Please wait for loading...tatimet ne shqiperi

keyword competition rating: 1.0 / 5.0

/
 1  ~ tatime.gov.al
Kreu Home pageAfati i fundit i dorezimit ne menyre elektronike te librave te shitjes dhe blerjes. 8, 9 ... tatimore per lojerat e fatit ne veprimtarine e realizuar ne muajin paraardhes.
 2  ~ ikub.al
Sistemi Tatimor ne Shqiperi - Tatimet e Individeve - Gjeniu, Finance Sistemi Tatimor ne Shqiperi - Tatimet e Individeve , Tatimi mbi të ardhurat personale aplikohet ndaj çdo të ardhure të çfardolloj forme, nga çdo burim, e realizuar ...
 3  ~ shtetiweb.org
Ç'janë tatimet dhe taksat? - ShtetiWebTatimet dhe taksat quhen çdo pagesë e detyrueshme me ligj, që bëjnë në favor të buxhetit të shtetit, personat fizik e juridik të një vendi, në bazë ...
 4  +25 financa.gov.al
taksat dhe tatimet kryesore ne sistemin tatimor shqiptar - Ministria e TAKSAT DHE TATIMET KRYESORE NË SISTEMIN TATIMOR SHQIPTAR. Legjislacioni tatimor. Regjimi tatimor në Republikën e Shqipërisë përbëhet nga një ...
 5  +3 shqiperia.com
Pyetje dhe Pergjigjeve nga Tatimet ne Shqiperi - Shqiperia.comEmrat e shoqërive adresat e tyre dhe shtrirja e aktivitetit të tyre në territorin e Shqipërisë jepen në faqen zyrtare te internetit të DPT-se: www. tatime .gov.al, duke ...
 6  +21 noa.al
Cilat janë taksat dhe tatimet në sistemin tatimor shqiptar - NOARegjimi tatimor në Republikën e Shqipërisë përbëhet nga një paketë ... tatimor për taksat, tarifat dhe tatimet që përfshin sistemi tatimor shqiptar.
 7  +11 shqiptarja.com
Shqiptarja.com - Në krye të Tatimeve VIP M.Kalia Vilma Rakipi tek Sipas burimeve nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve , në sektorin më të ... te TVSH-se ne Shqiperi dhe me pas N/Drejtoreshe e Pergjithshme e Tatimeve .
 8  ~ uccial.alPËR PROCEDURAT TATIMORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË Procedurat Tatimore ne Republiken e Shqiperise ”, te vendose rregulla dhe .... c) te mbaje regjistrime per tatimet e mbajtura ne burim, për personat të cilëve i ...
 9  -3 monitor.al
TATIMET SHQIPTARE në 100 VITE (1912-2012) - MONITOR Përgatitur nga AL-Tax Sistemi tatimor në Shqipëri ka pasur një rrugëtim me të papritura dhe devijime të forta të tij në 100 vjetëshin e fundit.
 10  +5 panorama.com.al
Emërimet e reja. Tatimet , shkarkohet drejtoresha e Tiranës | Gazeta I dashur Flori , emerimet ne tatimet nuk jane vetem partiake , por me ... ve njerez me ekperience te drejtojne :::: ne shqiperi futen ne pune sipas ...
 11  +14 sot.com.al
Spastrime në Tatime dhe Dogana, ndryshon stafi i ANTA, ja Ndërkaq, në krye të tatimeve pritet të emërohet Albana Dhimitri, e cila më ... njeriu që ka shkatërruar sistemin fiskal në Shqipëri , ka mbytur në ...
 12  ~ dpttv.gov.al
Bashkia TaksatTë dhënat e ndryshuara në sistemin e taksave reflektohen në faqe çdo 2 ditë! .... e Pergjitshme e Taksave dhe Tarifave Vendor, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve . Rr. e Kavajës, ish Uzina Mekanike, Tiranë, Shqipëri , Tel: +355 4 2419752 ...
 13  ~ kkk.gov.alSKK 11 – Tatimi mbi fitiminrregullat e kontabilizimit dhe të shpjegimit të tatimit mbi fitimin në pasqyrat financiare, të
 14  ~ linkedin.com
Tatimet Ne Shqiperi | LinkedInAbout the Tatimet Ne Shqiperi Group. Nepermjet ... Keto sherbime u konceptuan dhe u ndertuan ne menyre qe te jene lehtesisht te ... Like (4) ...
 15  -10 slas.info
DREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE – LEGJISLACIONI tatimor në Republikën e Shqipërisë , të proçedurave të vendosjes, ndryshimit dhe të heqjes së tatimeve e taksave kombëtare e vendore, të përcaktimit të.
 17  -8 gazetatelegraf.com
Ja punonjësit e rinj të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka shpallur fituesit e testit, të zhvilluar në datë .... Apostol Kotani: Ja mëkatet e Ahmet Zogut ndaj shqiptarëve dhe Shqipërisë  ...
 18  -8 gazeta-shqip.com
Tatimet , kontroll transferimit të fitimeve jashtë - Gazeta SHQIP Fillon kontrolli i transferimit të fitimeve jashtë nga kompanitë e huaja në Shqipëri . Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, ka firmosur udhëzimin ...
 19  +1 grid.al
Rama: Tatimet në Shqipëri , janë një histori suksesi - GRID.ALTatimet në Shqipëri po tregojnë se janë një histori suksesi. Këtë ka dashur të shprehë sot kryeministri Edi Rama, me anë ...
 20  +3 gazetadita.al
Shkrihen Tatimet , 'hapen' 78 poste drejtorësh dhe 60 inspektorësh “ Në zbatim të nenit 19 dhe 20 të Ligjit Nr. 9920, datë 19.05.2008 “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë ”, i ndryshuar, dhe neni 13, i Ligjit Nr. 8549 ...
 21  +80 ps.al
Shifrat e vërteta të doganave dhe tatimeve | Partia Socialiste e Në fakt socialistët sot kanë një përvjetor të rëndësishëm dhe janë më krenar se kurrë ... zyrtare të tatimeve dhe doganave të Shqipërisë vetëm për muajt e fundit.
 22  +79 slideshare.net
Tatimet dhe Taksat - SlideShareTatimet dhe Taksat Document Transcript. English · Français ... Borxhi publik dhe deficiti buxhetor ne Shqiperi 1036 views Like. Ekonomi termat ...
 23  -2 dogana.gov.al
Ligjin 9975, datë 28.07.2008Ky ligj përcakton llojet e taksave kombëtare, që zbatohen në Republikën e Shqipërisë , nivelin e taksave kombëtare, procedurat e llogaritjes, të arkëtimit dhe  ...
 24  ~ 217.24.241.104Drejtoria e Përgjithshme e TatimevePyetje dhe sugjerime · Si ta perdorni kete faqe · Na Kontaktoni · Fjalor tatimor. Mirë se vini. Kërko: në : Documents, Web, Site. Skip Navigation Links. Administrata ...
 25  +75 qbz.gov.al
Tatim -taksa | qpz - Fletorja ZyrtareMirësevini në Botimet Zyrtare të Shqipërisë ... është botimi i Fletores Zyrtare të Republikës Shqipërisë (mbështetur në Ligjin nr.96/2012). ... Home » Tatim -taksa  ...
 26  -2 balkanweb.com
Tatimet mbyllin 27 biznese VIP, i çojnë në faliment - ShqiperiTIRANE- Janë 27 kompanitë e para VIP që bien pre e ligjit famëkeq të Gjobave të ideuar dhe vënë në zbatim nga qeveria. Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve  ...
 27  ~ albaniatourism.orgTurizmi, Tatimet do të çertifikojnë çmimet e hoteleve dhe Hotelet dhe restorantet ne zonat turistike te vendit do te duhet te pasqyrojne listen e çmimeve te tyre.
 28  +73 e-albania.al
Deklarimi elektronik i detyrimeve tatimore - Shërbimi | e-Albania.alKreu · Rreth Shqipërisë ... Në bazë të Vendimit Nr.55, datë 3.2.2010 "Per deklarimin e detyrueshem te deklaratave tatimore dhe ... Me shërbimin Tatimet e mia, i cili gjendet ne faqen e web-it te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve , DRT ...
 29  ~ eduart0.tripod.comVlerësimi i barrës tatimore sipas qarqeve në Shqipëri për ... - AL-TAXKush ka barrën tatimore më të ulët dhe më të lartë në Shqipëri dhe Botë? 1. AL- Tax ... Tatimet që përfshihen në këtë analizë janë tatimet që.
 30  -8 botasot.info
Majko: Tatimet në krye për korrupsion, falja pjesë e fushatës - Bota SotMajko: Tatimet në krye për korrupsion, falja pjesë e fushatës. Bota Sot ... Jetojmë në Shqipëri dhe është e kotë ta diskutojmë këtë. Nëse një ...
 31  +3 albinfo.ch
Hiqen tatimet e dyfishta, Shqipëri -Kosovë | albinfo.chMarrëveshjet e shumta që kanë nënshkruar dy qeveritë, ajo e Kosovë dhe e Shqipërisë në takimin historik të Prizrenit, kanë filluar të japin ...
 32  +5 lajmifundit.al
Tatimet i vënë kycin Universitetit Privat në Tiranë : Lajmi Fundit Rasti i “Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës Henri”, i publikuar sot në media, është rasti tipik i tatimpaguesit që prej vitit 2010 ushtron aktivitet ...
 33  +9 data.al
Demi ekonomik ne sektorit e tatim -taksave ne vitet 2008-2012Dëmi ekonomik në sektorit e tatim -taksave në vitet 2008-2012 ... Në bazë të ligjit të ri 9920 “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë ”, neni 25, 63, ...
 34  +67 telegrafi.com
Drejtor i Tatimeve në Sarandë, një i akuzuar për vjedhje - TelegrafiTatimet sjellin të ardhurat kryesore në buxhetin e shtetit dhe nuk dihet ... Në Tiranë qielli u ndriçua në mes të natës (Foto) Bimët mjekësore, ...
 35  +9 tiranaobserver.al
Lezhë: Tregtarët “pushtojnë” Tatimet , protestë pas mbylljes së tregut Lajme nga Shqiperia , Bota dhe Rajoni. Lajme ... Aksioni i ndërmarrë nga Task- Forca e Tatimeve në Lezhë, për të mbyllur subjektet që janë të ...
 36  -5 illyriapress.com
Tatimet në Shqipëri : Mblodhëm në Janar 14.4 miliardë lekë - ILLYRIAAdministrata Tatimore deklaron se në muajin janar ka mbledhur 14 miliardë e 439 milionë lekë të ardhura. Përmes një komunikimi me median, ...
 38  -3 peshkupauje.com
Zhdukja e regjistrit në Tatime , kërkohet dëshmia e Shehajt | Peshku Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Briseida Shehaj, pritet të merret në ..... Si humben te dhenat e komplet tatimeve ne Shqiperi , dhe IT nuk paska faj por ata ...
 39  -1 admin.ch
INFORMACIONDREJTORIA E PERGJITHSHME E TATIMEVE GENERAL TAXATION DEPARTMENT. Rr. “Mustafa Lleshi” ... Përfaqsimi në Shqipëri (nëse ka). Representation in ...
 40  +7 gazetatema.net
Rama: Tatimet , një histori suksesi | Gazeta TemaTatimet histori suksesi. ... Keto cupelinat e tatimeve dhe doganave dolen me tope me te medha .... Me thuaj kush eshte pasuruar ne shqiperi ?
 41  +59 universitetiaab.com
Reformat tatimore në shtetet ballkanike – rasti i ... - Universiteti AABsuksesshëm në funksion të harmonizimit të tatimeve me shtetet anëtare të UE-së. ... ballkanike, Shqipëri , Bullgari, Kroaci, Maqedoni, Rumani, dhe me theks të ...
 42  +59 ekspres.al
Burgosin Drejtorin e IT, këshilltari i Ramës dhe Canit, piratë te tatimetMenjëherë forcat e policisë kanë mbërritur në zyrat e Tatimeve dhe pasi janë futur në ... Gjithçka është mbajtur sekret, ndërsa shefi i IT, mbahej në burg me urdhër të ... 20 shkurti, protesta më e madhe në Shqipëri në 23 vite (Video) · Bob Dilan.
 43  +5 albeu.com
Albeu.com - Tatimet arkëtojnë 82.6 miliardë lekë në 6-mujorin e Në 6-mujorin e parë të këtij viti, Administrata Tatimore arkëtoi në buxhetin e shtetit 82.6 miliardë lekë, 12 miliardë lekë ose 17.12% më shumë ...
 44  -14 bankofalbania.org
Analizë krahasuese e sistemeve të taksave me disa vende të rajonit Ajo se përse Banka e Shqipërisë e sheh me interes analizën e politikës fiskale, .... nivelet e taksave dhe të tatimeve kanë një influencë të ndjeshme në  ...
 45  +55 mei-ks.net
Dokument për diskutim mbi Doganat dhe tatimet - Ministria e IntegrimitPikëpamjet e paraqitur në këtë dokument janë të konsulentes, dhe si të tilla ... pjesëmarrësve të takimit tematik punues mbi doganat dhe tatimet në kuadër të ...
 46  ~ ligjet.infoSEKSIONI VI - Veprat penale në lidhje me taksat dhe tatimet | Ligjet Ligjet e Republikes se Shqiperise ... SEKSIONI VI - Veprat penale në lidhje me taksat dhe tatimet . Neni 180 ... Neni 181 - Mospagimi i taksave dhe tatimeve .
 47  +13 gazetaidea.com
Skandali i tatimeve në prokurori, dhjetra miliona Euro me TVSH- në 11:05 Kufiri trepalësh, arrihet marrëveshja Shqipëri -Kosovë-Mali i Zi ... Skandali i tatimeve në prokurori, dhjetra miliona Euro me TVSH- në fiktive. e Mërkurë, 23 ...
 48  -7 top-channel.tv
Tatimet : Tregu i Lezhës, tërësisht informal - Top Channel... e Tatimeve thotë se bizneset, që kanë aktivitet në tregun e Lezhës, ... ka fluks të shtuar të shtetasve kosovarë, që udhëtojnë drejt Shqipërisë .
 49  -21 gazetastart.com
Shkarkohet pas 3 muajsh drejtoresha e Tatimeve në TiranëKjo e fundit e mori këtë pozicion më 14 tetor të vitit të kaluar, emërim i bërë në të njëjtën ditë me drejtoreshën e Tatimpaguesve VIP, Mimoza ...
 50  +15 forumishqiptar.com
Skandali: Zhduken rregjistrat e tatimeve të 4 vjetëve të fundit Zhdukja e regjistrit në Tatime , kërkohet dëshmia e Shehajt 44 tweet Flash, ... se ne cgjendje e paskemi pasur Shqiperine ne moshen digitale.
 52  -3 ama-news.al
Sherr në Parlament, opozita do Komisionin Hetimor për Tatimet Seanca e sotme plenare ka nisur me kërkesën e opozitës për të futur në rendin e ditës ngritjen e komisionit hetimor për tatimet . ... AUSTRIA AG, lidhur me financimin e projektit “Modernizimi i sistemit arsimor në Shqipëri nëpërmjet e- edukimit”.