Please wait for loading...fjalor shqip suedisht

keyword competition rating: 5.0 / 5.0

/
 1  +5 goethe-verlag.com
50languages Shqip - Suedisht Pёr fillestarёt | Stinёt dhe moti 50languages Shqip - Suedisht Pёr fillestarёt, Njё libёr nё dy  ...
 2  -1 google.com
Google PërktheKy përkthyes mbështet: Shqip , Afrikanisht, Anglisht, Arabisht, Armene, ... Sibuano , Sllovakisht, Sllovenisht, Somalisht, Spanjisht, Suahilisht, Suedisht , Tajlandisht  ...
 4  ~ translate.com
Fjalor Shqip - suedisht in Swedish TranslationFjalor Shqip - suedisht Translated to Swedish. Albanian to Swedish. left Go Back. Translate G. needs your help. They want the perfect translation. Help Now right.
 6  ~ dituria.seBotohet Fjalori i parë Shqip - Suedisht me rreth 35.000 fjalë - DituriaFjalori i parë Suedisht - Shqip me 17.000 fjalë të përdorimit të zakonshëm, të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 27.000 fjalësh, u botua për herë të parë  ...
 7  -2 wikipedia.org
Fjalor Suedisht - Shqip - WikipediaFjalori suedisht - shqip i autorit Sadulla Zendeli-Daja me 28000 fjalë, është botim i Agjencisë Kombëtare Suedeze për Arsim-Enti për Zhvillim i Suedisë, Stokholm  ...
 8  ~ only-astriti.page.tlonly-astriti - Fjalor Suedisht - Shqip ?Fjalor Shqip - Englisht ? Si te merrni passa eN hi5 ? Sa paguhen Kengetaret Shqiptare ? Luaj me kuaj ? ... Fjalor Shqip - Gjermonisht ? Website dhe Foto Te  ...
 9  ~ only-blerii.page.tlonly-blerii.page.tl - FJalor Suedisht - SHqip .Fjalor GJermanishtT. SHqip : · Hap Email me De · HAP add me It ... FJalor Suedisht - SHqip . => Faqja kryesore · FJalor SHqip ANGlisht · SHenime Per Pavarsin  ...
 10  +91 tribunashqiptare.net
FJALORËT E DAJES, DHE KY I TANISHMI SHQIP - SUEDISHT DO Fjalori i parë, Suedisht - Shqip , me 17.000 fjalë të përdorimit të zakonshëm, të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 27.000 fjalësh,  ...
 11  +3 kosdir.com
Fjalor | Web Direktori Shqip - KosDirFjalor | Me shume se 3000 web faqe ne gjuhen shqipe te listuara sipas kategorive. ... Fjalor Shqip - Suedisht Fjalor Shqip - Suedisht dhe anasjelltas.
 12  -2 worldcat.org
Fjalor suedisht - shqip (rreth 3.800 fjalë) - WorldCatGet this from a library! Fjalor suedisht - shqip (rreth 3.800 fjalë). [I Rugova; Svensk- albanska föreningen.]
 13  +25 stockholm.se
Svensk-albanskt lexikon [28.500 ord] = Fjalor Suedisht - shqip Svensk-albanskt lexikon. [28.500 ord] = Fjalor Suedisht - shqip . Författare: av Sadulla Zendeli; Typ och år: (Bok, 2004 ); Språk: Språk: Albanska; Sidor: Längd:   ...
 15  -2 kombetare.al
“Toena” boton fjalorin e parë Shqip - Suedisht - KombëtareShtëpia Botuese “Toena” boton Fjalorin Shqip - Suedisht , me rreth 35.000 fjalë. Fjalori pasuron dhe barazon leksikografitë e të dy gjuhëve,  ...
 16  +7 ikub.al
time.al - “Toena” boton fjalorin e parë Shqip - Suedisht - Na ndiqni ne Shtëpia Botuese “Toena” boton Fjalorin Shqip - Suedisht , me rreth 35.000 fjalë. Fjalori pasuron dhe barazon leksikografitë e të dy gjuhëve,  ...
 17  ~ infopublicitet.blogspot.comInfo publicitet: Botohet Fjalori i parë Shqip - Suedisht me rreth 35.000 Fjalori i parë Suedisht - Shqip me 17.000 fjalë të përdorimit të zakonshëm, të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 27.000 fjalësh, u botua për herë të parë  ...
 18  +83 frbb.net
FJALOR - Shqip - Suedisht - hotla - Frbb.nethttp://lexin2.nada.kth.se/sve-alb.html shqip - suedisht .
 19  -2 statmyweb.com
Fjalor - shqip - suedisht -online | Top Rated Websites - Stat My WebFjalor - shqip - suedisht -online | Top rated websites: babelx.net,sprakradet.se.
 21  +1 botasot.info
Edhe një fjalor i Sadulla Zendelit - Dajës - Diaspora - Bota SotFjalori im i parë i ilustruar, shqip -anglisht-itaslisht- suedisht ”, botoi “Toena”- Tiranë , 2011) Në Suedi prej vitesh janë bërë përpjekje për të  ...
 22  +7 bokus.com
Svensk-albanskt lexikon - Fjalor suedisht - shqip - Bok Inbunden, 1994. Slutsåld. Kom in och se fler böcker av samma författare eller böcker ur samma kategori.
 23  +78 prizrenpress.com
“Toena” boton fjalorin e parë Shqip - Suedisht - PrizrenPressNikolin-Gurakuqi-13 Shtëpia Botuese “Toena” boton Fjalorin Shqip - Suedisht , me rreth 35.000 fjalë. Fjalori pasuron dhe barazon leksikografitë e të dy gjuhëve,  ...
 24  +10 bokia.se
Svensk-albanskt lexikon - Fjalor suedisht - shqip - (9789119351920 Svensk-albanskt lexikon - Fjalor suedisht - shqip . Snittbetyg Skriv / läs en recension. Denna bok saknar en beskrivande text från förlaget. Så fort informationen blir  ...
 25  +1 wiktionary.org
fjalor - Wiktionary1 Shqip . 1.1 Emër. 2 Etimologjia; 3 Shqiptimi; 4 Antonime; 5 Në gjuhë tjera ... Fjalor shpjegues (normativ, terminologjik, etimologjik, historik, enciklopedik). Fjalori   ...
 26  -2 gjiganti.com
Gjuha suedeze - Gjiganti.comtë ndryshme si te mësohet gjuha më lehtë; Praktika – Si mund ta mëson gjuhën më lehtë në vendet publike, punë si dhe vende tjera. Fjalori - Suedisht - Shqip   ...
 27  +73 litteraturmagazinet.se
Svensk-albanskt lexikon - Fjalor suedisht - shqip av Norstedts Av Norstedts Akademiska Förlag. Bok- presentation: Svensk-albanskt lexikon - Fjalor suedisht - shqip . Författar- presentation: Norstedts Akademiska Förlag  ...
 30  ~ qiksh.noShqip - SuedishtShkolla shqipe e mësimit plotësues "Naim Frashëri", Oslo, Norvegji. ... Shqip - Norvegjisht · Shqip - Suedisht · Fjalor i gjuhës së sotme shqipe · Mësoni shqip .
 31  ~ facebook.com
Suedisht - Shqip | FacebookTo connect with Suedisht - Shqip , sign up for Facebook today. .... ndonjë propozim se qka t'i dhurojmë pëlqyesit të 100:të ?? ... një fjalor xhepi shqip - suedisht ?
 33  +68 gazetarepublika.al
Fjalorët e Dajës: gurët e shenjtë të gjuhës shqipe | GAZETA Fjalori i parë, Suedisht - Shqip , me 17.000 fjalë të përdorimit të zakonshëm, të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 27.000 fjalësh,  ...
 34  +32 bksh.al
Fjalorë - Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjeturFjalor shqip -anglisht dhe anglisht- shqip / Ilo Stefanllari. 3 ... 21, Fjalor suedisht - shqip = Svensk-albanskt lexikon : 17000 fjalë / Sadulla Z. Daja. 22
 35  -7 lidhjet.com
lidhjet.comMedia Shqiptare. - LAJME.NET · - A1 TV · - R.T.K ... GAZETA SHQIP · - GAZETA SOT · - BALLKAN. .... FJALOR SHQIP-ANGLISHT · FJALOR SHQIP - SUEDISHT
 36  +65 allaannonser.se
lexikon shqip suedisht - AllaAnnonser.selexikon shqip suedisht från alla köp & sälj marknader i Sverige. Fynda och sök ... Svenskt Albanskt lexikon Fjalor Suedisht shqip Visa liknande 150 :-. 1 år.
 37  ~ institutialbanologjik.comProf.dr. Shefkije Islamaj - Detajet e artikullitKa redaktuar e recensuar shumë botime shkencore e leksikografike të Institutit e jashtë tij, ndër to: Fjalori suedisht - shqip (S. Zendeli), EZhAS, Stokholm 2004;  ...
 38  ~ rtvzik.comIbrahim Edgriu-OPINIONE RRETH BOTIMIT TE LIBRIT: "MESIMI Urime per librin e ri praktik suedisht - shqip per t'u ardhur ne ndihme ... se ne te ardhmen do te kemi nje fjalor dy-gjuhesh Suedisht - Shqip ?
 39  +9 kosovalbaner.com
Krijimtari sa më të begatshme,autorë shqiptarë,në SuediDaja ka botuar edhe Fjalorin e vetëm suedisht - shqip , me 23 mijë fjalë dhe tani po punon për një Fjalor praktik, shqip - suedisht . Duke vazhduar më tej,  ...
 40  ~ librariaartini.comLibraria Artini: Librat > FjalorFjalori i pare persisht- shqip ~ Fondacioni Rumi Fondacioni ... Fjalor i madh shqip -italisht ~ Abedin Preza, Ervin Preza ... Fjalor Suedisht - Shqip ~ Grup autorësh
 41  +6 albaniapress.com
AlbaniaPress.com / ShqiperiaPress.com - VËREJTJE RRETH Gjer më sot janë përpiluar Gramatika suedeze e Ibrahim Egriut, Gramatika e Sadulla Zendelit, dhe fjalorë të ndryshëm, siç është Fjalori suedisht - shqip shkruar  ...
 42  -1 ina-online.net
Daja në aventurën me drojën e një emigranti të “Pa atdhe”- Fjalori i dytë Suedisht - Shqip me 28.500 fjalë të përdorimit të zakonshëm të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 54.000 fjalësh dhe 33  ...
 43  +9 babylon.com
Albanian Dictionaries - Babylon 10 Translation Software and Fjalor Shqip _Italisht. Fjalor Shqip_Italisht (Glossario Albanese- Italiano) More
 44  +12 live-translator.net
Albanian Swedish Dictionary - Fjalor Shqip Suedisht - Albanska Translate your text for free, post a question or contact a live translator. Albanian Swedish Dictionary, Fjalor Shqip Suedisht , Albanska Svenska Ordbok.
 45  +10 gjuhashqipe.com
Studime, artikuj vështrime dhe recensione * - Gjuha ShqipePasqyrimi i sinonimeve në Fjalorin e gjuhës së sotme shqipe , në vëll. “Çështje të ... Shqip në Suedi ( Fjalori suedisht - shqip ), Shekulli, 11.11.2004. 103.Lehtësia e  ...
 46  +54 shqipvideo.com
Jetimi Shqip Por Me Perkthim SuedishtJetimi Shqip Por Me Perkthim Suedisht - iseni.... ... Fjalor Elektronik Shpjegues Shqip - shqip (linku Per Shkarkim Eshte Ne Description).
 47  ~ acnss.cominformacione - Qendra shqiptare e studimeve per sigurine kombetareBOTA SHQIPTARE · PRESHEVA.COM ... SPORTI SHQIPTAR · FUTBOLLI.COM · KRENAR.BE ... FJALOR SHQIP-ANGLISHT · FJALOR SHQIP - SUEDISHT .
 50  +21 skolverket.se
Letërsi shqipeNë suedisht janë përkthyer deri më tash njëmbëdhjetë vepra të Ismail Kadaresë. Si .... “ Fjalori latinisht- shqip ” është vepra e parë në leksikografinë shqiptare të  ...
 51  +49 networkedblogs.com
Botohet Fjalori i parë Shqip - Suedisht me rreth 35.000 fjalëFjalori i parë Suedisht - Shqip me 17.000 fjalë të përdorimit të zakonshëm, të zgjedhura e të përpunuara nga një fond prej 27.000 fjalësh,  ...
 52  +48 mikromarc.se
: Svensk-albanskt lexikon [28.500 ord] = Fjalor suedisht - shqip Svensk-albanskt lexikon [28.500 ord] = Fjalor suedisht - shqip [översättning och inkodning:] Sadulla Zendeli Daja ; [utarbetande av det svenska  ...
 53  +27 cucumis.org
Përkthime - Shqip -Hindu - përkthim- fjalor -pëkthyes - CucumisPërkthime - Shqip -Hindu - përkthim- fjalor -pëkthyes ... Italisht Bullgarisht Romanisht Arabisht Gjuha portugjeze Rusisht Hebraisht Shqip Gjuha polake Suedisht   ...
 54  +6 yasni.de
Fjalori Shqip Suedisht - Info zur Person mit Bilder, News & Links Info zu Fjalori Shqip Suedisht : kostenlose Person-Info bei Personsuche Yasni.de, alle Infos zum Namen im Internet.
 55  +12 gotranslators.com
Fjalor on-lajn. - GoTranslatorsFjalor dhe fjalor teknik. ... Maqedonisht, Norvegjisht, Polonisht, Rumanisht, Rusisht, Serbo-Kroatish, Shqip , Sllovakisht, Spanjisht, Suedisht , Turqisht, ---------- ------  ...
 56  +45 bokborsen.se
Svenskt Albanskt lexikon Fjalor Suedisht shqip - BokbörsenÅngerrätt. Säljaren är privatperson och omfattas inte av lagstadgad ångerrätt för privatkunder. Förskottsbetalning. Säljaren tar betalt i förskott. Leveranstiden  ...
 57  +44 w3dictionary.org
fjalor " shqip mbi" # përkthej " shqip mbi"fjalor " shqip mbi" # përkthej " shqip mbi"
 58  ~ portashqipe.comPorta Shqipe | Fjalor për fëmijë | kafshëFjala hipopotam është nga një fjalë greke që do të thotë shqip kalë i lumit. ... për shembull gjermanisht Flusspferd (kalë i lumit), suedisht Flodhäst (kalë i lumit),  ...