Please wait for loading...legalizimi i ndertimeve pa leje

keyword competition rating: 1.0 / 5.0

/
 1  +37 gazetatema.net
Qeveria miraton procedurat për legalizimin e ndërtimeve pa leje të Procedurat e legalizimit të ndërtimeve pa leje , shtesave anësore apo në lartësi, në tejkalim të projektit të miratuar, kryhen në dy faza; legalizimi  ...
 2  -1 panorama.com.al
Miratohet me 74 vota ligji për legalizimet , vendoset afat i ri për Nga varianti i paraqitur nga qeveria deri ditën e djeshme kur ai u miratua në Kuvend, projektligji për legalizimet e ndërtimeve pa leje pësoi ...
 3  +4 ikub.al
Legalizimi i ndërtimeve pa leje - time.alLegalizimi i ndërtimeve pa leje 21/04/2014 Pas shembjeve demonstrative nga INUK të objekteve në zonat turistike, por jo vetëm, deputetë të maxhorancës dhe  ...
 4  +97 balkanweb.com
Ndërtimet pa leje , qeveria tarifë të re për legalizimet - ShqiperiVendimi i qeverisë është marrë në kuadrin e përshpejtimit të ritmeve të legalizimit të ndërtimeve pa leje , proces që sipas ekzekutivit do të përfundojë tërësisht në ...
 5  +48 mapo.al
Përplasja për legalizimet / Ligji i ri “fshin” ndërtimet pa leje , ja cilat Përplasja për legalizimet / Ligji i ri “fshin” ndërtimet pa leje , ja cilat rrezikojnë të prishen. Nga Blerina Hoxha on 27/05/2014. ndertimet pa leje . Një projektligj i ri ...
 6  +33 top-channel.tv
Legalizimi i ndërtimeve pa leje - Lajme - Top ChannelNuk janë shembur ndërtime në proces legalizimi ”, deklaroi Gjermeni. ... Duke iu referuar ndërtimeve pa leje në të ardhmen, ministrja Gjermeni ...
 7  +2 oranews.tv
Sot hyn në fuqi ligji i ri për legalizimin e ndërtimeve pa leje , të bëra Objektet ndihmëse në shërbim të ndërtimeve pa leje legalizohen ... Penalitetet dhe kamatë vonesat për ndërtimin në proces legalizimi falen.
 8  +6 aluizni.gov.al
ALUIZNI » LIGJ Nr. 9482 PËR LEGALIZIMIN, URBANIZIMIN DHE LIGJ Nr. 9482 PËR LEGALIZIMIN, URBANIZIMIN DHE INTEGRIMIN E NDËRTIMEVE PA LEJE · 19 Korrik 2007 · admin. LIGJ. Nr. 9482, Datë 03.04. 2006.
 9  -5 kuvendikosoves.org
Shpalo (PDF) - KuvendiQëllimi i këtij ligji është trajtimi i ndërtimeve pa leje në Republikën e Kosovës. ... Leje legalizimi - dokument i legalizimit në përputhje me kushtet e këtij ligji dhe.
 11  +1 zeriamerikes.com
Legalizimet e ndërtimeve po hasin vështirësi në ShqipëriZoti Lame tha se 22 mijë legalizimet e kryera në 6 vjet janë vetëm 10 për ... Ndertimet pa leje per nevoja jetike jane bere fakt i kryer e duhet te ...
 12  -6 tribuna-news.com
ALUIZNI: LEGALIZIMI I NDËRTIMEVE PA LEJE ... - TRIBUNALegalizimi i objekteve informale do të përfundojë brenda vitit 2013. Drejtori i Agjencisë së Urbanizimit dhe Legalizmit të Objekteve Informale, Ardian Kollozi ...
 13  -2 gazeta-shqip.com
Legalizimet , caktohet afati, vetëm para 2009-s - Gazeta SHQIP Pra, flasim për vetëdeklarim, flasim për proces legalizimi të ndërtimeve të bëra para janarit të 2009-s. Derisa ndërtimi pa leje është konsideruar ...
 14  -4 shqiptarja.com
Shqiptarja.com - Ndërtimet pa leje , qeveria Rama nxjerr tre vendime ... përbërjen e KKT dhe Task Forcës kundër ndërtimeve pa leje ... lejes së legalizimit ose me leje legalizimi të miratuar në kundërshtim me aktet ...
 15  ~ mmph-rks.orgHyn në fuqi ligji për trajtimin e ndërtimeve pa leje - Lajmet - MMPHKuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje . Me hyrjen në fuqi të këtij ligji, të gjitha komunat do të legalizojnë ndërtimet pa leje  ...
 16  +1 tirana.gov.al
Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve panë shërbim të ndërtimeve pa leje, të përfunduara brenda afatit të parashikuar sipas ..... Ndarja e të ardhurave të arkëtuara nga legalizimi i ndërtimeve pa leje . 1 .
 18  -3 kombetare.al
Ndërtimet pa leje , më 5 qershor nis procesi për legalizimin e tyreNdërtimet pa leje , të ngritura pas hyrjes në fuqi të ligjit, duhet të ... nga legalizimi me ligjin e vjetër dhe 80 mijë ndërtimeve të reja pas viti 2006.
 19  +7 gazetajnk.com
Ndërtimet pa Leje të Legalizohen Sipas Modelit Kroat - Lajme Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor, të martën në mbledhjen e tij të rregullt, shqyrtoi Projektligjin për trajtimin e ndërtimeve pa leje .
 20  +4 grid.al
Janakieski: Legalizimi i të paktën 100.000 ndërtimeve pa leje deri Legalizimin e mbi 100.000 ndërtimeve pa leje deri në fund të vitit, pret ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski.
 21  +74 24-ore.com
Vendimi i qeverisë për legalizimet e ndërtimeve pa lejë | 24 ore lajmeKëshilli i Ministrave mori sot vendimin për përcaktimin e procedurave të legalizimit të ndërtimeve pa lejë , shtesave anësore apo në lartësi, ...
 22  +9 gen.al
Aluizni - LajmeBashkëveprimi ndërinstitucional garanci për një proces legalizimi të suksesshëm ... Përcaktohen kuotat për legalizimin e 100 mijë ndërtimeve pa leje , ...
 23  ~ infopasqyra.comLegalizimi i ndërtimeve pa leje | infopasqyra.comLegalizimi i ndërtimeve pa leje21/04/2014 Pas shembjeve demonstrative nga INUK të objekteve në zonat turistike, por jo vetëm, deputetë të maxhorancës dhe  ...
 24  ~ turizmi.gov.alGjermeni prezanton ndryshimet në Ligjin "Për Legalizimin Gjetëm mbi 160 mijë aplikime për leje legalizimi , por ALUIZNI nuk kishte marre ... Përfshirja në procedurat e legalizimit të ndërtimeve pa leje të ngritura në ...
 25  +75 acp.al
Ndryshime ne projektligjin per ndertimet pa leje | ACP“Eleminohet një herë e mirë legalizimi i ndërtimeve pa leje dhe shfuqizohet akti normativ që parashikon legalizimin e ndërtimeve të kryera në shkelje të ...
 26  +74 lajmi.net
Legalizimi i ndërtimeve në Prishtinë deri më 2015 | Lajmi.netPothuajse prej një periudhe 6 mujore, ndërtimet pa leje në kryeqytet janë ndaluar , por ato ekzistueset edhe për një periudhë të gjatë nuk do të mund të ...
 27  +15 parlament.al
PËR DISA NDRYSHIME DHE SHTESA NË LIGJIN Nndërtimeve pa leje”, të ndryshuar, bëhen këto ndryshime dhe shtesa: Neni 1 .... “ Neni 32. Ndarja e të ardhurave të arkëtuara nga legalizimi i ndërtimeve pa leje  ...
 28  -7 sot.com.al
Projektligji për ndërtimet pa leje , ja kush nuk përfiton nga legalizimet Në ligjin nr.9482, datë 3.4.2006, “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje ”, të ndryshuar, bëhen këto ndryshime dhe ...
 29  +71 lajmifundit.al
Legalizimet , hyn në fuqi ligji i ri | LajmiFundit - LajmeshqipLigji i ri për legalizimin e 270 mijë ndërtimeve pa leje në të gjithë vendin ka hyrë në fuqi. Sipas njoftimit zyrtar të Agjencisë së Legalizimeve ...
 30  +44 telegrafi.com
Legalizimet e ndërtimeve pa leje - TelegrafiNdryshimet në Ligjin për Legalizimin e Ndërtimeve pa leje u shoqëruan me debate të forta mes deputetëve të mazhorancës dhe opozitës.
 32  -2 vizionplus.al
Ndërtimet pa leje , 12 familjare në ndjekje penale | Vizion Plus TV Kryetari i bashkisë atje, thotë se fluksi i ndërtimeve pa leje u rrit sidomos pas ligjit te fundit që lejonte legalizimin e ndërtimeve deri në vitin 2013. Në këtë bashki ...
 33  -14 kryeministri-ks.net
27.12.2012PROJEKTLIGJI PËR TRAJTIMIN E NDËRTIMEVE PA 1 Projektligji për trajtimin e ndërtimeve pa leje është miratuar në mbledhjen e 110 të Qeverisë së ... përfaqësuesit ligjor, për leje legalizimi ;. 1.4.
 34  ~ legjislacioni.gov.alNr.87 Datë 12 qershor 2014 - Fletorja ZyrtareObjektet ndihmëse në shërbim të ndërtimeve pa leje legalizohen vetëm .... “Neni 38/1. Legalizimi i ndërtimeve pa leje të ngritura brenda vijës.
 35  ~ ramadanopinione.blogspot.comPolitika, Demokracia dhe Shoqeria: Legalizimi i ndertimeve pa leje ...Eshte interesante se edhe perkunder sjelljes se ligjeve per legalizimin e ndertimeve pa leje ne trojet shqiptare ku jetojne shqiptaret ende ka ...
 36  -9 botasot.info
Janakieski: Legalizimi i ndërtimeve pa leje me dinamikë të pritur Procesi i legalizimit të objekteve të ndërtuara pa leje në shtet po zhvillohet siç pritej. Deri më tani janë legalizuar prej 7 deri 15 për qind të ...
 38  -13 tvkoha.tv
Televizioni Koha - Fillon legalizimi i ndërtimeve pa leje > Lajme Fillon legalizimi i ndërtimeve pa leje . Pas miratimit të ligjit për legalizimin e ndërtimeve të egra, ministrat sqaruan procedurën e cila parasheh ...
 39  +20 infoalbania.org
Ndertimet pa leje , Rama: INUK shkrihet brenda 30 ditesh, kalon ne Kryeministri u shpreh se ka ende persona qe vazhdojne te ndertojne pa leje me pretendimin se jane ne proces legalizimi . Por ai theksoi se qeveria do te ...
 40  -3 albeu.com
Albeu.com - Objektet pa leje të ndërtuara pas 2009 nuk legalizohenGjetëm mbi 160 mijë aplikime për leje legalizimi , por ALUIZNI nuk kishte ... “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje ”.
 41  +60 tvklan.al
TV KLAN – legalizimetPas deklaratave të kryeministrit Rama për legalizimet ka reaguar ... nga qeveria “ Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje “të ndryshuar”.
 42  +19 albpress.org
Legalizimet , rritet tarifa e shërbimit. Sa duhet paguar për objektet Sa duhet paguar për objektet apo shtesat pa leje ... Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/ Ndërtimeve Informale për zbatimin e këtij vendimi.
 43  ~ rocketrysouthcarolina.comLegalizimi i ndertimeve ne jugun e ShqiperiseProcesi i legalizimit te ndertimeve te paligjshme ne jug te Shqiperise po shtrihet tani ... administrative nderkohe qe mbeten ende ne shqyrtim ndertimet pa kriter ne Qendrat Historike. ... (02:37) · Ndërtimet pa leje , 12 familjare ne ndjekje penale.
 44  +23 tiranaobserver.al
Legalizimet , Lame: Ja çfarë do të ndodh me ndërtesat pas 2009-ës Debati më i madh i këtyre muajve ka qenë ai për legalizimet falas si dhe .... Sot në Shqipëri është stopuar rreth 70-80% e ndërtimeve pa leje .
 45  +19 ata.gov.al
Legalizimet – Lame: Ja sa paguhej për legalizimin në qeverisjen e “Pas dështmit të turpshëm dhe të paimagjinueshëm me legalizimet të ... Objektet ndihmëse në shërbim të ndërtimeve pa leje legalizohen vetëm ...
 46  ~ inpo-ks.orglegalizimi i ndërtimeve pa leje në komunën e prishtinës - INPODrejtoria e Urbanizmit ka afër 3,500 kërkesa për leje legalizimi pa i shqyrtuar fare , si dhe 2,000 mijë kërkesa të tjera të pezulluara që priten të ...
 47  +2 zeri-popullit.com
Miratohet ligji i legalizimit të ndërtimeve pa leje - Gazeta Zeri i PopullitRama, janë 300 mijë ndërtime pa leje , ndër të cilat, 270 mijë janë vetë-deklarime. Ndërkohë, tha z. Rama janë pajisur me leje legalizimi 21900 qytetarë, ndërsa ...
 48  -16 albanian.tv
Legalizimi i ndërtimeve pa leje - Top Channel Albania - News - LajmeLegalizimi i ndërtimeve pa leje - Top Channel Albania - News - Lajme. News / Lajme. Pas shembjeve demonstrative nga INUK të objekteve në zonat turistike, ...
 49  -44 infoarkiva.com
Ferdinand Shehu Legalizimi i ndertimeve pa leje nje premtim i Duke qene se legalizimi i ndertimeve pa leje sidomos ne Tirane dhe rrethinat eshte nje proces tejet i rendesishem per qytetaret per tu njohur ...
 50  -21 fao.org
L I G J - Faolexnë shërbim të ndërtimeve pa leje , të përfunduara brenda afatit të parashikuar sipas ... gj) “ Leje legalizimi “ është dokumenti, që lëshohet sipas procedurës së ...
 51  -18 kurandhesunet.net
Legalizimi i ndërtimeve pa leje , një euro për metër katror Legalizimi i ndërtimeve pa leje , një euro për metër katror Qeveria ndryshoi mendjen për çmimin për legalizimin e objekteve pa leje dhe sot ...
 52  -11 koha.net
Mbi 6 mijë ndërtime pa leje në kryeqytet, vetëm ... - Koha NET - ArkiviPrishtinë, 8 shkurt - Procesi i legalizimit të ndërtimeve pa leje në kryeqytet ... ka afro 3 mijë e 500 kërkesa për leje legalizimi pa i shqyrtuar fare, ...
 53  -18 rilindjademokratike.com
Bashkia vijon prishjen e ndërtimeve pa leje në TiranëBashkia vijon prishjen e ndërtimeve pa leje në Tiranë ... tha se asnjë prej këtyre objekteve nuk mund dhe nuk do të përfitojë nga legalizimi .