uamd.edu.al

Please wait for loading...
    (113):

  /
   1  ~ 2014 jun 30universiteti durres part timeUniversiteti Aleksandër Moisiu DurrësUniversiteti Aleksander Moisiu Durres - Alexander Moisiu University of Durres is the University of Durres , which was established in 2006. It offers different 
   1  ~ 2014 may 12universiteti durres parttimeTë gjitha - Universiteti Aleksandër Moisiu DurrësDeklarate e Senatit Akademik te Universitetit “Aleksander Moisiu”, Durres ... 2013 Durres , Albania Call for Papers The Faculty of Business of “Aleksandër Moisiu” ...
   2  +7 2014 jun 05teme studimi mbi parlamentinNje veshtrim I pergjithshem mbi sektorin e SME-ve ne shqiperi.STUDIMI I ZHVILLIMIT Të SME-VE ... bazat mbi të cilat ai ngrihet janë akoma të brishta. Ajo cka studjoj në këtë temë janë disa pika kyce në studimin e. SME-ve ...
   2  +30 2014 may 01vleresimi si proces motivuesTEME DIPLOMErëndësishme se paga si faktor motivues ishin siguria, përparimi, lloji i punës, dhe .... Vlerësimi i punës është një proces sistematik për të përcaktuar vlerën ...
   3  +5 2014 may 26pyetja kerkimore teze masterFakulteti i Shkencave Politike-Juridike Master shkencor Pyetja kryesore e këtij punimi ka të bëjë me faktin se si duhet ndërtuar një administratë e
   4  +9 2014 apr 06formatet e inventareveauditimi i burimeve njerezore - Universiteti Aleksandër Moisiu DurrësPrandaj organizata duhet të përdorin format e autorizimit për të ..... japë vlersimin e duhur të inventareve ,kur kostot standarte janë përdorur për të vlerësuar.
   5  +96 2014 jun 24literature per procese gjyqesorepalet ndergjyqese ne procesin gjyqesor civil2.1 Zotesia per te qene pale ne gjykim dhe zotesia per te zhvilluar nje proces gjyqesor..13. 2.2 Te drejtat dhe .... per qellim qe ne veprimtarine gjyqesore te sigurohet zgjidhja e drejte e pa vonese e ..... Ne literature ky eshte quajtur legjitim .
   6  +3 2014 may 14formular aplikimi per puneAPPLICATION FORM FOR ADMINISTRATIVE STAFF Formular Formular Aplikimi për Personel Administrativ ... Pozicioni për të cilin Aplikoni : ... Eksperienca Pune (Ju lutemi rendisni 3 eksperiencat e punës duke filluar nga ...
   7  -1 2014 mar 26turizmi ne durresTurizmi Shqiptar ne panaire nderkombetare - Universiteti II.5 Problematika. II.6 UNOPS-i, mbështetjë për zhvillimin e turizmit në Durrës .... Turizmi kulturor në Durrës ,funksionimi problematika si dhe informacion mbi.
   8  -4 2014 apr 02kush ndermarrje shet motorradebati mbi privatizimin në shqipëri, domosdoshmëria e privatizimit efiçencë dhe si një motorr i fuqishëm për rritjen ekonomike. Eksperienca tregon ..... Me këtë formë "zhveshëse" shteti i shet drejtpërdrejt një ndërmarrje (ose pjesë të saj) blerësve ..... Po nuk e bëri shteti, kush do ta besojë se do ta bëjë, privati?
   11  +15 2014 may 30banka e shqiperisebanka e shqiperise dhe dhe roli i saj ne stabilitetin makroekonomikMikrotezè. TEMA: DREJTIMI FINANCIAR I ORGANIZATAVE. PUBLIKE banka e shqipèrisè dhe dhe roli I saj nè stabilitetin makroekonomik. 18.405 fjale (words) ...
   12  ~ 2014 may 18kriza spanjollët po humbasin shtëpitëKRIZA EKONOMIKE GLOBALE - Universiteti Aleksandër Moisiu financiare dhe ekonomike globale, por tani askush nuk po qesh me të! Në vitin 2008 bota hyri
   12  -5 2014 may 05produktet e procredit bankesmarketingu i sherbimeve bankaresistemit bankar në vendin tonë dhe frytshmërine e shërbimeve bankare duke u ...... Produkte të tjera të futura nga ProCredit Bank janë karta Diners Club.
   12  +38 2014 apr 13abc besa foundationCopyright, i Besa Xhaferi 2013as theoretical grounds, micro foundations and literature review on the area of
   13  -4 2014 jun 20universiteti i biznesit dhe teknologjisedhe “Master Profesional” - Universiteti Aleksandër Moisiu DurrësRegjistrimi i kandidateve ne programet e studimit “Master Shkencor” dhe “Master Profesional” ku ... Fakulteti i Biznesit ... Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit.
   14  +2 2014 apr 08shpend shahini durresDEGA: SHKENCA ADMINISTRIMIT FAKULTETI I BIZNESITFIORALDO. YLLI. SHAHINI . DURRËS . 9.12. 8.9 8.34 7.81 8.68 5,834.10. 3. 2 ..... SHPEND . MARKU. LUSHNJE. 7.02. 6.8 5.36 8.53 7.63 4,423.60. 3. 104. 204.
   15  +2 2014 apr 29cfare jane sistemet politikeCfare studion ekonomia politike nderkombetare1.1 Cfare eshte ekonomia politike nderkombetare? Ne disa ..... eshte e thene qe sistemet boterore te perfshijne fizikisht te gjithe boten: behet fjale per zona.
   18  -8 2014 may 24studime ne drejtesiProgramet e Studimit - Universiteti Aleksander Moisiu Durres PROGRAMET E STUDIMIT ME KOHË TË PLOTË. Cikli i Parë i Studimeve , Bachelor. Bachelor në Drejtësi / Juridik. Bachelor në Shkenca Politike / Shkenca  ...
   18  -4 2014 may 24blerina hyka krujeMaster Shkencor per te gjitha profilet - Universiteti Aleksandër Kruja . Edlira. Gjoni. Edmond. Çikalleshi. Elisa. Zela. Erjona. Vogli. Ermir. Hoxha. Ervin ... Hyka . Ndriçim. Danaj. Ornela. Selita. Sajmir. Kadiqi. Shega. Xhymerti ... Blerina . Tabaku. Dorina. Kazazi. Edona. Sinamati. Elena. Tafa. Emerllah. Shehu.
   20  +35 2014 jul 01pune ne tiranePolitikat e punësimit dhe tregu i punës ne ShqipëriProgrami i nxitjes së punësimit nëpërmjet formimit në punë ;. IV. Programi i nxitjes së ... Veshtrim mbi zhvillimin e tregut te punes ne Shqiperi ;. 3. Papunesia dhe ...
   21  +5 2014 jun 06universiteti privat cilet jancilesia e sherbimeve te punesimitUNIVERSITETI “ALEKSANDER MOISIU DURRES. Fakulteti i Shkencave ..... vendit ne ndermarrje apo institucione private apo publike.” .... evidentoje se cilat jane faktoret qe ndikojne shkallen e bashkepunimit Zyre Punesimi – Punedhenes .
   22  -8 2014 jun 14punsime jasht shtetitkanë mbaruar arsimin e lartë, brenda apo jashtë vendit .;. II. Programi i nxitjes së
   25  -6 2014 apr 02informacione mbi turizminQeveria dhe Turizmi - Universiteti Aleksandër Moisiu Durrësqë mu gjend në cdo momënt për të më ndihmuar me informacione dhe ...... Informacionet mbi prirjet dhe ndikimet e turizmit , si dhe aftësitë dhe eksperiencat e.
   27  +1 2014 mar 25kredi per masterMASTER FINANCEJanuary 1, 2013 [ MASTER PROFESIONAL]. Kriza Financiare ..... siguruar këto kredi për shumë shtëpi të lëna kolateral, që tanimë vlerën reale në treg e kishin.
   28  +11 2014 may 27mit konferencaKonferenca e Katërt Ndërkombëtare Shkencore - Universiteti Konferenca zhvilli punimet në datat 20-21 Prill 2012, në ambientet e Universitetit ... As. Dr. Mit 'hat Mema si dhe Dekani i Fakultetit të Biznesit Z. Ilir Hoti.
   28  +22 2014 may 15metoda e vleresimit te aksioneve2.4.1 Rëndësia e Sistemeve të Vlerësimit të Punonjësve…
   30  +9 2014 apr 08revista pc world albaniaJournal of Studies in Economics and Society - Universiteti Rector of European University of Tourism, Tirana, Albania . Prof. Michel Bonneau
   31  -5 2014 apr 05gjykata kushtetuese tirane symbolndarja dhe balanca e pushteteve ne sistemin ligjor shqiptarShqiperise”, Tirane , 2011, Fq.31 ... veprimtaria interpretuese dhe konrolluese e Gjykatës Kushtetuese Shqiptare. ...... një organ kushtetues I vecuar nga qeveria , mbajtës I një pushteti asnjëanës , përfaqësues dhe symbol I.
   31  +34 2014 mar 28bankat ne shqiperiMadje, ne rastin e bankes qendrore, ai ndeshet edhe në cilësinë .... Shqiperise , eshte nje rast tipik ku sektori financiar reduktohet ne aktivitetin e sistemit bankar.
   32  ~ 2014 jul 01zgjerimi i prostatesKirurgjia dhe kujdesi infermieror tek patologjitë e prostates .Kapitulli i parë: Aparati urogjenital (Anatomia e Prostatës ). 2. Kapitulli i ...... mënyrë bëhet zgjerimi i pjesës prostatike të uretrës duke mundësuar elieminimin e.
   33  -9 2014 jun 02universiteti bederFakulteti i Edukimit, Universiteti “A. Moisiu”, Durrës, së bashku me CDE (Center for ... Development in Higher Education” të organizuar nga Universiteti “ Beder ”.
   33  ~ 2014 may 23bkt tirane punonjesitsinergjia qe krijohet nga nderveprimi i marketingut te marredhenieve Drejtuesit, menaxherët, punonjësit dhe klientët e bankave të nivelit të dytë, studentët e masterit
   35  +10 2014 apr 25zhduket punonjesi tatimeveEVAZIONI FISKAL DHE ULJA E TIJ NË EKONOMINË SHQIPTAREFormulave zyrtare mbi strategjitë për të zhdukur korrupsionin si dhe mbi ..... Po të shikojmë pagën e një punonjësi tatimor ajo është 200-250 euro. Krahasuar me ...
   36  ~ 2014 jul 02ilirjan sheme eleziNr. EMER ATESIA MBIEMER LISTA EMERORE E FITUESVE NE ILIRJAN . XHIMO. 2. ADELINA. ISMAIL. CANI. 3. ADI. ILIR . QEJVANAJ. 4. ADMIR .... ELEZI . 152. OLSI. AGIM. DOKA. 153. OLTA. SHPËTIM. KASA. 154. OLTION.
   36  -16 2014 may 14doktoratura 2011të Republikës së Shqipërisë, Nr. 801, datë 20.12.2005 “Për hapjen e Universitetit “Aleksandër Moisiu” … Lexo më shumë →. Postuar me: November 22, 2011 .
   36  +11 2014 apr 07tatimet ne shqiperiFusha e mikrotezes: Administrimi tatimor Fjalet kyce: Politika fiskale tatimor ne Shqiperi si dhe objektivat qeverisese me ane te shperndarjes se te ... Tatimet e drejtpërdrejta përbënin të ardhurat kryesore në totalin e të ardhurave.
   37  ~ 2014 may 13provimi i toeflUniversiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, ofron zhvillimin e testimeve dhe çertifikimeve të gjuhës angleze TOEFL dhe TOEIC për studentet qe ndjekin programet e ...
   37  +64 2014 mar 27tatimet e mijaTVSH, suksesi i administrimit të saj dhe ndikimi në të ardhurat publikeTë ardhurat nga tatimet dhe doganat përbëjnë zërin kryesor në sigurimin e të ardhurave në ... e mia dhe më shërbeu si faktor kyc në realizimin e kësaj teme.
   38  +63 2014 jun 06avokati ne procesin civilKREU I. RENDESIA E PALEVE NE PROÇESIN GJYQESOR CIVIL . 1.1 Veshtrim i pergjithshem historik ne lidhje me rolin e paleve ndergjyqese ne proçesin .
   41  -1 2014 jun 16rregulloreRREGULLORE E UNIVERSITETIT ”ALEKSANDËR MOISIU” DURRËSKjo Rregullore ka për qëllim rregullimin e veprimtarisë mësimore-shkencore dhe administrative të Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës në ...
   41  +8 2014 may 18kredi per shtepi bktBanka Kombëtare Tregtare u themelua në Janar 1993, nga bashkimi i ..... Kredi afatshkurtra, Kredi afatmesme, Kredi afatgjata, Kredi për shtëpi , Kredi bujqesore,.
   41  +21 2014 mar 27tatimet e mia
   45  +21 2014 may 30centrali offshorePotential development of offshore Wind Technology opportunities in albania as ..... La Puglia guida la corsa alle centrali eoliche offshore , La. Repubblica, Luglio  ...
   45  +17 2014 may 21kerkoj pune ne tirane 2011vështirësi;. III. Programi i nxitjes së punësimit nëpërmjet formimit në punë ;. IV.
   46  -8 2014 jun 10kyce modelFusha e mikrotezes: Administrimi tatimor Fjalet kyce : Politika fiskale Fjalet kyce : Politika fiskale, sistem tatimor, barre fiskale, shperndarje e te ardhurave,
   46  -1 2014 may 29allaman isakufakulteti i studimeve profesionaleALLAMAN . MANI. TIRANË QARK 7.15. 6.8 5.78 6.58 .... ESMERALDASEJFULLA. ISAKU . DIBËR. 7.75. 6.97 6.35 6.58 6.58 4,529.00. 4. 3. 225. 1038167. FRIDA.
   47  +54 2014 apr 23tatimi mbi pasurine-Tatimi mbi të ardhurat që vijnë nga kryerja e veprimtarisë bujqësore në mënyrë të ..... Tatimi mbi fitimin, Tatimi mbi të ardhuart personale, Tatimi mbi pasurinë ,.
   48  -19 2014 jun 09piket per ne universitetAktivitet i zhvilluar nga Ministria e Arsimit dhe e Sporteve, ne UAMD ... Mendime e Sygjerime te Senatit Akademik Per Draftin e Pare Reformen e Arsimit Te Larte ...
   48  +37 2014 may 17buxheti vendore 2012“BUXHETIMI ME PJESËMARRJE NË QEVERISJEN VENDORE ”Viti Akademik 2011 - 2012 ... përgjegjësinë mbi buxhetin . ..... gjithën ose një pjesë të buxhetit vendor . është një trajtim i ri që sjell komunitetet lokale më afër.
   48  +53 2014 may 09trnsport mallrash greqi-shqiperireduktimi i barrierave në tregti, pjesë e proçesit të integrimitprocedures folloëed in connection ëith the clearance of goods, export, transit , etc
   49  +28 2014 apr 10organizata boterore e shendetesiseroli i organizatave nderkombetare ne zhvillimin e shqiperiseorganizatat ndërkombëtare në zhvillimin e vendit tonë pas përmbysjes së regjimit .... Organizata të tjera si Organizata Botërore e Shëndetsisë ( OBSH ) kryejnë ...
   50  -2 2014 jun 29për zhvillimin e infrastrukturës së cilësisë në shqipërikontribuon në zhvillimin e qëndrueshëm të Shqipërisë , si dhe për të
   50  +29 2014 apr 14njofje ne internetne zgjedhjet e dates 20.12.2013 ne Universitetin “Aleksander Moisiu” Durres ... Shpallet lista e fituesve në programin e Doktorraturës “Shkenca Ekonomike” ...
   51  +7 2014 may 26ekonomia boteroreKam zgjedhur te trajtoj temen Ekonomia Politike Nderkombetare,per rendesine qe .... sic bene Gjermania perendimore dhe Japonia pas Luftes se ll Boterore .
   54  ~ 2014 apr 12banka intesa sanpaolo tiranedy banka me kapital grek: Banka e Tiranës dhe Dega e Bankës Kombëtare të ... Intesa Sanpaolo Bank Albania është ish- Banka Amerikane e Shqipërisë e cila ...
   55  ~ 2014 jul 03short selling ne shqipMInistria e Integrimit RSH dhe Ambasada Britanike ne Shqiperi , fq 22. 25 Annexes and .... 36 Article 23 of the SAA, see further a short analyses of Protocol 1. ..... buying or selling goods or services it has become possible for any person with.
   57  +40 2014 may 31informacione shendetesoreadministrimi, financimi dhe implementimi i sistemeve te informacionit Informacionit (SI) ne Skemen e Sigurimeve Shendetesore ne Shqiperi. ... informacione nga literatura te ndryshme,konferenca,biseda e rekomandime te ...
   60  ~ 2014 jun 19si lidhet shalliKirurgjia e tiroides, diagnostikimi, edukimi shëndetësor dhe kujdesi ndërsa kalcitonina ndihmon depozitimin e kaliumit në kocka, gjë që sjell si rrjedhojë uljen e përqëndrimit ..... mbajtja e një shalli ose bizhuterie. Kujdesi pas .... Komunikim verbal i dobësuar që lidhet me ndryshimet në shqiptim dhe me gjuhë të.
   62  ~ 2014 jun 11fundjave dimri ne durresvleresimi turistik i potencialit natyror dhe kulturor te rajonit të korcës.Në kreun 1 jepen të dhëna mbi pritshmëritë e lëvizjes turistike në Shqipëri.
   65  -1 2014 may 04analiza e bilancitINVESTIMET E HUAJA DIREKTE NE SHQIPERIQëllimi kryesor i këtij studimi është analiza e efekteve pozitive të investimeve të ..... thellim të defiticit të bilancit të pagesave të vendit dhe presion nënçmues mbi  ...
   66  +35 2014 jun 20universiteti qiprossigurimet shoqerore ne shqiperi dhe rekomandimet e keshillit te për periudhën e studimeve universitare , me kusht që personi i siguruar të ...... Ratifikim. Hyrje në fuqi. Shtetet. Austri. Belgjikë19. Qipro . Republika. Ceke20. 18.
   67  ~ 2014 jun 18paisje per djIsufiçenca renale acute; kujdesi infermieror. - Universiteti e ujit dhe elektroliteve , për të ekuilibruar eliminim e jashtëm dhe të prodhimit të brendshëm ;. 2 Rregullon .... Paisje analizimi e urines ne menyre automatike. 12 Vlerësimit të një ..... 12. [Medline]. 11. Yothers G, Sargent DJ , Ëolmark N, et al.
   67  +16 2014 apr 04ambasada australjane ne shqiperisistemi i azilit ne shqiperi dhe sfidat drej standarteve nderkombetareAnalizë e kuadrit ligjor në Shqipëri , arritjet dhe mangësitë. 8.
   67  +20 2014 mar 24felix kombe madjeBYLISI,SI QENDËR E RËNDËSISHME TURISTIKE Punoi Udhëhoqishkuarës dhe së ardhmes, vijimësi materiale e çdo kombi . Si ë tille ..... raportori pleqësise dhe eklesinë , madje edhe më shumë,iu duk e drejtë balaitëve që të .... njohura Felix dhe Fortis Një fazë të re në shkëmbimin e mallrave e përbën futja e.
   68  -19 2014 apr 10ministria e financesinvestimet publike me financim te huaj - Universiteti Aleksandër Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës. MF. Ministria e Financave . MI. Ministria e Integrimit. MMPAU. Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të ...
   69  +5 2014 jul 03kerkoj pune ne tiraneProgrami i nxitjes së punësimit nëpërmjet formimit në punë ;. IV. Programi i .... Gjithashtu kriza ekonomike që ka goditur vende të ndryshme të BE-së e në veçanti.
   70  ~ 2014 jul 03maqedoni skopje company registrationcompanies , the present work aims at examining the success of the European projects that
   70  +31 2014 apr 04njoftime nga aktualitetiTë ardhurat nga tatimet dhe doganat përbëjnë zërin kryesor në sigurimin e të ardhurave
   71  +30 2014 apr 13pogradec dhoma me qiraPër akomodimin e turistëve shërben edhe Hotel “Akademia” me 50 dhoma dhe 11 .... Vizitorët mund të marin varka me qera për të bërë shëtitje, për të peshkuar në ... Lini dhe Tushemishti lidhen nga 25 km breg liqenor pasi lë pas Pogradecin .
   71  -10 2014 apr 01tatimi ne burimE dhjeta, tatimi që merrej mbi prodhimet e tokës, zinte vëndin e parë në strukturën e të
   72  +26 2014 apr 07bimet si lende drusoregjërë për tregtinë e lirë, si pjesë e pandarë e proçesit të integrimit. Në mënyrë të ..... Kontrolli sanitar dhe fitosanitar i kafshëve dhe bimëve të importuara. ... shembull mund të përmendim eksportimin e lëndës drusore e cila detyrimisht duhet të.
   72  +20 2014 apr 03vende pune ne tirane
   73  -48 2014 may 22vlersimi per ekonomineTJETËR PËR VLERËSIM DHE NUK ËSHTË BOTUAR I TËRI OSE PJESË TË ... aktivitetet ekonomike dhe gjykimet e legjitimitetit të tyre në kontekstin e ...
   73  -23 2014 apr 04kerkoj pune ne durresUniversiteti Aleksander Moisiu Durres - Alexander Moisiu University of Durres is the ... Pjesëmarrës institucionet dhe emrat më të njohur në fushën e studimeve ...
   74  -38 2014 jul 03oferta pune ne shqiperi
   74  -3 2014 jun 15revolucioni francezshteti i se drejtes1.7 Revolucioni borgjez ne SHBA ; Bill of rights . ... 1.8 Revolucioni borgjez francez . ... 1.8.1 Deklarata franceze e te drejtave te njeriut dhe qytetarit .
   75  +26 2014 may 31koordinator shqipBiblioteka - Universiteti Aleksander Moisiu Durres - Durres Në saj të projektit “EU info point” koordinator i së cilit është Delegacinin e Komisionit Evropian në Shqipëri, UAMD fitoi statusin “EU info Point”. ... Literaturë shqip
   75  ~ 2014 apr 07xhevair holding turkeyLista bibliografike e librave 2009-2013 - Universiteti Aleksandër Grimberg ; përkth. Balil Gjini ; red. Xhevair . Lleshi.- Tiranë : Uegen, 2003. 2 v. ; 354 f. ; 21 cm.
   76  -17 2014 apr 30turizmi ne kosoveturizmi historik në qarkun e beratit : problemet dhe perspektivatTURIZMI NË BERAT. 2.1. .... PROBLEMET QE KA TURIZMI NE QYTETIN E BERATIT ..... Shqipërinë nga vëndet aleate si dhe grupet kosovare gjate tureve të  ...
   77  -1 2014 jun 10shqiperia ne nato3.3 Misioni i Aleancës së Atlantikut të Veriut NATO . 47. _ ... përqëndrohet në Shqipëri, duke trajtuar raportin që ka pasur Shqipëria me organizatat e huaja në .
   78  ~ 2014 may 26kanceri ezofagutkanceri i pulmoneve te femrat - Universiteti Aleksandër Moisiu Durrëskanceri ipulmoneve, simptomat e tij, etiologjin, faktorët nxitës, klasifikimin e .... në gëlltitje: një nga shenjat më të përhapura të kancerit të ezofagut apo fytit.
   79  +18 2014 jul 02universiteti i tiranesUNIVERSITETI “ALEKSANDER MOISIU DURRES ...... punekerkues te papune kane ndjekur kurset ne keto qendra nga te cilet 64 jane ne rajonin e Tiranes .
   79  +2 2014 may 24probleme socialePromovohet Libri “ Probleme sociale bashkëkohore” - Universiteti Promovohet Libri “ Probleme sociale bashkëkohore”. Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Fakulteti i Edukimit dhe Instituti Shqiptar i Sociologjisë, organizuan më ...
   79  -1 2014 apr 15universiti i tiranesDiploma: Drejtësi, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës (2006-2010). Master shkencor: E Drejtë Publike Ndërkombëtare, Universiteti “Aleksandër Moisiu” ...
   80  ~ 2014 may 23banka kombetare tregtareSistemi bankar shqiptar përbëhet nga banka tregtare me kapital shtetëror, të huaj e të ..... Banka Kombëtare Tregtare u themelua në Janar 1993, nga bashkimi i ...
   80  ~ 2014 may 22driver ecrm macroThe purpose of eCRM is to “serve the customers in better way, retain valuable customers and
   80  -20 2014 may 15banka kombetare tregtare prishtineIII.6 Banka Kombetarë Tregtare .... këtij qyteti cka tregon për zhvillimin ë hershëm tregtar të qytetit të lashtë të ..... Në panairin e Turizmit në Prishtinë -Kosovë.
   80  -3 2014 apr 03databaze email ne shqiperiMInistria e Integrimit RSH dhe Ambasada Britanike ne Shqiperi , fq 22. 25 Annexes
   82  -28 2014 apr 18goal setting kreitnerOrganizational Behavior Key Concepts, Skills & Best Practices Angelo Kinicki. Robert Kreitner ... Motivation II: Equity, Expectancy, and Goal Setting . Improving ... Making Decisions and Managing Social Processes. Effective ...
   83  ~ 2014 may 07ministria e drejtesise kosovezgjidhja e mosmarrëveshjeve . roli i gjykatës ndërkombëtare të 5.5 Nga ndryshon Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë ?prej gjykatave të tjera ndërkombëtare?23. KreuVI
   83  -21 2014 apr 20provim per aktrimBukleti informativ i Universitetit - Universiteti Aleksandër Moisiu DurrësPër herë të parë në vendin tonë hapet një fakultet ku mësimi integrohet me ..... Kontrolli i dijes kryehet vetëm me anë të provimit me shkrim .... Aktrimi ishte në gjuhën angleze. Studentët performuan në. Durrës, Elbasan, Shkup e. Tetovë.
   83  +14 2014 apr 18albanian tourism boardRector of European University of Tourism , Tirana, Albania . Prof. Michel .... Sports of Albania , Director of Public Relations Department of Bank of Albania . She is.
  1 2 of 2 pages