Please wait for loading...drejtoria teknike e tatimeve

keyword competition rating: 2.0 / 5.0

/
 2  +2 shqiperia.com
Drejtoria e Tatimeve - Shqiperia.comReforma e tatimeve në Shqipëri po ecën me hapa të shpejtë dhe konkretë. ... me vendimin nr.1476, date 12.11.2008, “Për karakteristikat teknike e funksionale të  ...
 3  ~ njmlf.gov.alFaqja KryesoreÇertifikon pajisjet e basteve, sipas specifikimeve teknike , të përcaktuara me udhëzim të ... Njofton Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve për të gjitha të dhënat,  ...
 4  +96 shqiptarja.com
Në krye të Tatimeve VIP M.Kalia Vilma Rakipi tek tatimet e TiranësSipas burimeve nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve , në sektorin më të ... e fiskut qe nga viti 1993, ka drejtuar deri ne vitin 2001 Drejtorine Teknike   ...
 5  +95 pixel.al
DREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE ... - pixel.alSistemi i integruar kompjuterik në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve ... numrit të ndërhyrjeve teknike , e cila do të pasqyrohet në raportin tatimor ditor  ...
 6  +1 slas.info
DREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE – LEGJISLACIONI Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve propozon, dhe Ministri i Financave miraton ..... në zbatim të këtij ligji, i cili perfshin përdorimin e koefiçientëve teknikë ,.
 7  +10 admin.ch
INFORMACIONDREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE GENERAL TAXATION ..... e mbajtura në burim ndaj dividentëve, interesave, honorareve dhe shërbimeve teknike .
 8  ~ bashkiafier.gov.alBashkia Fier » Lejet e NdërtimitQytetari aplikon në zyrën e Sekretarisë Teknike pranë Drejtorisë së Urbanistikës me ... Vërtetim nga Drejtoria Rajonale e Tatim-Taksave , Fier për shlyerjen e   ...
 9  -4 minfin.gov.al
IUdhëzimet teknike të lëshuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve duhet të perfshihen në të ardhmen në Udhëzimin e Përgjithshëm te ligjit te procedurav e   ...
 10  ~ qbz.gov.al
2 - qbz - Qendra e Botimeve ZyrtarePër hartimin e specifikimeve teknike të çdo dokumenti tatimor , Ministri i Financave ... i cili përbëhet nga një përfaqësues nga Ministria e Financave, Drejtoria e .
 11  -2 gjykataeapelittirane.al
REPUBLIKA E SHQIPËRISË GJYKATA E APELIT TIRANË Nr. 2259 - Drejtoria e Apelimit Tatimor Tirane, (ne mungese) .... parashikuar ne VKM Nr. 871, date 14.11.2007 “Per karakteristikat teknike e funksionale te pajisjeve fiskale”,  ...
 12  -6 gazeta-shqip.com
Tatimet , spiunë dhe gjoba për biznesin - Gazeta SHQIP | Gazeta “Kohët e fundit janë nxjerrë nga ju udhëzime teknike me karakter orientues që ... Në jo pak herë Drejtoria e Tatimeve i ka shkaktuar probleme  ...
 13  ~ uccial.alPËR PROCEDURAT TATIMORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË 10.2.2 Udhezimet teknike të lëshuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve duhet të ... shumepaleshe, behet nga Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve (shkurt   ...
 14  ~ eduart0.tripod.comligji i procedurave tatimore 01/2013a) "Administratë tatimore " përfshin Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve , .... ligjore, administratën e burimet njerëzore dhe hartimin e rregullave teknike .
 16  +17 ikub.al
time.al - Në krye të Tatimeve VIP M.Kalia Vilma Rakipi tek tatimet e Sipas burimeve nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve , në ... ka drejtuar deri ne vitin 2001 Drejtorine Teknike , Tvsh-Akcize, eshte nje nga  ...
 17  +84 qkr.gov.al
DREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE ... - KreuMe këtë ligj rregullohen marrëdhëniet që lindin në fushën e tatimit mbi ..... j) shpenzimet për shërbime teknike , konsulence dhe të menaxhimit të  ...
 18  -15 mete.gov.al
LIGJ Nr. ------ date------------- PËR PROCEDURAT TATIMORE Ne perberje te drejtorise se pergjithshme te tatimeve bejne pjese edhe: - drejtoria e regjistrimit dhe sherbimit te tatimpaguesve;. - drejtoria teknike ;. - drejtoria e   ...
 19  ~ dsdc.gov.alStrategjia Sektoriale e Financave Publike 2008 – 2013 - DSDC2) Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve eshte institucioni qendror i taksave ne ... Teknologjise se Informacionit, Drejtoria Teknike , Drejtoria e Marredhenieve me.
 20  +74 sot.com.al
Zv/ministri i Financave mbledh Këshillin Tatimor , ja emrat e rinj Zv/ministri i Financave mbledh Këshillin Tatimor , ja emrat e rinj ... Gjini, Drejtoresha e Drejtorisë Teknike ; Bujar Bendo, Dhoma e Tregtisë dhe  ...
 21  +79 swift.com
REPUBLIKA E SHQIPERISE REPUBLIC OF ALBANIA - SwiftDREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE - LEGJISLACIONI TATIMOR .... në burim ndaj dividentëve, interesave, honorareve dhe shërbimeve teknike . 2.
 22  ~ monitor.al
për proçedurat, kriteret, llojin dhe sasinë e përjashtimeve ... - Monitorsipas analizave teknike te punimeve ne fuqi dhe periudhën e përdorimit. ... dërgohet në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve (D.P.T). e cila nje kopje e dergon.
 23  ~ ek-sk.comVENDIM Nr.708, datë 12.10.2011 PËR MIRATIMIN E MANUALEVE teknike të tyre, të rishikuara, sipas tabelave që i bashkëlidhen këtij vendimi, ... Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve të dërgojë të dhënat për  ...
 24  +7 rks-gov.net
DREJTORIA E FINANCAVE, EKONOMISË DHE E ZHVILLIMITKjo drejtori aktivitetin e vet e ushtron në lëminë e Ekonomisë dhe të Financave ... Njësia për Tatim në Pronë dhe të ardhura tjera;. 3. .... 13470 Shërbime teknike .
 25  +76 wikimapia.org
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - Tiranë | administrative Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ote about Shkolla Teknike Elektrike "Gjergji Canco" 2 months ago. tiran. Marsela  ...
 26  +74 news.al
Drejtoria e Tatimeve Pajisjet fiskale po vendosen ne perputhje me Tirane 3 shkurt 2011 NOA- Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve nepermjet nje ... jane me karakteristika teknike te miratuara me Vendim te Keshillit te Ministrave.
 27  +15 peshkupauje.com
Berisha: Përgjoni dhe spiunoni bizneset | Peshku pa ujëDrejtoria e Hetimit Tatimor , në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve , është ... penale, fiksimin dhe dokumentimin e provave, duhet të përdorin mjete teknike dhe  ...
 28  ~ bashkiavlore.orgKërkesë për Legalizimin e Shtesave në Ndërtime - BASHKIA VLORERaporti I Vleresimit per anen teknike dhe konstruktive te nderteses ose karabinase ... Vertetim nga Drejtoria e Tatim-Taksave ne Bashki qe konfirmon se subjekti  ...
 30  ~ fint.gov.alRAPORTI VJETOR - Drejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Granti nga zyra teknike e Departamentit Amerikan te Thesarit per antene satelitore ..... Ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve , per vitin 2006 jane derguar per  ...
 31  +14 kpmg.com
Broshura Tatimore 2013 - KPMGBazuar në Legjislacionin Shqiptar shkalla tatimore e zbatueshme është 10%. Amortizimi
 32  -30 dogana.gov.al
Drejtoria e Përgjithshme e Doganave | Administrata Doganore Drejtoria Pergjithshme e Doganave organizohet ne 5 Departamente : Departamenti
 33  ~ bashkialushnje.gov.alTransporti - Bashkia LushnjeNje vertetim prej Drejtorise se Tatim – Taksave prane Bashkise Lushnje,qe trgon se .... Vertetimin per kontrollin e objektit per respektimin e kushteve teknike te  ...
 34  +66 gazetatema.net
Drejtorët e rinj janë vërtet shumë të rinj. Topalli: Të ardhurat e Gazeta e kësaj partie shkruan se Drejtoresha e Tatimeve është një ish- arkëtare. Por ndërsa ka marrë përsipër këtë drejtori kaq të rëndësishme, .... nga keto karakteristika – dhe teknikisht eksperienca fitohet pas 6 muajsh  ...
 35  ~ invest-ks.orgLigji për Administratën Tatimore dhe Procedurat1.8.9. çdo formular i caktuar nga Drejtori i Përgjithshëm për qëllimin e ..... dispozitave të këtij ligji, për të dhënë asistencë teknike në fushat e ndërlikuara që .
 36  +65 mapo.al
Propozimi i Dhomës Amerikane: “Vonesat në rimbursimin e ... - MAPOPërfaqësuesit e Drejtorisë së Tatimeve prezantuan se gjatë 2012-ës ... vendimet teknike të DPT-së dhe interpretimeve mbi baza anonime.
 37  +19 dig.do
Information about tatime .gov.al: Kreu - Kreu - Dig.doDrejtoria e Përgjithshme e Tatimeve . Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve Organigrama e DPT Kontakte DPT. Degët e Tatimeve ... Vendime Teknike Paisjet Fiskale.
 38  -10 gazetadita.al
Tatimet kërkojnë transparencën e biznesit, vetë larg të dhënave Një cështje që ndoshta në pamje të parë mund të duket dhe si teknike , ose e ... e të dhënave fiskale që në faqen e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve , nuk e   ...
 39  ~ elbasani.gov.alLicence taksiVërtetim nga drejtoria tatim taksave vendore për shlyerjen e detyrimeve vendore. 6. Dokumentin e gjëndjes teknike të mjetit (çertifikatës kontrollit model 020). 7.
 40  +11 shtetiweb.org
PAKETA E LIGJEVE FISKALE -‐ Ligji Nr.9920, datë 19.5.2 - ShtetiWebDREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE – LEGJISLACIONI TATIMOR 2011 . Ligj Nr. 9920 ..... njerëzore dhe hartimin e rregullave teknike .
 41  +32 illyriapress.com
Biznesi amerikan propon ndryshime ligjore në Shqipëri - ILLYRIAPërfaqësuesit e Drejtorisë së Tatimeve prezantuan se gjatë 2012-ës ... i të gjitha Vendimeve Teknike të DPT-së dhe interpretimeve mbi baza  ...
 42  ~ eurofast.euRregullorja mbi Tatimin e Mbajtur në Burim në Shqipëri - eurofast.euSipas ligjit mbi tatimin mbi të ardhurat no: 8438, neni 33, norma e tatimit tëi mbajtur në
 44  +20 energjia.al
Portali i EnergjiseMinistria e Industrisë dhe Energjisë në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe
 45  +55 academia.edu
Ligji derguar kesh ministrave 202 1 | Emiljano Driza - Academia.eduNeni 10 Udhezimet teknike 1) Ministri i Finacave miraton udhezim te pergjithshem per zbatimin e legjislacionit tatimor . 2) Drejtori i pergjithshem i tatimeve , me  ...
 46  +54 tirana.gov.al
Lidhja e ligjit nr.9920, datë 19.5.2008LIGJ Nr.9920, datë 19.5.2008 për “Procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë” (i
 47  ~ orikum.gov.alDrejtoria e Urbanistikes - Bashkia OrikumDrejtoria e Urbanistikes ka per qellim studimi, zbatimi i politikave dhe ... për sheshe ndërtimi (çertifikimi i relievit te paraqitur në shkallën teknike të pranuar).
 48  ~ sli.gov.alRreth ISHPSHSHMinistrinë e Brendëshme (VKM Nr. 164, datë 22.3.2007); Drejtorinë e Përgjithshme
 49  -14 parlament.al
REPUBLIKA E SHQIPËRISË KUVENDI Komisioni për Edukimin dhe Dritan Gazidede – drejtor i drejtorisë teknike të KKRT-së. Sara Xhumbari .... edhe Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve . Por nga ana e këtij  ...
 50  ~ customs.gov.mkRAPORT PËR PUNËN E DREJTORISË DOGANORE NË PËR Thjeshtëzimi dhe përshpejtimi i procedurave doganore dhe tatimore
 52  +48 pad.gov.al
Raporti për Grupin e parë të Ministrive - departamenti i administrates Asistencë teknike dhe mbështetje për DAP, për grupet e analizës funksionale në të gjitha .... lihet Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve . ME ka funksionalitetin  ...
 54  ~ zshda.gov.alAnaliza 6-mujore e ZSHDA-se per vitin 2012 - Zyra Shqiptare për të teknike për forcimin e kapaciteteve zbatuese të ZSHDA-s dhe partnerëve të saj” ... të Drejtave të Tjera të lidhura/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve / Drejtoria e   ...
 56  +4 noa.al
Drejtoria e Tatimeve : Pajisjet fiskale po vendosen në përputhje me Tiranë, 3 shkurt 2011, NOA- Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ... janë me karakteristika teknike të miratuara me Vendim të Këshillit të  ...