panjebarsemangat.co.id

Please wait for loading...




      (28):

    /
     26  +2 2014 feb 20imam sayuti alias teboWong Pitu Paling Misterius ing Indonesia | Panjebar SemangatImam Sayuti alias Tebo . Taun 1970 ana penganten anyar aran Fai lan Nasiah, mapan ing perenge Gu¬nung Watungan, Desa Wuluhan,  ...
     29  -14 2013 dec 25hadiah taman bunga bogorSandrina: Hadiah iki kanggo Kanca-kanca Yatim | Panjebar SemangatYak Opo Kabare · Taman Sastra ... Penari asal Bogor iku oleh hadiah dhuwit Rp 150 yuta ditambah Rp 50 yuta saka sponsor lan uga mobil Nissan Evalia. ... nampilake langsung pemain film ksb yakuwi Bunga Citra Lestari.
     30  ~ 2014 jan 10cerita biyung utamiDongeng | Panjebar SemangatNang kono ana kang Gonang sing pak Guru, mbekayu Utami sing dadi ... crita utawa riwayat sing dituturaken nang biyung maring anak”.
     35  -10 2013 dec 20pantai jatimalang purworejoNyawang Pantai Jatimalang Purworejo kang Endah | Panjebar Kabupaten Purworejo uga nduweni potensi ing babagan wisata pantai. Yaiku Pantai Jatimalang kang mapan ing Desa Jatimalang, Kecamatan  ...
     41  ~ 2014 feb 03tamara tyasmaraTamara Tyasmara Ngarep-arep ana sing Ngajak | Panjebar SemangatSiji maneh artis enom Indonesia kang bakal enggal moncer jenenge merga saka dedikasine wiwit cilik, yakuwi Tamara Tyasmara utawa kang  ...
     46  +33 2014 feb 19majalah remaja desember 2011MajalahAnyar Katon, Tetepungan Remaja | Panjebar Semangat admin | Monday, ... langganan melalui bank, penulisan nama rekening mulai 14 Pebruari 2011 ,  ...
     47  +54 2013 dec 10opo anane rekGinanjar Vidianto Gitaris lan Motore XTrim Perccution | Panjebar Aliran sing dadi panutan musik POP . ... Ginanjar Vidianto ora nyelaki, menawa anane tambal sulam (gonta-ganti personil), kuwi lumrah. ... Dene Mus Muyladi (si Rek Ayo Rek ), wis kerep manggung gabung Ariesta Bhirawa  ...
     53  +48 2014 feb 17semangatPanjebar SemangatSumber Semangat . MUNGSUH kang paling mbebayani yakuwi rasa wedi lan bimbang. Kanca kang paling setya yakuwi mung kekendelan lan keyakinan teguh.
     53  -8 2014 feb 02la waca hhhSinau Basa Jawa 3/4 Abad Kepungkur | Panjebar Semangatbae aku maca buku liyane, sauger buku sing lagi dak- waca kuwi wis tamat. ... Pak Guru crita, la sawise iku pra murid ganti sing crita, ning crita-ne pak Guru ... Njur kanca-kanca bisik-bisik: “ Hhh , teka kaya Pak Carik ae…!”.
     53  -13 2013 dec 10meja marmer istana ambrukNegara Tanpa Wibawa? | Panjebar SemangatTerus meja marmer sing mentas bae dianggo napak asmani dokumen pelantikan ing Istana Negara, dadakan bae ambruk , marmere pecah  ...
     54  -18 2013 dec 29kulakan jam pasar turiBis khusus kanggo wanita | Panjebar SemangatSenin (2/7) sore iku watara jam 16.00, ing papan pemberangkatan bis ... kulakan menyang Pusat Grosir Surabaya (PGS) cedhak Pasar Turi iki.
     56  -9 2013 dec 08kisah ruben abu bakarNgupadi Sesembahan Kanthi Tafakkur lan Tadzakkur (3) | Panjebar Swasana iki ciplek (persis) kaya sing dialami pemudha Australia ( Ruben Abu Bakar ), sing maune nganut paham atheis (atheisme), banjur  ...
     57  -31 2014 feb 28menthog menthog dolanan anakNonton Lenggok Bowo Ibu-ibu IWAPI Banyumas | Panjebar SemangatLagu pilihan Kupu Kuwi, Menthog - menthog , lan Ilir-ilir. ... ka 38 uga kanggo nglestarekake tembang-tembang Jawa, Tembang Dolanan Anak .
     57  -24 2014 feb 14neneng sri wahyuniDianggep sekti; Nazar- Neneng Sri Wahyuni bisa Kangsen ing RS M Nazaruddin lan sisihane, Neneng Sri Wahyuni sajak mesra nalika ing Pengadilan Tipikor Jakarta Geneya koruptor isih bisa jegigas-jegigis  ...
     58  -10 2014 feb 05basa jawane pesanTradhisi Kupatan | Panjebar SemangatTembung “kupat” asale saka basa Jawa, ing tata bahasa Jawa ana sing jenenge jarwa
     60  -39 2014 jan 26toko pasang lampu ledNgganti Lampu Mburi Megapro nganggo LED | Panjebar SemangatAsik uga ngganti lampu mburi sepedhah montor Megapro sing
     62  ~ 2014 jan 28misteri putri duyungMisteri Putri Duyung | Panjebar SemangatPutri Duyung digambarake seneng lelungguhan ing watu karang Crita ngenani Duyung kang sepisanan tinemu ing mitologi Assyria, watara  ...
     63  -16 2013 dec 09lan rumah bersalinSang Juragan (1) | Panjebar SemangatBojoku ki bidhan, bukak rumah bersalin ing omah. Nek rosokan setorane kanca- kanca bakul lan pemulung dak tumpuk ing kebon, mesthi  ...
     64  ~ 2013 dec 05sandangan keris keraton surakartahttp://www.panjebarsemangat.co.id/ 2013-11-12T09:03:36+00:00 http://www.panjebarsemangat.co.id/ keris -gripis 2013-11-12T08:41:03+00:00
     66  ~ 2013 dec 09honda tiger buritanUdhuk | Panjebar Semangat - Part 3Rangka asli buritan duweke Mega Pro pancen endhek banget. ... tengki orisinal duweke Mega Pro maneh nanging dheweke masang tengki Honda Tiger .
     71  -7 2014 feb 10koleksi semangatKoleksi Gambar kanggo Chat ing FB | Panjebar SemangatKoleksi gambar kanggo Chat ing FB. Dinane iki akeh kodhe emoticon kang sumadya ing internet amrih bisa dikirim liwat chat ing facebook.
     78  +23 2013 dec 25pamor keris pusakaPasanji Sukowati Sragen Pamer Keris Wingit | Panjebar SemangatKeris-keris pusaka kang ampuh kang dipajang jroning kaca kang nduweni pamor utawa cakrik. Pamor- pamor keris pusaka kang dipajang  ...
     83  -31 2014 feb 09aline anditaAline Adita ; Repot Anggone Nglakoni | Panjebar SemangatKanggone model lan presenter Aline Adita , (32), ora perlu wektu suwe kanggo golek gantine 'chef' Juna Rorimpandey alias Juna. Kabukten  ...
     83  ~ 2013 dec 20air bruss motor mioModifikasi Airbrush Yamaha Mio Sport 2007 | Panjebar SemangatModifikasi Airbrush Yamaha Mio Sporty 2007 ... jlentrehe juragan toko variasi lan omah modifikasi Dewi Motor Solo iki sinambi mesam-mesem.
     86  -16 2013 dec 19airbrush motor mio
     86  ~ 2013 dec 13alamat pabrik es saripetojoBLSM akeh tumiba marang “wong miskin” sing ora hak | Panjebar Bibit Waluyo dilawan -perkara pabrik es Sari Petojo - lan menang, teka ... Ana sing merga pindhah alamat , ana uga sing kebacut tilar donya.
     88  -34 2014 feb 17aline adita
     97  ~ 2014 jan 12busana penari lawung agungNonton Lumakune Pahargyan Dhaup Agung | Panjebar SemangatSajrone Tantingan pinanganten putri ngagem busana kebayak .... Kyai Jongwiyat kang ginarebeg dening para penari Beksan Lawung Ageng  ...
    1 of 1 pages