Please wait for loading...agjensia prokurimeve publike

keyword competition rating: 1.0 / 5.0

/
 1  ~ app.gov.al
Agjencia e Prokurimit PublikMirësevini në Sistemin e Prokurimit Elektronik të Agjencisë së Prokurimit Publik . Platforma e prokurimit elektronik është një aplikim i bazuar në rrjet, që mbështet ... ‎Publikimi i Tenderave - ‎Njoftim i Fituesit - ‎Njoftime - ‎Udhezime
 2  +4 ikub.al
AGJENCIA E PROKURIMIT PUBLIK - Biznese, Komunitet ... - ikub.alBul. Deshmoret e Kombit tek godina e Kryeministrise. Tiranë. - Trego te zmadhuar ne harte. Agjencia e Prokurimit Publik . +355 42 277 510. infoapp@ app.gov.al.
 3  +1 acp.al
republika e shqiperise agjencia e prokurimeve publike ... - ACPDokumenta Standarde te Tenderit. REPUBLIKA E SHQIPERISE. AGJENCIA E PROKURIMEVE PUBLIKE . DOKUMENTAT STANDARDE TË PROCEDURËS.
 4  +3 shtetiweb.org
Procedurat e prokurimit publik - ShtetiWebPër zbatimin e këtij ligji është ngarkuar Agjencia e Prokurimit Publik . Ajo ka për detyrë të paraqesë në Këshillin e Ministrave propozime për ...
 5  -2 njoftime.co
Agjencia e Prokurimit Publik - Njoftime.coAlbany, NY. Mot i vrenjtur, 20 °C. En. Stuhi shiu. të larta: 26 °C, të ulta: 18 °C. Pr. Reshje shiu gjate nates. të larta: 23 °C, të ulta: 16 °C. Sh.
 6  -4 rks-gov.net
Agjencia Qëndrore e ProkurimitSipas nenit 94 te Ligjit te Prokurimit Publik Nr. 04/L-042, ne kuadër te Ministrisë se Financave të Republikës së Kosovës është themeluar Agjencia Qendrore e ...
 7  +26 minfin.gov.al
Ndjesë, faqja që kërkuat nuk u gjet. Klikoni këtu www.kryeministria Thesari · Borxhi · Arkiva. Media. Video · Foto · Shkrime · Kontakt · Kontakto me drejtorinë përkatëse. KREU Agjencia e Prokurimeve Publike 1250 1.php ...
 8  ~ kqk.gov.alVKM Rregullat e ProkurimitAgjencia e Prokurimit Publik duhet të hartojë dhe publikojë dokumentat standarde .... parashikimeve të prokurimeve publike ”, dhe e publikon atë në. Buletinin e ...
 9  +8 gazeta-shqip.com
KLSH: Korrupsion tek Agjencia e Prokurimeve në Kryeministri KLSH: Korrupsion tek Agjencia e Prokurimeve në Kryeministri ... financiare që Komisioni i Prokurimeve Publike (KPP) i ka shkaktuar buxhetit, ...
 10  +3 ceftatradeportal.com
Prokurimi Publik - Cefta Trade PortalAgjencia e Prokurimit Publik i cili është organ qendror, person juridik publik në varësi të Kryeministrit, i cili nxjerr aktet ligjore dhe nenligjore, ...
 11  +4 e-albania.al
Gjurmimi i ceshtjeve te prokurimit publik - Shërbimi | e-Albania.alGjurmimi i ceshtjeve te prokurimit publik eshte nje sherbim elektronik i cili mundeson gjurmimin e pjesemarrjes ne tendera, ne Agjensine e Prokurorimit Publik, ...
 12  +31 vitrina.edu.al
Agjensia e prokurimeve publike - Universiteti VITRINAKështu me një vendim të Këshillit të Ministrave themelohet Agjensia e Prokurimit Publik (APP) si organ qendror, person juridik publik në varësi ...
 14  ~ kdi-kosova.orgraport i monitorimit të prokurimit publik në ministrinë e ... - KDIAK. Autoriteti Kontraktues. APP. Agjencia e Prokurimit Publik . AQP. Agjencia Qendrore e Prokurimit. ARBK. Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë.
 15  +6 parlament.al
Arben Malaj – Tani në korrik mund të jenë mbledhur ankesa për Të ndahej ankimimi nga Agjencia për shkak të konfliktit të interesit që Agjencia ... Në këndvështrimin tim, raporti që ka Agjencia e Prokurimit Publik për të gjithë ...
 16  ~ kpp.gov.alFaqja kryesore - Faqja kryesoreTë dashur Vizitorë, Mirësevini në faqen e internetit të Komisionit të Prokurimit Publik . E drejta për të pasur qasje në informacion dhe për të qenë i informuar ...
 17  +84 a1tv.al
Agjensia e prokurimeve publike , me procedura te reja - A1 TVAgjencia e prokurimit publike paraqiti edhe faqen elektronike dhe procedurat e tenderimit elektronik nepermjet kesaj faqeje per te gjithe te ...
 18  +24 gjykataeapelittirane.al
ANETAR : Dalip BUSHI - Gjykata e Apelit TiraneE PADITUR: Agjensia e Prokurimit Publik , adresa Bulevardi «Deshmoret e Kombit» Keshilli i Ministrave, Tirane, (ne mungese). Avokatura e Shtetit: (ne ...
 19  ~ interalbanian.comGarancia e Ofertës - InterAlbanianSipas kritereve të vendosura nga Agjensia e Prokurimeve Publike , për rastet e pjesmarrjes në tender, interalbanian ofron Garancinë e Ofertës.
 20  +46 financa.gov.al
Strategjia për Parandalimin dhe Shlyerjen e Detyrimeve të APP – Agjensia e Prokurimeve Publike . DPT – Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. KDP - Komiteti i Detyrimeve të Prapambetura. KLSH – Kontrolli i Larte i  ...
 21  +80 gen.al
Fondi rezervë për institucionet, asnjë punonjës shtesë - LajmeZbatimi i buxhetit të vitit 2014 nga institucionet publike do t'i ... Në këtë rast, udhëzimi përcakton se Agjencia e Prokurimeve nuk fillon ...
 22  +9 infoarkiva.com
Investimet shtetërore, problem prokurimet publike Alsat 2010-05-04Ndërkohë edhe vetë Agjensia e Prokurimeve Publike është e përfshirë në këto gabime. Madje ajo për më shumë se 80 raste shkeljesh në ...
 23  +37 shqiptarja.com
Shqiptarja.com - Privatizimi i Portit të Durrësit PS: Do ta zhbëjmë Jo më larg se në datën 19 gusht, Agjensia e Prokurimeve Publike ka shpallur ... Një tjetër tender, një tjetër koncesion, një tjetër plaçkitje e aseteve publike.
 24  +22 shekulli.com.al
Ndahet fondi rezervë për institucionet, asnjë punonjës shtesë Zbatimi i buxhetit të vitit 2014 nga institucionet publike do t'i ... Në këtë rast, udhëzimi përcakton se Agjencia e Prokurimeve nuk fillon ...
 25  ~ artacademy.alBuletini 27 Janar 2014 Agjencia e P - Universiteti i ArteveBuletini 27 Janar 2014 Agjencia e Prokurimit Publik ... Objekti i prokurimit ( nqs ka lote i ndare sipas loteve): “Sherbimi i sigurimit dhe ruajtjes se ...
 26  +46 scribd.com
Buletini_Nr.20_date_21.05.12 - ScribdBuletini 21 Maj 2012 Agjencia e Prokurimit Publik . KREU I PARE Buletini i Prokurimit Publik . me shume informacion_______________ ...
 27  ~ oag-rks.orgBallina - Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP)"Të kontribuojmë për menaxhim të mirë financiar në administratë publike. Ne do të kryejmë auditime të .... Fondi i Privatizimit dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit - 2013. Ministria e Punës dhe ... Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik - 2013.
 29  -11 sot.com.al
72 - Agjencia e Lajmeve SOT NEWSAgjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, .... agjencia e prokurimeve publike për të dhënë me koncesion portin e Durrësit.
 30  ~ qbz.gov.al:81168 - Fletorja ZyrtareAgjencia e Prokurimit Publik verifikon zbatimin e procedurave të prokurimit publik , ... Për të realizuar funksionet, Agjencia e Prokurimit Publik ka të drejtë të ketë ...
 31  ~ qkkb.gov.alProkurimet publikeNë zbatim të ligjit nr.9643 datë 20.11.2006 “Për prokurimin publik”, i ndryshuar si dhe të VKM nr.1 datë 10.01.2007 “Për miratimin e rregullave të Prokurimit  ...
 32  -10 ekonomia-ks.com
Agjensionet e Pavarura te Republikës së Kosovës - Informata Agjencia e Prokurimit Publik . Adresa: Kompleksi ish "Germia", kati i IV, rr. Nënë Tereza Tel: +381 (0)38 200 30 049. Fax: +381 (0)38 211 915
 33  +67 illyriapress.com
PS: Anulim dhe hetim tenderit për portin e jahteve në Durrës - ILLYRIAMë 19 gusht, Agjencia e Prokurimeve Publike shpalli fituesin e tenderit për dhënien me koncesion të tipit “BOT”, përndryshe ndërtim, shfrytëzim ...
 34  -11 monitor.al
Ligji i prokurimeve : Propozohet heqja e Avokatit të ... - MonitorAgjencia e Prokurimeve Publike ka përfunduar me kompaninë përkatëse, softin e këtij programi dhe është e domosdoshme që të gjitha ...
 35  ~ sbfalbania.orgDibra - GjirokastraII Organizimi i prokurimit. Agjencia e. Prokurimit Publik . III Rregulla te perbashketa. IV Zgjedhja e procedures prokurimit. V Procesi i prokurimit. VI Ankimi dhe ...
 36  -12 informer.com
app.gov.al at Website Informer. RedirectingKeywords: app, agjencia e prokurimit publik , app.gov.al, www.app.gov.al, prokurimet publike. Daily visitors: 801. Daily pageviews: 3 204. Alexa Rank: 413522 ...
 37  +64 mti-ks.org
PowerPoint Presentation - Ministria e Tregtisë dhe IndustrisëAgjensia e Prokurimeve Publike , Komisioni rregullator i prokurimeve publike . Prokurimet Qeveritare. MTI, organizatat e biznesit. Investimet. Sherbimet.
 39  ~ shish.gov.alDokumentet Standarde te ankandit publik - SHISHMe marrjen e ankesës me shkrim të ankimuesit, Agjencia e Prokurimit Publik përgjigjet me shkrim brenda 5 ditëve. Kur për shqyrtimin e ...
 40  ~ akti.gov.alRregullore e Brendshme e Organizimit dhe e Veprimtarisë së Agjencia e Mjedisit e ka seline ne Tirane dhe ka vulen e vet. II. MISIONI. ..... Organizon dhe ndjek procedurat e prokurimeve publike ne perputhje me.
 41  +41 balkanweb.com
Balkanweb.com - PS: Qeveria 'Rama' do të zhbëjë koncesionet e Jo më larg se në datën 19 gusht, Agjensia e Prokurimeve Publike ka shpallur fituesin e tenderit për dhënien me koncesion të Portit të Durrësit. Një tjetër tender  ...
 42  +58 dielli.al
Universiteti i Sporteve,njoftim për vende të lira pune - Dielli.al1) Konkursi fillon nga dita e shpalljes ne Buletinin e Njoftimeve Publike, Agjensia e Prokurimeve Publike dhe perfundon dy jave pune pas ketij njoftimi. 2) Vetem ...
 43  +57 balkaninsight.com
vendim - Balkan InsightAgjensia e e Prokurimit Publik eshte shprehur se ne materialin tuaj mungon relacioni i hollesishem i perllogaritjes se fondit limit, arsyet e perzgjdhjes se ketij  ...
 44  +41 80.78.70.231
Ligjet.org - Për disa ndryshime dhe shtesa në vendimin nr. 1, datë Në kreun 1 "Organizimi i prokurimit publik ", bëhen ndryshimet dhe shtesat e ..... Në këtë rast, autoriteti kontraktor kërkon nga Agjencia e Prokurimit Publik  ...
 46  ~ qarkushkoder.orgKëshilli Qarkut Shkodër | Regional Council of Shkoder - Lidhje te tjeraMinistria e Integrimit · Ministria e Mbrojtjes · Agjensia e Prokurimeve Publike · Ministria e Transportit · Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve · PNUD
 47  +22 gazetadita.al
PS: Vendimi i parë i qeverisë, zhbërja e koncesioneve | GAZETA DITAJo më larg se në datën 19 gusht, Agjensia e Prokurimeve Publike ka shpallur fituesin e tenderit për dhënien me koncesion të Portit të Durrësit. Një tjetër tender  ...
 48  -19 ata.gov.al
Vendet Vakante ne Administraten Publike | Agjencia Telegrafike Tiranë, 6 Janar /ATSH/ B.Kastrati/ -Departamenti i Administratës Publike ka ... 6- Drejtor ne drejtorine e koncensioneve, prokurimeve , shpronesimeve dhe ...
 49  +52 centroestero.org
AG JEN CIA E TRA JTIM IT TE KO N CESIO N EV EAG JEN CIA E AGJENCIA E TRAJTIMIT TE KONCESIONEVE ... Kontratat e Prokurimit Publik , te kryera ne baze te Ligjit per ... Rritje e efiçencës në investimet publike. Krijimi i ...
 50  +51 gazetatema.net
PS: Zhbërja e koncesioneve të gabuara, ndër vendimet e para të Jo më larg se në datën 19 gusht, Agjensia e Prokurimeve Publike ka shpallur fituesin e tenderit për dhënien me koncesion të Portit të Durrësit.
 51  +50 shendetesia.gov.al
REGJISTRI I REALIZIMEVE TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER REGJISTRI I REALIZIMEVE TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER VITIN 2011. INSTITUCIONI ..... Agjencia e Abonimeve te Shtypit shpk. 12.
 52  -3 slideshare.net
Buletini nr. 51_date_26.12.11 (1) - SlideShareBuletini 26 Dhjetor 2011 Agjencia e Prokurimit Publik KREU I PARE Buletini …
 53  ~ aea-al.orgLigji Nr.9663 dt. 18.12.2006 i azhornuar – Për konçesionetfund të procedurës, depozitohet në Agjencinë e Prokurimit Publik . Forma dhe mënyrat e .... ndaj tyre bëhen nga Agjencia e Prokurimit Publik . 2.