Please wait for loading...ministria e financave

keyword competition rating: 5.0 / 5.0

/
 1  ~ minfin.gov.al
Ministria e FinancavePas trajnimit, nis faza e testimit për administratën tatimore ... " Ministria e Financave po shqyrton me grupet e interesit draftligjin "Për lojërat e fatit", i cili pritet të ...
 2  ~ rks-gov.net
Ministria e Financave - FillimiMinistri i Financave Besim Beqaj ka theksuar sot se Qeveria e Republikës së Kosovës i konsideron organizatat e shoqërisë civile si partner serioz, prandaj ... ‎Konkurset - ‎Departamenti i Thesarit - ‎Ligjet - ‎Buxheti qendrorë
 3  +97 financa.gov.al
Njoftim për këstin e parë të dëmshpërblimit - Ministria e FinancavePër çdo sqarim dhe paqartësi mund të na shkruani në adresën elektronike: Erald. Mihali@financat.gov.al ose të na kontaktoni në adresën: Ministria e Financave , ...
 4  ~ fint.gov.alDrejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të ParaveTakim i Grupit Teknik NdërinstitucionalNë datën 24.04.2014, nën drejtimin e Z. Genti GAZHELI - Drejtor i Përgjithshëm i DPPPP, u zhvillua në ambjentet e Ministrisë së Financave takimi i grupit teknik… ... Ministria e Financave · Ministria e ...
 5  +1 facebook.com
Ministria e Financave - Tirana, Albania - Organizatë qeveritare Ministria e Financave , Tirana, Albania. 2.430 pëlqime · 119 talking about this · 28 ishin këtu. Faqja zyrtare në Facebook e Ministrisë së Financave,...
 6  -1 gazetatema.net
Ministria e Financave : Ja LISTA e të përndjekurve ... - Gazeta TemaMinistria e Financave bëri të ditur se është gati shpërndarja e këstit të parë të dmëshpërblimit për ata ish- të përndjekur politikë, që nuk kanë ...
 7  +54 mapo.al
Fatura 14.7 miliardë lekë, Ministria e Financave publikon listën e Ministria e Financave nisi sot shlyerjen e detyrimeve ndaj bizneseve për punët publike dhe rimbursim TVSH-je. Ajo publikoi sot listën e ...
 8  +92 gazetastart.com
Gazeta Start - Ministria e Financave nis dëmshpërblimet për ish-të Tiranë – Ministria e Financave njoftoi sot se do të ndahen dëmshpërblimet për ish-të ... Doganat nisin kontrolle të gjera për produktet e akcizës.
 9  -6 wikipedia.org
Ministria e Financave e Shqipërisë - WikipediaTipi, ministri qeveritare. Vendndodhja, Tiranë. Rajoni që shërben, Republika e Shqipërisë ... Ministria e Financave është një ministri e Republikës së Shqipërisë .
 10  +55 grid.al
Ministria e Financave : Ja LISTA e të përndjekurve politikë ... - GRID.ALMinistria e Financave bëri të ditur se është gati shpërndarja e këstit të parë të dmëshpërblimit për ata ish- të përndjekur politikë, që nuk kanë përfituar asnjë këst ...
 11  +26 bankofalbania.org
Marrëveshjet me Ministrinë e Financave - Banka e ShqiperiseMarrëveshjet e Bankës së Shqipërisë me Ministrinë e Financave ... Banka e Shqipërisë dhe Ministria e Financave ranë dakord për ndryshime në marrëveshjen ...
 12  +11 gazeta-shqip.com
Ministria e Financave : Gati dëmshpërblimi për ish-të përndjekurit Ministria e Financave Ish-të dënuarit politikë që deri më tani nuk kanë përfituar asnjë këst dëmshpërblimi financiar për vitet e burgut apo ...
 13  ~ njmlf.gov.alNjesia e Mbikeqyrjes se Lojrave te FatitMbikëqyr dhe kontrollon veprimtarinë e subjekteve, që organizojnë lojëra fati, në të
 14  +52 oranews.tv
Ministria e Financave publikon listën e detyrimeve të prapambetura Hapet drita jeshile për borxhet e biznesve, të cilët do të marin paratë që ... Njoftimi është bërë zyrtar nga Ministria e Financave , e cila deklaron ...
 15  ~ tatimineprone-rks.orgDepartmenti i Tatimit në Pronë / Republika e Kosovës / Ministria e tërësi i takon krejtësisht Ministrisë së Financave , Departamentit të tatimit në pronë. ... Të hyrat nga tatimi në pronë nevojiten për zhvillimin e infrastrukturës në  ...
 16  -5 mti-ks.org
Departamenti i Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme Ministria e Tregtisë dhe Industrisë. ... Detyrat dhe përgjegjësitë e Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme janë: 1.1. Menaxhon dhe ...
 17  +84 koha.net
Ministria e Financave eliminon ofertën 700 mijë euro më të ulët Konstatimi i ekspertëve shqyrtues të OSHP-së se Ministria e Financave ka bërë shkelje ligjore në tenderin “Integrimi i sistemeve softuerike” nuk ...
 18  -11 gazetatelegraf.com
Tiranë, Ministria e Financave , mbylli ankandin në euro për bono Ministria e Financave , mbylli dje sukses ankandin në euro për bono thesari 12 mujore. Ky është ankandi i dytë për bono thesari në euro që organizon Ministr ia  ...
 19  +81 zeri.info
Zeri.info | Ministria e Financave , abuzime me tenderëParregullsi të shumta ka evidentuar Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2013 për Ministrinë e  ...
 20  +13 shqiptarja.com
Shqiptarja.com - Ministria e Financave : Ja ç'përmbajnë marrëveshjet Marrëveshjet, 220 milionë dollarë, të firmosuara mes Ministrit të Financave , Shkëlqim Cani dhe dhe Përfaqësuesja e përhershme e Bankës Botërore në Shqipëri ...
 21  +80 gen.al
Ministria E Financave - LajmeZbardhet urdhri i Shkëlqim Canit mbi proceduren e tatimit mbi të ardhurat O. Manjani - Ndryshon procedura e tatimit mbi të ardhurat. Ministria e Financave ka  ...
 22  +12 mei-ks.net
Departamenti i Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme Ministria e Integrimit Europian te Kosoves, Ministry of Eurpopean Integration of ... Detyrat dhe përgjegjësitë e Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të ...
 23  +77 gazetaexpress.com
Ministria e Financave , abuzime me tenderë - Lajmet e fundit nga Parregullsi të shumta ka evidentuar Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2013 për.
 24  -7 worldbank.org
Albania - Ministria e Financave lançon Projektin e Përmirësimit të Ministria e Financave , Banka Botërore dhe SECO (Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështjet Ekonomike) janë duke punuar së bashku në Shqipëri për të krijuar ...
 25  +11 tiranaobserver.al
Ministria e Financave çel fondet për bizneset, nis shlyerja e Ministria e Financave po vijon shlyerjen e detyrimeve të prapambetura për bizneset. Shlyerja e këtyre detyrimeve ka të bëjë me rimbursimin e ...
 26  +74 sitel.com.mk
Ministria e Financave kthen 6,95 miliardë denarë në ekonomi Siç kumtoi Ministria e Financave , dje në ankand u regjistruan 6,26 miliardë denarë, që do të thotë se sot kthehen 684 milionë denarë (11,1 ...
 27  +73 foursquare.com
Ministria e Financave - Foursquare4 visitor has checked in at Ministria e Financave . See photos, tips, similar places, and friends who have been there.
 29  +30 indeksonline.net
Portali Indeksonline - Ministria e Financave , abuzime me tenderëParregullsi të shumta ka evidentuar Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2013 për Ministrinë e Financave (MF), ...
 30  -6 sot.com.al
Ministria e Financave , çon në Prokurori dosjen e Drejtorisë së Auditit Dosja e Drejtorisë së Auditit për projektet e BE-së është dorëzuar në Prokurori nga Ministria e Financave . Kjo është bërë e ditur nga vetë ...
 31  ~ dialogplus.chMinistria e Financave , abuzime me tenderë | dialogplusParregullsi të shumta ka evidentuar Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2013 për Ministrinë e Financave (MF), ...
 32  +59 acronymfinder.com
MF - Ministria e Financave (Albanian: Ministry of Finances, Albania)What does MF stand for? MF stands for Ministria e Financave (Albanian: Ministry of Finances, Albania). This definition appears very rarely The World's most ...
 33  +22 e-albania.al
Pagesa te kryera nga Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit - Shërbimi Ministria e Financave ... Pagesa te kryera nga Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit ... Ky dokument perban listen e pagesave ditore te Thesarit derguar per ...
 34  -13 ikub.al
MINISTRIA E FINANCAVE - Biznese, Komunitet & Qeverisje ... - ikub.alMINISTRIA E FINANCAVE , Institucion qeveritar , Biznese, Komunitet & Qeverisje, Institucione shteterore, Ministrite.
 35  -22 finance.gov.mk
Министерство за финансииОбуки и стручни испити · Фискална во рака награда без мака. вработувања. e -aukcii. Буџетски трошови во изборен период. Powered by. Mинистер ...
 36  +65 albeu.com
Albeu.com - Ministria e Financave bën gati këstet për të përndjekurit Ministria e Financave ka publikuar listën e re të të përndjekurve që do të përfitojnë dëmshpërblim. Pagesa do të kryhet për të gjithë ...
 37  +63 kohajone.com
Koha Jone - Ministria e Financave : Paketa e kredisë nga BB Zëvendësministri i Financave , Erion Luçi deklaroi se marrja e kredisë nga Banka Botërore ndihmon ekonominë duke injektuar likuiditet në treg. Në një i...
 38  ~ qbz.gov.al:81Ministria e Financave (621) - Arkiva Shtetërore e Akteve Normative Urdher Nr 1 Datë 06-01-2012 - Ministria e Financave - PËR KRITERET DHE PROCEDURAT E KRYERJES SË RIMBURSIMIT TË NJËSIVE TË QEVERISJES ...
 39  +36 vizionplus.al
Ministria e Financave : Tatimet të rrisin gjobat | Vizion Plus TV AlbaniaRënia e të ardhurave në buxhetin e shtetit më e madhja në dhjetë vitet e fundit ka detyruar ministrinë e Financave të rritë vigjilencën për mbledhjen e taksave.
 40  -24 dogana.gov.al
MINISTRIA E EKONOMISË __ MINISTRIA E FINANCAVE TREGTISË MINISTRIA E EKONOMISË __ MINISTRIA E FINANCAVE ... Drejtoria e Përgjithshme e Patentave dhe Markave (në vijim DPPM) nën varësinë e Ministrisë.
 41  -26 googleapis.com
REPUBLIKA E SHQIPERISE MINISTRIA E FINANCAVEDokumenti i PBA hartohet nga Ministria e Financave dhe i jep mundesine Keshillit te Ministrave per te zhvilluar nje kuader te qarte burimesh brenda periudhes ...
 42  ~ itg-rks.comMinistria e Financave - ITGMinistria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapesinor · Ministria e Bujqesise, Pylltarise dhe Zhvillimit Rural · Minsitria e Zhvillimit Ekonomik · Ministria e Tregtise dhe ...
 43  +57 kosovapress.com
​ Ministria e Financave eliminon ofertën 700 mijë euro më të ulët Ministria e Financave pritet të shpenzojë rreth 1.7 milionë euro për 'Integrimin e sistemeve softuerike', tender ky që mund të finalizohej.
 44  -22 vimeo.com
Videot - Ministria e Financave on VimeoVideo-incizime nga aktivitetet publike të ministrit të Financave , Besim Beqaj. Videot mund të shkarkohen dhe transmetohen në televizione dhe ...
 45  ~ pristinamap.comMinistria e Financave , Mother Theresa | Pristina map | Pristina, KosovoMinistria e Financave , Mother Theresa | Pristina map - Map of Pristina is the best map - provides a search of streets, buildings and everything you need in the city ...
 46  -38 tatime.gov.al
REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E FINANCAVEMINISTRIA E FINANCAVE . Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Departamenti Procedurave dhe Teknologjise se Informacionit. Drejtoria e Procedurave ...
 47  +53 klsh.org.al
Mbi auditimin e ushtruar në Ministrine e Financave - KLSHMBI AUDITIMIN E USHTRUAR NË MINISTRINE E FINANCAVE . Raporti Përfundimtar i Auditimit të ushtruar në Ministrinë e Financave, me objekt: “Mbi zbatimin ...
 48  -4 gazetadita.al
Ministria e Financave çon në Prokurori dosjen për abuzimet me Ministria e Financave ka dërguar në prokurori dosjen e Auditit të Programeve të Asistencës, Akredituar nga Bashkimi Europian. Kjo sepse pas përfundimit të ...
 49  ~ pip-ks.orgPIP SystemRepublika e Kosoves/Republika Kosova/Republic of Kosova. Qeveria e Kosoves/ Vlada Kosova/Government of Kosovo. Ministria e Ekonomise dhe Financave
 50  -12 prishtinapress.info
Ministria e Financave kërkon ndërmarrjen e masave ligjore kundër Ministria e Financave angazhohet për respektimin e ligjshmërisë dhe përcaktimin e përgjegjësisë individuale për të gjithë ata të cilët në çfarëdo mënyrë janë të ...