forum Komputer /IT Kegemaran (Malaysia Berikut Mr.Hac senaraikan beberapa laman forum dan blog tentang komputer /IT yang menjadi kegemaran Mr.Hac. Sebahagiannya Mr.Hac ...
     23  -4 2014 aug 31apa itu gentooPengalaman Dengan Gentoo ~ OMG! Hackers?Dalam beberapa hari ini, saya kerap 'menelaah' Gentoo Handbook, cuba ... Kerana itu apa juga pemasangan yang memerlukan anda untuk ...
     23  +18 2014 aug 06jual vpn murahSunlight VPN Yang Hebat Dan Murah ~ OMG! Hackers?Pertama sekali kalau pakai VPN mesti mahu broadband anda tidak ada ... JAWAPAN : • tidak , anda hanya perlu bayar untuk harga renew acc ...
     24  -6 2014 sep 08cara menggunakan backtrack 5Tutorial Metasploit Menggunakan Backtrack ~ OMG! Hackers?Untuk tutorial hari ini saya menggunakan MSF console kerana ianya mudah dan efektif. ... Kalau tak tahu nak pasang anda boleh godek-godek blog ni untuk cari cara pemasangannya. ... Setup Broadband In BackTrack 5 R3.
     24  -3 2014 aug 28fileserve permium generitorFileserve Premium Link Generator (Yang Berkesan) ~ OMG! Hackers?Jika anda Google ' fileserve premium link generator ', sememangnya banyak sungguh hasil carian yang diberikan. Namun, dalam ...
     24  -6 2014 aug 24fileserve premium generator
     24  +20 2014 aug 22bina backlinks secara automatik... secara automatik folder MYHAC tadi telah selamat dari ancaman virus yang ...... pelawat yang sering datang ke laman yang telah mereka bina . ... nak popularkan atau nak bagi kualiti backlink kepada 'Referring Url' yang ...
     25  ~ 2014 sep 24din cromok meninggal duniaKonsert Cromok Reunion Live in KL Live Center 2012 ~ OMG Gitaris kedua mereka iaitu Din pernah menubuhkan sebuah band setelah ... Namun hayat beliau tidak lama dan beliau meninggal dunia pada ...
     25  +13 2014 sep 13websense ultrasurfKaedah Melepasi Sekatan Websense ~ OMG! Hackers?Websense 'membaca' permintaan tersebut dan akan memberikan 'laluan' ... Melepasi sekatan Websense dengan menggunakan Ultrasurf
     25  +3 2014 sep 08abgterorSegmen Bloglist Abgteror | Tanah Tumpah Darahku! ~ OMG! Hackers?Salam semua! haha..lepas Hac menyertai segmen dalam blog ar-rifke hari tu, hari ni Hac nak join lagi segmen dalam blog abgteror pula! jadi ...
     25  +28 2014 sep 07jenama pc untuk gamingAlihkan perhatian anda kepada jenama ini sebentar kerana ianya lebih ... Dari segi prestasi untuk kepermainan ( gaming ), saya memang tiada komen buruk .... Tapi macam mana kalau file Windows kita sudah tercemar virus.
     26  +22 2014 jul 21alamat domain di refererFolder MYHAC tadi akan di -hidden-kan. apabila ia telah hidden, secara
     27  -22 2014 sep 30domain dot com percumaHeheee..). Tutorial paling senang dan paling berkesan untuk diikuti. Tak sampai 15 minit dah boleh dapat domain [ dot ] com secara percuma .
     27  +15 2014 sep 16senarai tablet pcSenarai Aplikasi Root [Android] Pilihan ~ OMG! Hackers?Blog tentang tips dan tutorial komputer /IT. ... Senarai Aplikasi Root [Android] Pilihan ..... Cara Root Tablet WM8850-Mid · Review Tablet [Winds] WM8850-Mid · One Telco - Rangkaian Telekomunikasi Terendah di M..
     27  +2 2014 sep 01abangteror
     27  -14 2014 sep 01cara buat feedburnerFeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS (RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     27  +7 2014 aug 23web hosting percumaHosting Percuma dengan PHP dan MySQL ~ OMG! Hackers?Pakej Hosting Premium Hostinger menawarkan perkhidmatan web hosting tanpa had dan percuma domain .COM! Anda boleh menikmati ...
     27  +74 2014 aug 02karangan bahasa englishBahasa Inggeris ialah bahasa yang kita tahu, menjadi bahasa perantara ... menulis karangan , Mr.Hac terpaksa selak kamus Melayu - Inggeris  ...
    1 2 of 4 pages