omghackers.com

Please wait for loading...




      (333):

    /
     1  +3 2014 jun 04siapa penggodam anonymousSiapakah Anonymous Hackers? Kumpulan Atau Perseorangan Anonymous hackers bukan sebuah organisasi.. Bukan ... Siapakah Anonymous ? .... Kumpulan Penggodam Akan Menyerang Portal Kerajaan .
     1  +1 2014 may 15hacker here blogOMG! Hackers ?Dahulu dikenali dengan nama My Hackers Are Here . Blog tentang tips dan tutorial komputer/IT. ‎Android:Anda Sedang Diawasi - ‎HACK BROADBAND CELCOM - ‎Apakah IP Saya?
     2  ~ 2014 apr 15apa itu phisingApa itu Phishing ? ~ OMG! Hackers?Salam..jom kita sama-sama belajar apa itu phishing dan tujuannya.. Phishing merupakan percubaan untuk melakukan jenayah penipuan ...
     3  +37 2014 jun 16apa itu ddosApa Itu DoS dan DDoS Attack? ~ OMG! Hackers?Denial-of-Service Attack (DoS Attack) atau Distributed Denial-of-Service Attack ( DDoS Attack) adalah satu percubaan untuk menjadikan ...
     3  -2 2014 may 25jiwahostJiwa Host Bankrup?? ~ OMG! Hackers?'Like i said in the previous email'? Serius. Tiada e-mel dari Admin Jiwa Host berkenaan perkara ini. Kalau ada sudah tentu aku tak membuta ...
     3  ~ 2014 apr 22apa itu dnsApa Itu Domain Name System (DNS) ? ~ OMG! Hackers?Pada hari ini kita akan belajar mengenai Domain Name System atau pun singkatannya DNS. Apa itu DNS ? Ini adalah definisinya yang saya ...
     4  +2 2014 apr 20apa itu vpnApa Itu VPN ? (2) ~ OMG! Hackers?Jadi apa VPN ni buat untuk secure kan connection kita dari diceroboh? Yeah! ... Di dalam terowong itu pula mengandungi maklumat anda.
     5  -4 2014 jun 24domain dot com percumaCara Mendapatkan Domain Secara Percuma 2012 ~ OMG! Hackers?Heheee..). Tutorial paling senang dan paling berkesan untuk diikuti. Tak sampai 15 minit dah boleh dapat domain [ dot ] com secara percuma .
     5  +46 2014 jun 16siapakah cipta virusCipta Virus Palsu ~ OMG! Hackers?... lucu..aku rasa mungkin ramai yang dah tahu cara nak cipta virus palsu jenis ni tapi tak lengkap .... macam mana nak tahu siapa yg terkena?
     5  +55 2014 may 29siapak cipta virus
     5  ~ 2014 may 28jiwa host
     5  +38 2014 may 27cara disable highlightDisable Highlight ? Cara Nak Copy?? ~ OMG! Hackers?Ok...jadi macam mana caranya untuk kita copy sesuatu entry atau artikel dari blog/laman web yang buat disable highlight tadi? mudah sahaja!
     5  +57 2014 may 16siapa cipta virus
     6  +34 2014 may 14apa itu ubuntuApa Itu Ubuntu ? ~ OMG! Hackers?Apakah yang dimaksudkan dengan Ubuntu ? ... Ketika itu , sistem operasi (OS) Unix banyak diguna pakai oleh industri dan akademik. ... Apa Itu Distribution?
     6  -1 2014 apr 12perisian waktu solat malaysia[Sedut] Software Waktu Solat ~ OMG! Hackers?Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia Entri kali ni lain sikit, Mengenai software waktu solat . Ia amat berguna untuk orang yang merantau ...
     7  +94 2014 may 15melayari laman web yang disekatCara Melayari Laman Web Yang Disekat ~ OMG! Hackers?Salam..setelah beberapa (banyak) artikel/entry Hac sebelum ini yang mengajar anda semua cara melepasi sekatan websense (biasanya ...
     7  -2 2014 apr 27domain name percumaCara Mendapatkan Domain Secara Percuma 2012 ... blog anda dari pilihan domain [dot] com, org, net, biz, info dan name secara percuma .
     7  -2 2014 apr 27domian name percuma
     7  +10 2014 mar 31market android alternatif3 Android Black Market : Alternatif Kepada Google Play ~ OMG Haha.. Berikut adalah 3 Android Black Market yang saya gunakan sebagai alternatif kepada Google Play Store: 1. Mobilism Market Pada waktu ...
     8  +8 2014 may 15cara melajukan broadbandCara Melajukan Broadband Yang Habis Limit (Mencapai Had Kuota Cara ni sebenarnya senang..tapi Hac bimbang bagi sesetengah orang yang baru dalam dunia IT, ia nampak susah..ini merupakan kaedah ...
     9  ~ 2014 may 31tutorial root xperia x8[ Tutorial ] Root , Install dan Guna xRecovery Pada Xperia X8 ~ OMG Back To Topic, Tutorial ini boleh ikut pengguna yang pakai Sony Ericsson Xperia X8 . Tapi kena ingat, Xperia X8 ini ada dua jenis. E15i dan ...
     9  +29 2014 may 10cara tukar ip addressCara Untuk Menukar IP dan Melayari Laman Web Secara Cara Untuk Menukar IP dan Melayari Laman Web Secara Anonymous ... Map Menu: Ini ialah fungsi utama perisian ini..dari sini, korang boleh tukar IP (Map Outlook dan Location List), check IP .... Enter your email address :.
     12  +23 2014 apr 17vpn yang paling baikSpotflux : Bypass Sekatan, Layari Internet Dengan Lebih Selamat RaptorVPN ialah salah satu penyedia servis VPN yang terbaik dan paling bagus kerana selain kelajuannya yang memuaskan hati, ia juga ...
     13  +88 2014 may 14blog komputerSenarai Blog dan Forum Komputer /IT Kegemaran (Malaysia Berikut Mr.Hac senaraikan beberapa laman forum dan blog tentang komputer /IT yang menjadi kegemaran Mr.Hac. Sebahagiannya Mr.Hac ...
     13  +51 2014 may 11cara buat feedburnerCara Membuat RSS Feed Untuk Blog Dengan FeedBurner ~ OMG FeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS (RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     13  -2 2014 apr 03cara block ip pelawatFebruary 2011 ~ OMG! Hackers?Salam semua pengunjung, pelawat , pembaca, khususnya kepada follower
     14  +87 2014 jun 21siapa anonymousLebih mudah tahu ialah Anonymous Ialah ORANG YANG TIDAK DIKENALI. ... dunia.. tiada siapa boleh cakap anda ialah ahli Anonymous atau ...
     15  +58 2014 may 21senarai laman web kena hackSenarai Website Yang Di Hack Oleh Anonymous Hackers ~ OMG Berikut di senaraikan laman- laman web yang telah digodam oleh Anonymous ... (ye lah..dah kena hack , nak berjaga-jaga apa lagi kan?).
     15  -3 2014 apr 13cara pasang gutar blog[Tutorial] Pasang Guitar Pro 5 On Linux/Ubuntu ~ OMG! Hackers?[Tutorial] Pasang Guitar Pro 5 On Linux/Ubuntu ... Apa lagi, cara dah ada. ... About Arya Putra a.k.a Dr. Freddy [Admin/Superuser of This Blog ].
     16  +50 2014 jun 12cara lajukn broadband
     16  -6 2014 apr 16macamana nak ringankan firefoxOMG! Hackers?Akan tetapi terdapat cara yang mudah untuk memperbaikinya. ... Hal ini bertujuan untuk meringankan beban yang ditampung oleh perkakas komputer itu sendiri. .... tahu cara - cara nak dapatkan Driver atau dalam bahasa melayunya pemacu.
     16  -5 2014 apr 08cara bikin rss feedFeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS ( RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     16  +12 2014 apr 03free vpn yang bagusRaptorVPN ialah salah satu penyedia servis VPN yang terbaik dan paling bagus kerana selain kelajuannya yang memuaskan hati, ia juga 100% percuma, untuk .... [Giveaway]Zemana Anti Logger For Free License Keys.
     17  +79 2014 jul 01cara membuat feedburner
     17  +50 2014 jun 04senarai laman kena hackBerikut di senaraikan laman - laman web yang telah digodam oleh Anonymous ... (ye lah..dah kena hack , nak berjaga-jaga apa lagi kan?).
     17  ~ 2014 apr 20nitro pdf giveaway[ Giveaway ] Nitro PDF Professional 6 Unlimited ~ OMG! Hackers?Nitro PDF Professional 6 bernilai £75.00 bersamaan 7500.0 GBP = 36249.3112047 MYR bakal anda miliki secara percuma. Dengan leseh sah ...
     18  +14 2014 jun 10cabaran buat duit rayaCabaran Kepada Penggodam ~ OMG! Hackers?Cabaran Kepada Penggodam ... peringkat script kiddies sehingga ke yang paling proffesional disini ada cabaran untuk anda. ... ( buat duit raya ).
     18  +5 2014 may 17cara menggunakan backtrack 5Tutorial Metasploit Menggunakan Backtrack ~ OMG! Hackers?Tutorial Metasploit Menggunakan Backtrack ... Kalau tak tahu nak pasang anda boleh godek-godek blog ni untuk cari cara pemasangannya. Apa yang penting .... Salam semua..entry ni adalah entry yang ke 5 pada hari ini.
     18  +32 2014 may 17cara menggunakan ultrasurfCara Menggunakan Ultrasurf 10.10 ~ OMG! Hackers?Tutorial Cara Menggunakan Ultrasurf ini Mr.Hac buat khas untuk mereka yang masih tak tahu bagaimanaj cara terbaik untuk ...
     18  +17 2014 may 02fileserve premium generatorFileserve Premium Link Generator (Yang Berkesan) ~ OMG! Hackers?Jika anda Google ' fileserve premium link generator ', sememangnya banyak sungguh hasil carian yang diberikan. Namun, dalam ...
     19  +82 2014 may 30software blogwalkingBlogwalking Software /Tools Terbaru dari Jiwa Kacau! ~ OMG Komen ini adalah berkaitan Blogwalking Software yang aku sedang develope… Isu ini menjadi hangat kerana semasa aku melancarkan ...
     19  +82 2014 may 10apa itu gentooPengalaman Dengan Gentoo ~ OMG! Hackers?Dalam beberapa hari ini, saya kerap 'menelaah' Gentoo Handbook, cuba ... Kerana itu apa juga pemasangan yang memerlukan anda untuk ...
     19  -1 2014 may 10cara menguasai bahasa inggerisCara Mudah Mahir Bahasa Inggeris : Bahagian 1 ~ OMG! Hackers?Bonda guru bahasa Inggeris , anaknya pula tak pandai. Bermula dari situ, Mr.Hac mencipta sendiri cara cepat belajar dan menguasai bahasa ...
     19  +82 2014 may 09apa itu cookiesHack Facebook Dengan Kaedah Cookies Stealing ~ OMG! Hackers?Ok-ok-ok..sabar..sebelum kita belajar, mari kita kenali apa itu cookies . ... Cookies ialah fail kecil (saiz kecil) yang disimpan di dalam komputer ...
     20  +31 2014 jun 04cara menjadi hackerPanduan Menjadi Seorang Hacker ~ OMG! Hackers ?Untuk menjadi seorang hacker bukannya senang, ada beberapa perkara ... cara - cara untuk bertanya dengan cara yang di sukai oleh hacker . :)
     20  +81 2014 may 20membuat feed untuk websiteCara Membuat RSS Feed Untuk Blog Dengan FeedBurner ... sesuatu kemaskini dari hasil kerja, seperti pos pada laman web atau blog. Untuk  ...
     21  -14 2014 may 06fileserve permium generitor
     22  +1 2014 apr 20site wallpaper perlukah sitemapSitemap ? Home; Features. Shortcodes; Slideshow; Wallpaper Ad; Full Width Page
     22  -2 2014 apr 07tanda kita dipantau teamviewer[Giveaway] Ashampoo® : USD109.95 Percuma Aje! ~ OMG! Hackers?Jom kita rungkai satu-satu. ... Bahkan setiap produknya juga dipantau dan dikawal dengan amat ... Sila periksa kotak email anda kemudian klik link yang telah diberikan sebagai tanda pengesahan. .... TeamViewer 9.0.25790.
     23  -8 2014 may 24papago androidPapago M11 Untuk Peranti Android ~ OMG! Hackers?Please let us know if any feedback. Please email to android @ papago .com.tw. We will solve it as soon as possible. ◎Q&A. •No GPS signal on ...
     23  -4 2014 apr 10cara membaca top sshSSH vs VPN ~ OMG! Hackers?Disebabkan itu Mr.Hac TIDAK menulis tutorial menggunakan DNS ataupun Proxy, ... This is due in part to the VPN service placing an encryption header on top of the packet itself. .... 13 Cara Melepasi Sekatan Internet Y..
     23  ~ 2014 mar 30koleksi aplikasi androidAplikasi - Aplikasi Android (Tak Boleh Hidup Tanpanya!) Siri 3 ~ OMG Aplikasi-Aplikasi Android (Tak Boleh Hidup Tanpanya!) ... buat siri ketiga dengan koleksi aplikasi -aplikasi terbaik untuk rujukan kita bersama.
     24  -7 2014 apr 05aplikasi sejahtera travelKini bertemu kembali untuk review 2 buah aplikasi android yang berada di Playstore. Mula sekali ... Assalamualaikum dan selamat sejahtera .
     25  ~ 2014 jun 13cara menginstal ubuntuTutorial Cara Memasang Ubuntu 14.04 Dual Boot Dengan Windows Bagi anda yang tidak mahu berfikir panjang, di sini anda boleh terus klik pada ' Install Ubuntu alongside Windows 7'. Tetapi buat mereka yang ...
     25  +1 2014 jun 06din cromok meninggal duniaKonsert Cromok Reunion Live in KL Live Center 2012 ~ OMG Gitaris kedua mereka iaitu Din pernah menubuhkan sebuah band setelah ... Namun hayat beliau tidak lama dan beliau meninggal dunia pada ...
     25  ~ 2014 jun 02akses kod login apmJune 2012 ~ OMG! Hackers?Nampaknya ura-ura mengenai versi Android 5.0 dengan kod nama Jelly Bean menjadi
     25  -14 2014 may 24cara buat rss feed
     25  +76 2014 may 19blogwalking software
     26  -2 2014 may 29mengawal bandwidthBelajar Wordpress 1: Membina Blog Dengan Hosting. ~ OMG Bukan hanya selepas pasang wordpress boleh terus digunakan. Kena fikir tentang sekuriti lagi,cara mengawal bandwidth dan sebagainya.
     26  +75 2014 may 23fungsi ssh keyWhen you log in via SSH without using a key , your log in information is sent via ..... terbuka lansung...mereka kurang pendedahan tentang kegunaan sebenar.
     26  -5 2014 may 16kaedah black hatHackim Si Penggodam - Episod 1 (Introduction) ~ OMG! Hackers?"Sebelum aku mengajar teknik - teknik dan cara - cara untuk menjadi Hacker. Aku nak kau ... Black - hat hacker pula menggodam untuk kejahatan.
     26  +14 2014 may 14mengakali pendeteksian nama pckemudian klik Next..namakan shortcut ini dengan nama Kill Not
     26  +75 2014 apr 18cara melajukan internetCara Melajukan Broadband Yang Kehabisan Limit: 1) Pastikan pada waktu ini anda sudah disambungkan ke internet . Klik start --> Run.
     27  +57 2014 jul 02cara lajukan broadband
     27  ~ 2014 may 16raja foxer permainanAppOPs Menghalang Dan Melindungi Hak Anda Sebagai Seperti rajah di atas , saya telah mengawal diantara penting nya adalah modify contacts dan read contacts kerana kedua-dua ini adalah ...
     27  +74 2014 may 13auto blogwalking softwareKomen ini adalah berkaitan Blogwalking Software yang aku sedang ... Kelebihan script ini korang melakukan BW secara auto tanpa perlu ...
     27  -5 2014 apr 06belajar blog wordpressBermula perbincangan kita tentang memasang wordpress pada hosting. Nak belajar wordpress memang takkan selesai dalam masa sehari ...
     27  -1 2014 mar 31telefon pintar androidFaedah Rooting/Root Telefon Pintar Android ~ OMG! Hackers?Menjadikan telefon pintar android anda untuk mendapat 'root access' ialah ... Apa jua limitasi yang didatangkan sekali dengan telefon pintar ...
     28  +68 2014 may 17abgterorSegmen Bloglist Abgteror | Tanah Tumpah Darahku! ~ OMG! Hackers?Salam semua! haha..lepas Hac menyertai segmen dalam blog ar-rifke hari tu, hari ni Hac nak join lagi segmen dalam blog abgteror pula! jadi ...
     28  -2 2014 may 03free sms malaysiaUnlimited Free SMS In Malaysia With Freesms .ws ~ OMG! Hackers?Anda suka SMS ? Siapa yang tidak suka mungkin kerana sekarang lebih banyak alternatif yang lebih menarik untuk digunakan seperti ...
     28  -13 2014 apr 24free hosting terbaik' Hosting ' Percuma Terbaik Di Muka Bumi. ~ OMG! Hackers?2freehosting.com adalah penyedia 'web hosting ' yang wa maksudkan. ... semua cara-cara nak menggunakan celcom broadband secara free , ...
     29  +72 2014 jun 21ssh la giOMG! Hackers?: SSH vs VPN... pemula..jadi sesiapa yang telah membaca entri ini Mr.Hac harap anda tolong jangan tanya lagi apa kegunaan DNS, Proxy, SSH Tunneling, ...
     29  +72 2014 may 11abangteror
     30  -6 2014 apr 25belajar word pres
     30  -12 2014 apr 10terlalu banyak antivirus[ Antivirus ] Terbaik 2011 & 2012 ~ OMG! Hackers?Terlalu banyak rojak kontroversi, spekulasi serta misi mewarnai dan mencalari tahun 2011. Berlaku juga cerita dukacita di mana dunia telah ...
     30  ~ 2014 apr 04cara mendapatkan api flickrCara ini adalah cara yang paling tepat untuk mendapatkan driver tersebut dan ... Tutorial Cara Membuat SSH Tunneling Untuk Android ...
     31  +70 2014 may 26cara buat rssFeedBurner merupakan salah satu daripada pengumpul suapan RSS ( RSS Feed Aggregator) yang ada untuk para pengguna blog dan ...
     31  -13 2014 may 05jakim waktu solat gpsDilengkapkan waktu azan dan timetable waktu solat selama 1 bulan =) ... dibekalkan dengan GPS kiblat ( saya agak ragu2 dengan itu ==" )
     32  -9 2014 jun 22teknik belajar bahasa inggerisBermula dari situ, Mr.Hac mencipta sendiri cara cepat belajar dan menguasai bahasa Inggeris . Jadi, ingin Mr.Hac kongsikan di sini, cara yang ...
     32  +25 2014 jun 06dnb nor virusprogram[ Antivirus ] Norman Security Suite V8 : 4 Tahun ~ OMG! Hackers?Seperti jenama antivirus kebanyakkan, ciri-ciri yang termasuk ialah ... Tapi ini adalah versi Norman Security Suite DnBNOR edisi khas. Maksud ...
     33  +11 2014 apr 05cara mendaftar di ripwayKaedah Memuat Naik Fail Phishing Ke Dalam Web Hosting ~ OMG daftar tak sampai 5 minit dah boleh muat naik terus skrip yang kita mahu.. 1. ... web hosting percuma yang lain..sekiranya anda mendaftar di Ripway , ... sila rujuk entry ini ---> Bagaimana Cara Untuk Menghantar E-Mel Palsu
    1 2 of 4 pages