Please wait for loading...ministria e finances

keyword competition rating: 2.0 / 5.0

/
 1  ~ minfin.gov.al
Ministria e FinancaveMinistria . Rreth MoF; Ministri; Kabineti i Ministrit; Zevendesministrat; Sekretari
 2  ~ rks-gov.net
Ministria e Financave - Fillimi“Qeveria e Kosovës është mirënjohëse dhe shumë falënderuese ndaj Qeverisë së Luksemburgut që ka zgjeruar projektin aktual për të financuar këtë projekt që   ...
 3  +97 pad.gov.al
Vende Vakante - departamenti i administrates publikeMinistria e Financave . Ministria e Energjisë dhe Industrisë. Ministria e Arsimit dhe Sportit. Ministria e Punëve të Jashtme. Ministria e Integrimit Evropian. Ministria  ...
 4  +10 gazetatelegraf.com
Ministria e Financave : Kriteret dhe dokumentet që duhen për Ministria e Financave : Kriteret dhe dokumentet që duhen për sezonin e kualifikimit për Audit të Brendshëm. Nga Gazeta Telegraf - Die Shk 03, 3:18 pm.
 5  +96 celesi.com
MINISTRIA E FINANCAVE / Ministry of Finance - Celesi.com04 2227 937 / 2228 405 Fax 04 2228 494 E -mail secretariamin@minfin.gov.al Website www.minfin.gov.al Adresa Blv. "Dëshmorët e Kombit", Nr. 4, Tiranë  ...
 6  ~ dsdc.gov.alStrategjia Antikorrupsion Ministria e Financave - DSDCShërbimi i Përkthimit Zyrtar, Ministria e Drejtësisë, Republika e Shqipërisë. Service des Traductions Officielles du Ministère de la Justice de la République d'   ...
 7  +4 justice.gov.al
Informacion për Çështjet e Dëmshpërblimit për ish të Dënuarit PolitikLutem për pyetje në lidhje me Dosjet e Ish të Përndjekurve Politikë të kontaktoni me : ... cila do te rregullohet me skemë pensioni nga Ministria e Financave )
 8  ~ tatimineprone-rks.orgÇka është Tatimi në Pronë?Përgjegjësia për përmbajtjen në tërësi i takon krejtësisht Ministrisë së Financave , Departamentit të tatimit në pronë. Magnifier << Fatura Detajet e faturës së  ...
 9  +11 finance.gov.mk
Министерство за финансииИзвештаи · Упатства · Обрасци · е-Трезор · e -Обврски · Финансиска контрола · Внатрешна ревизија · Финансиски менаџмент · Регулатива · Календар на  ...
 10  -2 tatime.gov.al
REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E FINANCAVE REPUBLIKA E SHQIPËRISË. MINISTRIA E FINANCAVE . DREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE. Departamenti Procedurave dhe Teknologjisë së   ...
 11  +8 thefreedictionary.com
Ministria e Financave - What does MF stand for? Acronyms and Definition of Ministria e Financave in the list of acronyms and  ...
 12  +18 google.com
Albania Business Law Handbook - Google Books Result‎2007 - 300 pages ... OF CONSTRUCTION & TOURISM Ministria e Ndertimit dhe Turizmit, Tirana ... 32002 MINISTRY OF FINANCE Ministria e Finances , Tirana +355-42- 28405  ...
 13  -10 facebook.com
ministria e finances | Facebookministria e finances . Company. 11 people like this. Want to like this page? Sign up for Facebook to get started. Sign Up. It's free and anyone can join. Already a  ...
 14  -4 wikimapia.org
Ministria e Financave - Oslo - WikimapiaMinistria e Financave is a office building (en), government (en), finances (en) located at Akersgaten in Oslo. Ministria e Financave - Oslo on the map.
 15  -3 acronymfinder.com
MF - Ministria e Financave (Albanian: Ministry of Finances, Albania)Acronym Finder: MF stands for Ministria e Financave (Albanian: Ministry of Finances, Albania). This definition appears very rarely.
 16  +23 gazetatema.net
Ministria e Financave censuron të dhënat publike të Thesarit të Open Data Albania. Në emër të parimeve të të Drejtës Publike për Informim, dëshiroj të ndaj me Ju shqetësimin mbi një rast censure të  ...
 18  ~ fint.gov.alDrejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave9917, datë 19.05.2008 "Për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të ... Prokuroria e Përgjithshme, Ministria e Brendshme dhe Ministria e Financave .
 19  -3 dogana.gov.al
REPUBLIKA E SHQIPERISE MINISTRIA E FINANCES MINISTRIA E FINANCES . Nr. 9236/1 Prot. MEMORANDUM BASHKEPUNIMI. NDERMJET. DREJTORISE SE PWRGJITHSHME TE PARANDALIMIT TE PARAVE.
 20  +2 wikipedia.org
Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë - WikipediaMinistria e Punëve të Jashtme (MPJ) të shtetit modern shqiptar daton me krijimin e ... Kontrolli i administratës civile dhe i financave të Shqipërisë i besohet një  ...
 21  -4 qbz.gov.al
Udhezim (492) - Arkiva Shtetërore e Akteve Normative - Rezultatet e Udhezim Nr 1 Datë 06-01-2011 - Ministria e Financave - PËR NJË NDRYSHIM NË UDHËZIMIN NR.33, DATË 24.9.2010 TË MINISTRIT TË FINANCAVE “PËR  ...
 22  +1 panoramio.com
Panoramio - Photo of Ministria e Financave , Bulevardi Deshmoret e Ministria e Financave , Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana. Selected for Google Maps and Google Earth. Show more. Show less.
 23  -5 ikub.al
Zyrtarizohet ligji për faljen nga Ministria e Financave - Lajme Zyrtarizohet ligji për faljen nga Ministria e Financave , Ministria e Financave bën të ditur se janë gati të gjitha udhëzimet plotësuese për aplikimin e ligjit, Lajme,  ...
 24  +76 soros.al
Monitorimi i Financave Publike: Projektbuxheti 2013 - Soros2013 të pergatitur nga Ministria e Financave dhe të miratuar nga Këshilli i Ministrave.Ky raport nuk reflekton ndryshimet që mund të pësojë projekt-buxheti i vitit  ...
 25  ~ aapa.alREPUBLIKA E SHQIPERISE MINISTRIA E FINANCAVE ... - AAPAREPUBLIKA E SHQIPERISE. MINISTRIA E FINANCAVE . DREJTORIA E PERGJITHSHME E SHËRBIMEVE. DREJTORIA E FINAN CES DHE BUXHETIT „ a.
 26  +47 slideshare.net
Ona Bona Bona, Intership,drejtoria e tatimeve. at Ministria e financesTirana, Albania. Work Intership,drejtoria e tatimeve. at Ministria E Finances ; About Asnjehere mos e ndal buzeqeshjen,as kur jeni e merzitur .Dikush mund te   ...
 27  -12 data.al
Struktura e pagave te financuara nga Buxheti i ShtetitMë tej, IQ me fondet më të larta të pagave pozicionohen: Ministria e Financave , Zyra e Administrimit të Buxhetit Gjyqësor, Ministria e Bujqësisë, Ministria e  ...
 28  +13 kryeministri-ks.net
10.12.2009Plani i Veprimit për Reformën në Menaxhimin e Ministria e Ekonomisë dhe Financave . MMPH. Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor. MPSH. Ministria e Shërbimeve Publike. MTI. Ministria e Tregtisë dhe  ...
 29  +71 lajmifundit.al
Ministria e Financave : Bizneset të vetdeklarojnë borxhin e qeverisë Duke nisur nga data 2 tetor, dita e Mërkurë, në faqen zyrtare të Ministrisë së Financave , do të bëhet e mundur plotësimi on-line i dosjes nga  ...
 30  +8 files.wordpress.com
republika e shqipërisë ministria e financave - WordPress.comMINISTRIA E FINANCAVE . DREJTORIA E PERGJITHSHME E SHERBIMEVE ma WWW. DREJTORIA E FINANCES & BUXHETIT. SEKTORI I  ...
 31  ~ ekon.alministria e finances | EKONALCurrently viewing the tag: " ministria e finances " ... Pas 11 shtatorit në SHBA, Homeland Security informonte qytetarët amerikanë për nivelin e  ...
 32  ~ mi-ks.netMinistria e Infrastruktures | Departamenti i Administratës QëndroreSektori i financave . Bënë ofrimin e të gjitha shërbimeve financiare për të gjitha departamentet e Ministrisë duke përfshirë planifikimin, shpenzimin, të hyrat,  ...
 33  ~ orikum.gov.alDrejtoria e Finances - Bashkia OrikumRregjistron të gjitha detyrimet e institucionit dhe të institucioneve të varësisë, në përputhje me udhëzimet e nxjerra nga Ministria e Financës. c. Punonjësit janë të   ...
 35  ~ fco.alNisma nga Ministria e Financave :Nisma nga Ministria e Financave : Titulli: Financat, nis puna për ndryshimin e taksës së makinave. Burimet në Ministrinë e Financave sqaruan se ndryshimet në  ...
 36  ~ lajm-shqip.com
ministria e finances - Lajme shqip | Lajme shqipe finances. Etiketa nga Arkiva ' ministria e finances ' ... Niveli i kredive të këqija ka shënuar rekordin 25 %, ndërsa kredia e re për bizneset vijon të jetë e ulët.
 37  +12 informer.com
minfin.gov.al at Website Informer.Keywords: minfin, ministria e financave , ministria e ekonomise, keshilli i ministrave, agjencia e prokurimit publik, kodi i familjes, Ministria, minfin.gov.al, ministria  ...
 38  -10 panorama.com.al
Të përndjekurit, 222 emrat që marrin këstin e dytë | Gazeta Ka filluar tashmë shpërndarja e këstit të dytë për ish-të dënuarit politikë. Gazeta publikon sot 222 emrat për të cilët Ministria e Financave ka  ...
 39  ~ zrpp.gov.alMe shume - Zyra e Regjistrimit te Pasurive te PaluajtshmeZoti Qirjako, a janë verifikuar probleme në punën e bërë nga Zyrat e ... Ministria e Financave dhe Ministria e Drejtësisë, në zbatim të ligjit për taksën e sheshtë  ...
 40  +60 kuvendikosoves.org
PROJEKTLIGJI PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E ... - KuvendiMINISTRIA E FINANCAVE /MINISTARSTVO FINANCIJE/. MINISTRY OF FINANCE. PROJEKTLIGJI PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E  ...
 41  +13 gazeta-shqip.com
Bode vihet në lëvizje, zbardh procedurat për këstin e dytë - Gazeta Dëmshpërblimi. Ministria kujtohet të publikojë në faqen zyrtare dokumentet e nevojshme. Ministria e Financave ka publikuar së fundmi në  ...
 42  +10 linkedin.com
Anisa Ballaj | LinkedInintern audit at Bashkia Ballsh. Education. Ministria e Finances Drejtoria e Auditimit te Brendshem; Universiteti Marin Barleti; Universiteti i Tiranës. Connections.
 43  +22 noa.al
Emrat e Qeverisë së Edi Ramës dhe si ndahen ministrat PS-LSI - NOAMinistritë: 1. Ministria e Financave 2. Ministria e Brendshme 3. Ministria e Mbrojtjes 4. Ministria e Jashtme 5. Ministria e Integrimit Europian 6.
 45  ~ iadsa.infoProgrami Italo-Shqiptar i Konvertimit të Borxhit për ZhvillimNë këtë kuadër, Ministria e Financave të Republikës së Shqipërisë dhe Ambasada Italiane në Tiranë kanë themeluar Komitetin e Menaxhimit të IADSA-s i cili  ...
 46  ~ hidaa.gov.alRegjistri Themeltar i Subjekteve Deklarues - ILDKP128, 118, 681, Ylber, Rexhep, Bezo, Ministria e Financave , Drejtor i Drejtorise se Zhvillimit Profesional dhe Analizes(ish-Këshilltar (ish-Drejtor i Drejtorisë së  ...
 47  -14 mapo.al
Kësti i dytë, ja dokumentet që duhen plotësuar nga ish-të ... - MAPOMe anë të një njoftimit zyrtar Ministria e Financave sqaron se të gjithë përfituesit duhet të dorëzojnë certifikatën personale zyrtarisht pranë  ...
 48  -21 mete.gov.al
Mima dhe Bozdo - Ministria e Energjise dhe IndustriseDy zevendesministrat e Finances dhe te Ekonomise, Florjon Mima dhe Enno Bozdo, dolen sot nje nje konference te perbashket per shtyp, per te dhene shifrat   ...
 49  +51 uamd.edu.al
ceshtje te qeverisjes vendore, financat lokale - Universiteti Ministria e Financave të viteve 2000-2010. Taksa e pasurisë, veçanërisht taksa mbi ndërtesën, e cila aktualisht administrohet prej qeverisë vendore është burim   ...
 51  ~ vet.alEKONOMI E PËRGJITHSHME - KreuTeksti është miratuar dhe financuar nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës. .... e financave publike është e lidhur edhe me statistikën, sidomos atë ekonomike  ...
 52  +24 tirana.gov.al
LIGJ Nr - Bashkia e TiranesDeklarata plotësohet sipas modelit që përcaktohet nga Ministria e Financave dhe e Ekonomisë dhe paraqitet brenda dates 20 të muajit pasardhës, kurse  ...
 53  -18 albpress.org
Dëmshpërblimi i ish-të përndjekurve, kësti i dytë brenda vitit. Kriteret Ministria e Financave ndjek procedurat e pagesës vetëm pasi emir i ish-të dënuarit apo familjarit të tij është përfshirë në listën e VKM-së.