seeu.edu.mk

Please wait for loading...
    (159):

  /
   1  ~ 2014 sep 29universiteti i shtulitUniversiteti i Evropës JuglindoreQë nga hapje a kampusit në Tetovë në Tetor 2001, Universiteti i EJL me sukses është treguar si universitet i orientuar në kualitet dhe financiarisht i ... ‎Lajmet e fundit - ‎Library - ‎Kalendari akademik - ‎Sigurimi dhe menaxhimi i ...
   2  +11 2014 jul 17e leraning betimBetim Çiço | South East European UniversityLejla A. Bexheti, Burim E . Ismaili and Betim H. Cico. An Analysis of Social Media Usage in Teaching and Learning : The Case of SEEU. In Proceedings of the ...
   3  ~ 2014 sep 30south east europeSouth East European UniversityOn Wednesday, at South East European University in Skopje, a literary celebration was held to mark the 200th anniversary of the birth of Jeronim de Rada.
   3  +1 2014 aug 18university of estrn europeSouth East European University (SEEU) is private, public, not for profit higher education institution, consisting of faculties, centres and institutes as its integral ...
   4  ~ 2014 sep 12state university of tetovoA delegation of the Benelux countries on Wednesday (10.09.2014) visited the South East European University Tetovo campus as part of their visit to Macedonia .
   5  -1 2014 sep 13univerzitet i tetovesQë nga hapje a kampusit në Tetovë në Tetor 2001, Universiteti i EJL me sukses është treguar si universitet i orientuar në kualitet dhe financiarisht i ...
   5  -1 2014 sep 10universiteti i tetovesQë nga hapje a kampusit në Tetovë në Tetor 2001, Universiteti i EJL me sukses ... 13 SHTATOR GUSHT 2014 - Afati i dytë i regjistrimit për studime universitare  ...
   8  +93 2014 sep 18eu mobile mkCloud Computing and Mobile Web Applications (120 ЕCTS)The study program in Cloud Computing and Mobile Web Applications allows students to acquire the latest knowledge and competencies required by the fastest ...
   9  +4 2014 sep 29leter aplikimiDoracak aplikimiAPLIKIMI PËR BURSË . ...... Së paku një letër rekomanduese nga universiteti amë, nënshkruar nga një udhëheqës (dekan, udhëheqës departamenti) ...
   9  +13 2014 sep 22koordinator shqipUniversiteti i Evropës Juglindore - Projekte hulumtueseCD multimediale për mësimin e gjuhës shqipe" Koordinator : Prof. Dr.Mustafa ... “ Komentim dhe definim të termeve juridike maqedonisht – shqip ” Koordinator : ...
   11  ~ 2014 sep 20ФИТИМProfile: Фитим Деари - South East European UniversityУниверзитет на Југоисточна Европа www.seeu.edu.mk. Фитим Деари. Факултет : Бизнис и економија. Функција : Асистент. Лични податоци. Датум ма ...
   11  +90 2014 aug 28konkurs per logoKONKURS - Për regjistrimin e studentëve në fakultetet e Universitetit KONKURS Për regjistrimin e studentëve në fakultetet e Universitetit të Evropës Juglindore për vitin akademik 2013/2014, sipas ... KONKURS Për  ...
   11  +7 2014 jul 16conference educational qualityRegional Higher Education Conference Quality of Assessment South East European University is pleased to announce a second Quality Conference which will bring together academics, educational leaders and policy  ...
   13  ~ 2014 oct 01multimediacomputers in gostivarProfile: Azir Aliu - South East European UniversityFeb 2003 - Jan 2007: Ms. Elеctrical Engineering in Computer Engineering. Faculty: ... A step towards the virtual (open) campus, the role of the multimedia communication services. ... Gimnasium "Pance Poposki", Gostivar , Gostivar , Macedonia.
   13  +88 2014 sep 13eumobile mk
   13  -2 2014 jul 24south east europe newsOfficial website of SEE University, news and information on academic programs.
   15  +2 2014 sep 30universiteti i biznesit dhe teknologjiseInformatika e biznesit (120 SETK)Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore ... Kuptimi i biznesit dhe informatikës është e një rëndësie të madhe për punën e të gjithë ... Informatika e biznesit është studim i teknologjisë së informacionit në kontekstin e biznesit .
   16  +59 2014 aug 18toefl test centresSouth East European University - TOEFL Testing CentreThe TOEFL ITP tests measure core English skills using 100 percent academic content similar to what is used in actual classroom tasks. This makes the tests an  ...
   17  ~ 2014 sep 07drzaven univerzitet tetovo2001-2014 South East European University. Tetovo Ilindenska n.335 1200 Tetovo Tel: +389 44 356 188. Tel: +389 44 356 000. Fax: +389 44 356 001. Skopje
   19  +3 2014 sep 21libriLIBRI :: SEEU Learning Management SystemProject name : English Camp at SEEU - Skopje Dates: June 23-27, 2014 What: An interactive natural English experience in which SEEU University students will  ...
   20  -8 2014 aug 11isbn no marketing managementProfile: Nexhbi Veseli - South East European UniversityIn The Romanian Economic Journal, Year XV no . 46 bis, pp.. In Are ... Marketing Management . Alma, Shkup, Maqedoni, 8 / 2009. ISBN . 978-9989-57-615-7.
   21  +26 2014 sep 07kultura shqiptareU mbajt konferenca gjuha, letërsia dhe kultura shqiptare , nga Gjuha, letërsia dhe kultura shqiptare , nga pavarësia deri sot”, ishte tema e konferencës shkencore, që u mbajt sot ( 23 nëntor 2012) në Universitetin e Evropës ...
   22  +10 2014 jul 18kredi per masterpër studentët e regjistruar para vitit akademik 2011/2012Magjistraturë në fushën e shkencës ( Master of Science – MSc) .... Në ECTS, 60 kredi paraqesin punën për një vit akademik të studimeve; dhe një kredi i.
   23  +2 2014 oct 01europe business centre zgradaSaso Ordanoski | South East European UniversityProfile of Saso Ordanoski at the South East European University. ... Address : Zgrada na Tehnometal Vardar, II kat, "V. Vlahovic" 11, 1000 Skopje, Republika ...
   23  +14 2014 sep 10agaiEmrije Agai | South East European UniversityProfile of Emrije Agai at the South East European University.
   25  +2 2014 sep 13boris kete ilievski yugoslaviaPer me teper informacione -kliko ketu - South East European 5 Commission Opinion on the Application from the former Yugoslav republic of Macedonia for
   25  +12 2014 sep 02libri web designLIBRI :: AboutDesign and Development of a Learning Management System ... traversing, event handling, animating, and Ajax interactions for rapid web development . jQuery ...
   26  +75 2014 sep 23google libriLibri :: Frequently Asked QuestionsSEEU Libri is designed and developed as part of See University - CST Faculty ... What is the username and password that I have to use to access LIBRI ?
   26  +9 2014 sep 17pyetja kerkimore teze masterMesimdhenia e gjuhes angleze (120 SETK)Aty përfshihet gjithashtu edhe komponenti i kërkimeve dhe hulumtimeve (ai cilësor dhe sasior së bashku), mandej ai akademik, si dhe “hulumtimet moderne” të ...
   26  -4 2014 sep 13www seBenelux diplomatic delegation visited South East European University 11 ... on Wednesday (10.09.2014) visited the South East European University Tetovo ...
   27  +31 2014 sep 20konkurseSEEUTechPark - KonkurseKonkurse . Lajme dhe Burime; Konkurse . Konkurse ... Thirrje Publike - Shpejt.me. Posted on 28 janar 2014 Read more. Konkurse  ...
   29  +8 2014 sep 17usht tetoveMustafa Ibrahimi | South East European UniversityUSHT , Tetovë , 2013. ISBN 978-608-217-004-6. Mustafa Ibrahimi and Hamit Xhaferi. The implementation of multilingualism at the see university: a model for the ...
   29  +1 2014 sep 05jetonJeton Mazllami | South East European UniversityProfile of Jeton Mazllami at the South East European University.
   30  +16 2014 sep 21work and studySouth East European University - " Work and study " programmeThrough the programme Work and Study , SEEU enables financial support to students during their studies and simultaneously students benefit experience and  ...
   30  ~ 2014 sep 21lejla kolari"Puno dhe Studio" - Viti akademik 2011/12Faculty. Study year. TIME of Interviews. 1. 1001. Lejla . Dika. 116635. PAPS .... Kolari . 117503. LCC. 3. NO. Nr. Reg.nr. First name Last name. ID.
   30  +15 2014 aug 18libri project managementLibri - SEEU LMS. ... Project name: English Camp at SEEU - Skopje Dates: June 23-27, 2014 What: An interactive natural English experience in which SEEU ...
   31  +13 2014 sep 14fjalor i sinonistudime etnolinguistike, folklorike dhe sociolinguistike për kulturënhulumtohet dhe studiohet, është normale që fjalori i një gjuhe të pasurohet edhe .... etj. (f. Veshallë). Meqë delja është edhe sinonim i blegtorisë e me siguri fjala.
   31  ~ 2014 aug 09convention type conception webProfile: Artan Luma - South East European UniversityExtending the Linking Capabilities of Resources in the Web of
   33  +8 2014 sep 26ismail kadare jetaJeta Rushidi | South East European UniversityLuljeta Adili-Çeliku, Jehona Rushidi-Rexhepi, Jeta Rushidi . The Diminutive in Naim Frashëri's Poetry and Ismail Kadare's Works. In Volume 9, Issue 1 , pp.
   34  +29 2014 sep 05doktoratura 2011Lista e kandidatëve të pranuar në doktoraturë - Universiteti i Lista e kandidatëve të pranuar në doktoraturë. 19 dhjetor 2011 . • Komisioni i UEJL-së për zgjedhjen e kandidatëve për doktor shkencash me sistem mentorimi , ...
   35  -6 2014 sep 29partite politike ne rmEtem Aziri | South East European UniversityIn Političke perspektive: Časopis za istraživanje politike, pp. .... Partitë politike në Maqedoni , keqpërdorimi i të rinjve për qëllime politike dhe konflikti i armatosur i ...
   35  +7 2014 sep 22wseas education 2011Export - South East European UniversityEducation . Jun 2005 - May 2008: PhD in Computer Sciences. Ss. Cyril and Methodius University ... In Proceedings of WSEAS International Conference on RECENT RESEARCHES in APPLIED. INFORMATICS. Prague, Czech Republic, 2011 .
   35  +20 2014 sep 16studime ne drejtesiStudime të drejtësisëProgrami studimor i studimeve të drejtësisë synon që: Të realizojë nevojat e të gjithë atyre që mendojnë për të vazhduar karrierën e vetë në fushën e ...
   35  ~ 2014 aug 31quality assuranse in skopjeMaja Muhic | South East European UniversitySs Cyril and Methodius, Skopje , Macedonia .... that promote critical thinking among students, working as a central observer for the quality assurance team
   37  +1 2014 sep 21southeast universityOn Friday, the Minister of Education and Science of the Republic of Macedonia, Abdilaqim Ademi, visited South East European University in order to ...
   38  -13 2014 sep 19sevilProfile: Sevil Redzepi - South East European UniversitySouth East European University www.seeu.edu.mk. Sevil Redzepi. Faculty : Public Administration and Political Sciences. Position : Assistant. Personal data.
   39  -8 2014 sep 05atos origin webmailAgim Poshka | South East European UniversityMain responsibilities: Language specialist in the project of the European Agency for Reconstruction and Atos Origin – Brussels. The responsibilities included ...
   39  -5 2014 aug 08map of southeastern europe
   40  +24 2014 oct 05maqedoni skopje company registrationSEEU Review Vol. 3 Nr. 2(.pdf) - South East European UniversityRegistered in the National University Library, Skopje . Printed in
   41  +17 2014 sep 13univerziteti shtetror i tetovesUeb-faqja e UEJL - e dyta për nga popullariteti në Maqedoni E para, në këtë listë, gjendet ueb-faqja e Universitetit të Shkupit, kurse Universiteti Shtetëror i Tetovës gjendet në vendin e katërt. Ndërkaq, në nivel botëror, ...
   41  ~ 2014 aug 21konaci distibuters for africabargaining power with channels of distribution , reduced selling costs, and a strong barrier to potential new
   42  -8 2014 sep 11shkupNë UEJL në Shkup u mbajtën ligjëratat e gjeneratës së re të Në Universitetin e Evropës Juglindore në Shkup u mbajtën ligjëratat e para të gjeneratës së re të Akademisë Diplomatike të Maqedonisë. I ftuar në këtë ligjëratë ...
   42  ~ 2014 sep 01punim dore shalla kapuqaSTUDIME ETNOLINGUISTIKE, FOLKLORIKE DHE Kapja me dorë e deles për këmbe, nuk është punë e lehtë, sepse me të ofruar njeriu,
   43  -10 2014 aug 04skopje bus stationSouth East European University - Maps and Directions60 min. to reach the central bus station in Tetovo from Skopje and an additional 10-15 minutes from the bus station with public transportation. The bus fare from ...
   44  -1 2014 aug 06south east europe economySouth East European University - Faculty of Business and EconomicsThe Faculty of Business and Economics was established with the aim of training new professionals who will develop a successful career in business and ...
   45  -21 2014 sep 16a2s atos originItalian, A2 - Elementary. Education ... Main responsibilities: Language specialist in the project of the European Agency for Reconstruction and Atos Origin .
   46  -21 2014 sep 28rregulloreRregulloret në fuqikëtë Rregullore . Ato administrohen nga këshillat e fakulteteve në emër të Senatit. Universiteti gjithashtu ofron programe për çertifikatë në fusha të caktuara për ...
   46  -3 2014 sep 19njoftimeSEEUTechPark - NjoftimeNjoftime . Seavus JAVA Training. In the period between March and May 2014, Seavus will organize free of charge training in its premises, for Java programming ...
   47  -3 2014 sep 17eastrn universityOn Monday (15th September 2014) at South East European University , the new academic year 2014/2015 began for all students, and the first-year students ...
   47  +14 2014 aug 16computer doctor grazDec 2004 - Apr 2008: Doctor of Sciences in Technical Sciences, Computer ... Graz University of Technology (Technische Universität Graz ), Graz , Austria.
   48  -9 2014 sep 16students universiada 2011Fifth Edition of the Winter Universiade 2011 - South East European The fifth edition of the "Winter Universiade 2011 " officially ended with SEEU's Rector awarding the winners of the student competition in Alpine ...
   48  +11 2014 aug 19skopje stock exchange"Cirilus and Methodius" University, , Skopje , Macedonia. Specialty: ... Macedonian Stock Exchange , Ohrid, Macedonia, 5 / 2010. Miroljub Shukarov; William ...
   48  -10 2014 aug 02european univerities in europeOfficial website of SEE University , news and information on academic programs.
   48  +10 2014 jul 26free teofl test mongliaTOEFL ® ITP Score User Network (SUN)The TOEFL test and the TOEFL ITP Assessment Series have separate .... Mongolia . Jet School of English. • Placement in intensive English language programs .... you are using TOEFL ® ITP tests at your institution (feel free to add comments):.
   49  ~ 2014 sep 18nucleus webmailSouth East European University - RRPPAt present, the RRPP works with nucleus partners in both Bosnia and Herzegovina and in Macedonia. However, it is entirely open for and welcomes additional ...
   50  -9 2014 aug 27university of europeWithin in the programme for staff development and training, from 19th to 21st August, South East European University staff stayed in Struga, where trainings in  ...
   50  +1 2014 jul 31toefl itp testBased on the rich heritage of the TOEFL® test – the world's most widely accepted and ... The TOEFL test and the TOEFL ITP Assessment Series have separate ...
   52  -47 2014 sep 10ut tetoveGezim Xhaferi | South East European Universitye foljes në gjuhën gjermane në përqasje me atë të shqipes në veprën e S. Zweig- ut " ... 37-43. Tetovo , Republic of Macedonia, Tetovo , Macedonia, 12 / 2012 .
   53  -18 2014 aug 25max conflict management maxSouth East European University - Max van der Stoel InstituteMax van den Stoel Institute is a scientific institute of humanitarian sciences with a ... preventive diplomacy, inter-cultural reconciliation, conflict resolution , conflict  ...
   54  -21 2014 sep 15дипломска подарок машкоСтатут во сила - South East European University6. доделување на дипломи , од оправдани причини, одземање на доделените
   55  -2 2014 sep 17edis webmailBesa Arifi | South East European UniversityEDIS - Publishing Institution of the University of Zilina, Zilina, Slovak Republic, 2012. ISBN 978-80-554-0551-3. Besa Arifi. Критички осврт со нов концептуален ...
   55  -23 2014 aug 08avocat stage remuneration obligatoriePROBONO - South East European UniversityAt all stages throughout their career many lawyers regard Pro Bono. Legal Work as an
   57  +44 2014 sep 29eastern europe software developmentMarika Apostolova Trpkovska | South East European UniversityProfile of Marika Apostolova Trpkovska at the South East European University. ... Specialty: Software Development and Applications; Sep 2002 - Jun 2006: ...
   58  -1 2014 sep 08macedonia govermentCenter for Cultural Interaction and Dialogue - SEEU, Tetovo, Macedonia ... Type of business or sector: Goverment of Macedonia and the European Agency for ...
   59  +3 2014 aug 29universiteti i elbasanitUniversiteti i Evropës Juglindore me sukses e përfundoi Tempus Fakulteti Ekonomik i Prilepit, Universiteti “Shën Kliment Ohridski” nga Manastiri. • Fakulteti Ekonomik ... Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Elbasanit . • Fakulteti ...
   61  -29 2014 aug 04martinus arnold toynbeeTen years from the Ohrid Framework Agreement - South East Council, Mr. Zoltan Martinus ), on 29.10.2009. The face-to-face meeting
   61  -17 2014 jul 17panasonic southe east europeSouth Eastern Europe University – Tetovo announcesSouth East Europe University, Ilindenska bb, 1200 Tetovo. 1.2. Subject of the .... Panasonic KX-TD500 existing configurations: CT 1. Panasonic  ...
   62  +23 2014 sep 19mit konferencaNë UEJL mbaroi me sukses konferenca ndërkombëtare për Konferenca e organizuar në bashkëpunim me Qendrën e gjuhëve dhe Katedrën e ... me temë: “Autonomia e nxënësit sipas gjuhës: mit , magji, apo mrekulli?
   62  -14 2014 aug 30test toefl itp
   64  -4 2014 sep 11fyrom pjrm1 1. JP-144787-2008 - South East European Universityin Macedonia ( FYROM ), with the expertise and experience of the consortium partners in ... Makedonija ( PJRM ), so ekspertiza i iskustvo na partnerite od.
   64  -20 2014 aug 09alfa language centreRashit Emini | South East European UniversityDepartment : Language Center Position : High ... Faculty: Languages , Cultures and Communication ... Alfa -94 Skopje, Skopje, Republic of Macedonia, 9 / 2010.
   65  -10 2014 sep 24e learning centerSouth East European University - eLearning Centre - IT Training and The eLearning Center assists the University community in exploiting the potential of technology to enhance teaching and learning. One of the primary goals of ...
  1 2 of 2 pages