Please wait for loading...ministria e transportit

keyword competition rating: 5.0 / 5.0

/
 1  ~ mppt.gov.alMinistria e Transportit dhe InfrastrukturësFjala e Ministrit të Transportit dhe Infrastrukturës Edmond Haxhinasto në ... Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës 2014 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.
 2  ~ transporti.gov.alMinistria e Transportit dhe InfrastrukturësMinistri i Transporteve dhe Infrastrukturës Edmond Haxhinasto intervistë për Radion Deutsche Welle · Haxhinasto në Konferencën Ndërkombetare “Safer Roads  ...
 3  ~ mi-ks.netMinistria e InfrastrukturesSot ministri Mujota u takua me ambasadorin e Maqedonisë në Prishtinë, Ilija ... të Ministrisë së Infrastrukturës së Kosovës dhe Ministrisë e Transportit dhe  ... ‎Sitename | Home - ‎Video Galeria
 5  -1 wikipedia.org
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës - WikipediaMinistria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit ... Ministria e Punëve Publike dhe Transportit është një ministri e Republikës së Shqipërisë.
 6  ~ ital.gov.alMirësevini në Institutin e TransportitFunksionimi si një burim qendror i informacionit për sektorin e transportit ... Ministria e Punëve Publike dhe Transportit · Agjensia Nacionale e Trafikut Ajror  ...
 7  +15 ikub.al
ministria e puneve publike, transportit dhe telekomunikacionit - ikub.alMINISTRIA E PUNEVE PUBLIKE, TRANSPORTIT DHE TELEKOMUNIKACIONIT, Institucion Qeveritar , Biznese, Komunitet & Qeverisje, Institucione shteterore,  ...
 8  -1 mtc.gov.mk
Ministria e Transportit dhe LidhjeveMinistria e Transportit dhe Lidhjeve me anë të ankandit elektronik shet tokë ndërtimore shtetërore dedikuar për ndërtimin e qendrave blerëse-distributive për   ...
 9  ~ unevotoj.orgMinistria e Punëve Publike dhe Transportit - Monitorimi i MinistriveMinistria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit vepron mbështetur në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, si dhe në akte ligjore dhe  ...
 10  ~ akti.gov.alMinistria e Punëve Publike dhe Transportit - Zhvillimi i Shkences ne Instituti i Transportit , e ka filluar veprimtarinë studimore, projektuese dhe kërkimore shkencore në muajin Nëntor të vitit 1985. Aktualisht, veprimtaria e Institutit të  ...
 11  +4 facebook.com
Ministria e Transportit dhe Poste-Telekomunikacionit - Shënimet Ministria e Transportit dhe Poste-Telekomunikacionit. 2.298 pëlqime · 10 talking about this. www.mi-ks.net.
 12  +28 balkanweb.com
Ministria e Transporteve raporton për situatën në akse - BalkanWebMinistria e Transporteve raporton për situatën në akse TIRANË- Ministria e Tranposrteve raporton situatën më të fundit të akseve rrugore dhe qarkullimit në to.
 13  -8 rks-gov.net
Patentë Shoferi - Fillimiherë të parë ose shtim të kategorive bëhet në njësitë rajonale të Ministrisë së Transportit dhe Post-Telekomunikacionit (MTPT).
 15  +86 panorama.com.al
Transporti Urban, Ministria e Transportit : Çmimin për biletën do e Ministria e Transportit dhe Infrastruktures ka bere me dije se te drejten per percaktimin e cmimit te biletave te transportit urban do ta kete  ...
 16  ~ dsdc.gov.alREPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E PUNËVE ... - DSDCMINISTRIA E PUNËVE PUBLIKE, TRANSPORTIT DHE .... rregullat për shoqëritë e transportit ; (iii) poçedurat dhe kriteret që zbatohen mbi firmat e transportit   ...
 17  -4 mete.gov.al
raporti i pergatitur nga grupi i liçencimit per "licencat , lejet e MINISTRIA E PUNEVE PUYBLIKE TRANSPORTIT . DHE TELEKOMUNIKACIONIT" ... IV VEPRIMTARITE E TRANSPORTIT DETAR DHE UJOR. 1. License eper  ...
 18  +78 pad.gov.al
Vende Vakante - Departamenti i Administrates PublikeMinistria e Energjisë dhe Industrisë. Ministria e Arsimit dhe Sportit. Ministria e Punëve të Jashtme. Ministria e Integrimit Evropian. Ministria e Transportit dhe  ...
 19  +30 shqiptarja.com
Shqiptarja.com - Ministria e Transportit : Rrugët problematike nga boraTIRANE- Ministria e Transportit publikon akset problematike për shkak të reshjeve të ... Nga komunikimi ne Telefon me Drejtorite e Rajoneve, informohemi se:
 20  +80 gazetatelegraf.com
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës: Nisma e qeverisë para së Duke vënë re përpjekjet për ta instrumentalizuar politikisht nismën e qeverisë për formalizimin dhe modernizimin e transportit ndërurban, Ministria e Transportit   ...
 21  -3 prishtinapress.info
Ministria e Transportit parandalon transportin ilegal me kombibusë Prishtinë – Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit njofton qytetarët e Kosovës se, duke filluar nga data 01.04.2011, Inspektorati i Ministrisë së  ...
 22  ~ lupazgjedhore2013.orgMinistria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit: tabela përmbledhëse për periudhën 24-31 maj. Publikuar nga Stafi me 12 Qershor 2013.
 23  +78 sot.com.al
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës, çmimi i biletave të Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës vendos se për çmimin e biletave të transportit urban do të vendosin autoritetet e pushtetit vendor.
 24  ~ wikimapia.org
Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe ... - WikimapiaMinistria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
 25  ~ integrimi.gov.alPolitika e transportit - Ministria e Integrimit EvropianQeveria Shqiptare ka shpallur si objektiv strategjik të saj zhvillimin dhe modernizimin e transportit . Në këtë kuadër Ministria e Punëve Publike dhe Transportit ka  ...
 26  +74 sitel.com.mk
Ministria e Transportit emërtoi teleferikun Shën Ilija | Сител Ministria e Transportit emërtoi teleferikun Shën Ilija. Tweet. Ndërhyrja nga komuna, nuk ka qenë e mundur shkaku i mos pasjes së ingerencave  ...
 28  +52 e-albania.al
Ministritë | e -Albania.alMinistria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes ... Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës ... Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.
 29  -8 cheezburger.com
Dhurate nga Ministria e Transportit - CheezburgerDhurate nga Ministria e Transportit . Favorite. Dhurate nga Ministria e Transportit . Recaption See All Captions. LoL by: supertrolllm. Slideshow. - -. Share: -  ...
 30  ~ qbz.gov.al:81Ministria e Puneve Publike, Transportit e Telekomunikacionit - Arkiva pronë private për interes publik”, Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe... Fletorja Zyrtare: Viti 2010, Nr 10 , Faqe 346 , Data e aprovimit 03-02-2010, Data e   ...
 31  -4 faqeteverdha.biz
Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit | Faqe te verdhaMinistria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit - Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit. Faqe te verdha.
 32  -13 kosovopolice.com
Ligji per transportin rrugor - nr. 04-L-179 - Policia e Kosovës1.5. Stacion i autobusëve - objekti me infrastrukturën përcjellëse të licencuar nga Ministria me qëllim të ofrimit të shërbime për operatorët e transportit rrugor të  ...
 33  +68 kurir.mk
Ministria e Transportit : Edhe Komuna Qendër disponon me Ministria e Transportit dhe Lidhjeve sot u bëri thirrje partisë LSDM dhe kryetarit të komunës Qendër, Andrej Zhernovski të kontrollojnë tërë dokumentacionin për  ...
 34  ~ lm-europort.eu(English) (Shqiptar) Ministria e Transportit dhe Infrastrukturë | LM (English) (Shqiptar) Ministria e Transportit dhe Infrastrukturë. Désolé, cet article est seulement ... (English) (Shqiptar) Flamuri i ekonomisë dhe oferta e kinezëve  ...
 35  +65 dielli.al
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës, konkurs për Sekretar të Pas verifikimit paraprak, me datë 05.02.2014 në selinë e Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës si dhe në www.pad.gov.al, do të shpallet  ...
 36  +11 dogana.gov.al
MINISTRIA E TRANSPORTIT DHE TELEKOMUNIKACIONIT Drejtoria E Pergjithshme e sherbimeve te Transportit Rrugor. DHE. MINISTRIA E FINANCAVE. Drejtoria E Pergjithshme E Doganave. Nr. 492 Prot., date 19.01.
 37  -11 flickr.com
Kulla e Sahatit, Xhamia, Bashkia & Ministria e Transportit dhe Nga Liqeni; Restorant "Dreri"; Kulla e Sahatit, Xhamia, Bashkia & Ministria e Transportit dhe Telekomunikacioneve; Tirana Clock Tower  ...
 38  +62 gazetaidea.com
Ministria : Do bllokohen furgonët e palicencuar. Modernizim transportitTiranë- Pas protestave në disa qytete të vendit dhe paralajmërimit për përshkallëzimin e tyre, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës ka reaguar sot përmes  ...
 39  +61 grid.al
Qeveria: Nisma për formalizimin dhe modernizimin e transportit Drejtuesit e furgonave 8+1 kanë reaguar mbi vendimin për ndalimin e transportit me furgona, ndërkohë që Ministria e Transporteve është shprehur se nisma  ...
 40  ~ fleteteverdha.infoMinistria e Transportit dhe Telekomunikacio. - Fletet e Verdha Informacione mbi publikuesin : Ministria e Transportit dhe Telekomunikacio. ne detyren : Asgje e Zgjedhur Qyteti : Tirane Adresa : : +35504 225353
 41  +60 gen.al
Ministria E Transporteve - LajmeMinistria e Transporteve ndryshon procedurat për marrjen e patentave Ornela Manjani - Me anë të një urdhri të veçantë Ministria e Transporteve ka përcaktuar   ...
 42  -12 acronymfinder.com
MTT - Ministria e Transportit Dhe Telekomunikacionit (Albanian Acronym Finder: MTT stands for Ministria e Transportit Dhe Telekomunikacionit ( Albanian: Ministry of Transport and Telecommunication, Kosova). This definition   ...
 43  -15 ekonomia-ks.com
Bastiset Ministria e Transportit dhe pronat e Fatmir Limajt - EkonomiaBastiset Ministria e Transportit dhe pronat e Fatmir Limajt. Shpërndaje artikullin: Comment: Name: E-mail: Comment: Back  ...
 44  +48 wikibooks.org
Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë/6 - WikibooksMinistria , që mbulon veprimtarinë përkatëse, me udhëzime të veçanta, së .... Ministria e Punëve Publike dhe Transportit ka të drejtë të ushtrojë kontroll në çdo   ...
 45  +6 sobranie.mk
Institucionet shtetёrore dhe politike tё Maqedonisё - Kuvendi i MINISTRIA E FINANCAVE www.finace.gov.mk. MINISTRIA E EKONOMISË www. economy.gov.mk. MINISTRIA E TRANSPORTIT DHE LIDHJEVE www.mtc.gov.
 46  -14 peshkupauje.com
Bastiset Ministria e Transportit dhe pronat e familjes së Fatmir Limajt Prishtinë, 28 prill - Policia e EULEX-it bastis Ministrinë e Transportit dhe prona të familjes së kreut të kësaj ministrie, Fatmir Limajt. Burime të portalit, Koha Net  ...
 47  +54 ama-news.al
Ministria :Do bllokohen vetëm furgonët e palicencuar - Agjencia Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës, reagoi përmes një deklarate për mediat lidhur me aksionin për bllokimin e furgonëve, apo siç njihen ndryshe au.
 48  -3 gazeta-shqip.com
Dikasteret e reja, Gjermeni i merr kompetenca Transporteve , Harito Mungesa e godinave - Shtimi i numrit të ministrive ka sjellë dhe problematikën e vendosjes së stafeve të tyre. Aktualisht Ministria e Zhvillimit  ...
 49  -8 gazetatema.net
Ministria sqaron: Po zbatojmë rigorozisht ligjin për furgonat | Gazeta aksidenti 2 Ministria e Transportit ka bërë një sqarim pas shumë lajmeve që kanë qarkulluar ditën e mërkurë se ata kanë për qëllim të largojnë  ...
 50  +51 oranews.tv
Bashkia: Qeveria të zgjidhë çështjen e çmimit të biletave. Ministria ia Ministria e Transportit dhe Infrastruktures vendosë t'ia delegojë të drejtën e përcaktimit të çmimit të biletave të transportit urban autoriteteve të  ...
 52  -15 masht-gov.net
Departamenti i Infrastrukturës dhe Shërbimeve Teknike - Ministria e Drejton dhe mbikqyrë operimin e sektorit të logjistikës, duke përfshirë planifikimin , kontrollin dhe menaxhimin e transportit , sistemin e inventarit, furnizimin me  ...
 53  -15 vizionplus.al
Struktura e re e qeverise | Vizion Plus TV AlbaniaMinistria e Transporteve ndahet dhe ajo ne 2, Transportit dhe Zhvillimit te Infrastrukturës dhe Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit. Ndryshim do te ketë në tre  ...